November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
ojojoooj dievcata 😀 teraz sa nezaoberajte vahou, chudnut budeme, ked sa miminka narodia 😵
presne,presne..teraz jedzme 😀 čil k nám došiel zase ajťák,taký metrosexuál,ale toho sa neopatí dokumentovať 🙄
baby, moja startovacia vaha bola 55 a teraz mam 62 😅 tak ja budem asi halina aj helena dokopy 😀 😀 😀
hviezdicka má pravdu.... aj teraz prdím na kilá.....
aj keď ja s mojou výškou a váhovou predispozíciou sa dopracujem určite v gajinom porovnaní až na maximálku povolenú mimo obce 😀 😀 😀
chaha a že Halina, Helena a Majduška.... tak to je jaká pecka... .ste ma včul pobavili, že som si skoro cvrkla 😀 😀
baby pomoc, ako najdem tu nasu novembrovsku tabulku?
hviezdicka suhlas 😉
haha.. no šak verím, že po druhom pôrode schudnem. po prvom som nedala dole ani gram.. ešte som aj dve kilečká pribrala 😝 😀
prášim za chvílu do škôlky pre dieťa.. pekný deň ešte 😎
vo fotoblokoch.. novembrovky 2010 alebo tak nejak (HOSIPA ma postihuje)
monykaa choď do fotoalbumov a daj vyhľadať podľa mena prispievateľa a daj novembrovky.... a vyfiltruje ti náš album....
monykaa normalne ked si das fotoalbumy, urcite to bude niekde na 2.-3. strane 😉
lili 😀 tebe ide dnes karta tiež..ja som spakovala ďaľší rohlík..o pol 4 končím,tak dôjdem domov a vyžerem chladničku..a večer ma bude zase skrúcať 😒
Ja keď priberem tak len do brucha a rici a cici žádné-na porazenie !! 😠
baby šak pridajte si ten náš album,že sa vám páčí a potom ho budete mať vždy po ruke 😎
funlucy - biely sex (urobíš chladničku) 😎 😎 😎
nápodobne...
ano funlucy ja som to spravila hned ako to tuna me5 dala 😎
dakujem za navod ako sa dostat k albumiku :D juj no teda vy ste fakt ake tintitka.
to ja som uz teda riadny kotlik. :D
prisiel cas na chlebik s tavenym syrom, bezim si urobit.
inac ked som bola teraz cez vikend u rodicov a kezde som na zaciatku dost schudla, tak ocino za mnou behal cely vikend s tanierom plnym ovocia a zeleniny, ze nech papam, a ked sme jedli, tak vzdy ze pridaj si este, ze musim pribrat cez vikend. a v pondelok rano som stupila na vahu a este som par dkg schudla
ahojte. Ja si tiež nieviem predstaviť používanie tých látkoviek...malý vypije doslova litre vody a potom to aj tak vyzerá. Od malinka sa zásoboval tekutinami 🙂 a cikal veľmi často a veľmi veľa 😀 Keď bol maličký a musela som ho baliť naširoko - už len to človeka dosť zabavilo - nie to ešte po každom vycikaní prebalovať. Veľmi vám všetkým babám, ktoré na tento systém máte odvahu a chuť držím palce 😉 no ja zostávam verná jednorázovým plienkam 😒 neviem si predstaviť ako by som to všetko stíhala - či už každú chvíľu prebalovať alebo prať a sušiť v jednom kuse dokola. Mám totiž o zábavu postarané 😀 (s dvomi deťmi) a to ešte uvidíme aký huncút bude z druhého bábätka. lebo toto prvé dieťa je také ako sme si ho vysnívali taký postrah Denis 🤐 no teraz pre istotu snívam o dobručkom ,,uspinkanom" bábätku 😝
jééj ajka to si pekne napísala 🙂 aj my máme vysnívaného malého šintra 🙂 ale veď ak bude téma pokračovaťaj keď už budú bábätká na svete baby určite napíšú referencie,ako to zvládajú,možno sa to podujmeme vyskúšať viaceré.
Ja sa lúčím,idem cestovať bratislavskou MHD a mala by som dať prať..a potom sa natiahnem-mám rozčítanú takú detektívku že čtení pro holky-taká chuťovka na 1 večer-hlavná hrdinka je 15roč.Natalie a vyšetruje smrť svojich starých rodičov,čo sa utopili v 20 cm potoku obidvaja na Štedrý večer -no normálný nervák 😀 inak takýto štýl nečítám,ale keď už som to vyhrabala..
funlucy
ty už prcháš?? záááávidím...
tak pekné čítanie 🙂
ja sa dostanem domov tak o osmej večer a to ešte budem moc rada 🙂 🙂
😅 funlucy to co citas 😀 ja zas citam vsetko okolo babatiek, teda beletriu nie odborne. take DVE CIARKY NADEJE, PRIRUCKA ZLEJ MATKY 😀 .... alebo vsetko od tani keleovej - vasilkovej 😵 😵 😵
som zvedava ci budeme stihat aj s babatkami xodit na konika 😕 teda my co si na seba plecieme bic s latkovkami neviem neviem 😀
funlucy ,prijemnu cestu busom... nezaspi a nezobud sa na konecnej,nikoho neovracaj, a nikoho neobtazuj s kabelkou (neviem kto to tu raz pisal 😀 😀 😀 😀 )
funlucy super kniha 😀 😀 😀 tak pekne čtenii 😎
lilli o osmej vecer??? jeeeemine...aha ved ty vlastne chodis tych 80 kilakov autom 🙄 fakt ta obdivujem 😉
sa mi opat nazbierali nejake IP s udajmi, tak zrejme updatnem tabulku. vyzyvam este vsetky tehulky, co nie su v tabulke a este mi neposlali info, tak sup sup, nech ste v najblizsej aktualizacii 😉
snad sa k tomu dostanem zajtra, dnes uz nemam sil
ahojteee
tak hlásim, že mám za sebou laparoskopiu a veľmi veľmi veľmi sa modlím, že o pár týždňov sa budem hlásiť s tt 😉
jonki
hej, hej... a to ešte musím dnes urobiť medzizastávku v TT a odniesť nejaké "služobné" podklady... a potom frčím domov...
potom musím ešte zbehnúť za svokrou a odniesť jej plienky, lebo u jednej pani mi dohovárala "plienkovú tortu" - idem totiž next week na krstiny, tak som si ju objednala...... dúfam, že aj mne dá niekto potom takú urobiť 😀 😀
monika, drzim palce! a co ti zistili alebo aky problem odstranovali?
lili co si si nezajednala mna 😝 ja by som ix furt vyrabala len nemam momentalne komu 😅
fááákt??? ty to robíš moncika??? tak to keby som vedela..... ☹ ☹
škoda, že to už mám u tej tetuchy objednané...... aj keď ísť si pre ňu do NMnV by som to mala trošku od ruky 😀
moni - iba mi prepalovali vaječníky. to je všekto čo viem. s dr. som nebola. v pondelok idem na vyberanie stehov tak sa popýtam...

moja.. 50tka je len pre obce a mestá.. ja radšej tie vyššie čísla.. mimo obce 😀