icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

moncika15
11. máj 2010

ale iba troska odruky 😀
jednu mam aj v albume, tu som robila krstniatku 🙂

monika0001
autor
11. máj 2010

a vidím že o knihách tu je...
práve dnes mi prišla nová kniha od Tani K. Vasilkovej.. taak sa teším... 😵 😵 😵 😵

jonki
11. máj 2010

ja som pisala o tom obtazovani kabelkou...tetuska mala zjavne osobny problem 😀

lilli136
11. máj 2010

moncika .....jéééj, no tak next time si dám urobiť tebe.... peknučká je 😀 😀

elkazu
11. máj 2010

ahojte. album sa zacina plnit peknymi bruskami, ked bude cas aj ja pridam. a nebojte, ak sa vam zda, ze mate mensie, ved este maju cas rast. aj tak to zavisi od vselicoho, kedy sa fotite, ake mate travenie, kolko pijete a tak.
lubka, drz sa, peknu dovolenku a potom nech sa co najskor podari ....
ste toho zas vela popisali, ja som cez vikend vobec nemala zapnuty pc. aha a k temam:
😀
mne sa tiez zda, ze uz mi je lepsie a aj viac energie do zivota mam 😉
ten sex - u nas je to podobne, ziadna chut nebola zo znamych pricin, ale teraz uz aj je a hadam to dobehneme. netreba sa bat, ak mate pochybnosti, treba sa opytyt u dr.. kto moze uzivajte si ho, lebo po porode, to nemusi tak lahko ist (napr. moj pripad po 10.mes 😢 ).
a latkove plienky som ja pouzivala cely prvy rok. mala som obycajne asi 40 ks. Prali sa vzdy po dvoch troch dnoch, zberala som do octovej vody, do prania prasok a namiesto avivaze ocot. vesala prelozene uz napoly. druhy den boli uz suche, v lete na slniecku ovela skor. a boli pekne biele, bez flakov (inak viac ako kakanice robia flaky tie maste).zehlila som pol roka, islo to rychlo, lebosa susili uz prelozene. potom som len poskladala. na von sme pouzivali jednorazovky.

moncika15
11. máj 2010

moni, aka?

jonky, este teraz sa na tom smejem 😀

monika0001
autor
11. máj 2010

monci -

jonki
11. máj 2010

moncika ta torta v albume je nadherna...co si pouzila ako podklad??? a na vnutro? cele si to vyplnila plienkami alebo su len po obvode?
myslis ze sa to hodi este aj na prve narodky??? lebo mne sa normalnu tortu fakt piect neche...teda ani to neviem

moncika15
11. máj 2010

aha tu este nemam. ked precitas tak podaj referencie 🙂 ja teraz citam manzelky 🙂

moncika15
11. máj 2010

to je komplet cele z plienok len v strede v tej vrxnej casti je zrolovana teplakova supravicka a v nej flaska ktora vytrca von.
tu je to lepsie vidiet http://www.mimibazar.sk/rodinne_fotografie.php?...

podla mna sa to hodi vzdy ked dieta este nosi plienky 🙂

jonki
11. máj 2010

a dole je nejaky karton alebo tie plienky drzia len tou stuzkou??? a ako si spojila jednotlive poschodia?
...krasna je...fakt si ma inspirovala....som myslela, ze poprosim manzelovu mamku (nerada ju volam svokra 😒 ) o kolac lebo pecie suprove. Tortu som nechcela, jednu sme objednali na krstiny a aj po znamosti bola draha a nie az taka dobra...toto je take originalne 😀

hviezdickamaria
11. máj 2010

hmmmm papam hranolky s tatarskou 😝 😀

moncika15
11. máj 2010

aha na to sa pytas 😀
som pouzila trik 😝 normalnu taku gulatu gumicku , tusim klobukova sa vola, a za nu zastrkovala dookola tie plienky, posxodia som spajala spajdlami. este mi ostali nejake plienky tak idem nafotit aspon ten zaciattok. hned to tu mas

moncika15
11. máj 2010

hviezdicka, hmmm ja som mala dnes uz dvoje a rozmyslam nad tretimi 😀

hviezdickamaria
11. máj 2010

ja zboznujem hranolky 😝 😝 😝

monika0001
autor
11. máj 2010

moni jasné.. dám vediet.. ja mam prečítane všetky okrem druhej čo vydala- cena za volnost. nikde ju už 8 rokvo neviem zohnat. inak mam všetky...

idem teraz papapa...
potom sa ozvem 😉

moncika15
11. máj 2010

ja by som za ne zivot polozila 😀 len na zaciatku tehu som mala pauzu co mi neisli na xut 😕

jonky mas tam ten postup 😉

moncika15
11. máj 2010

kurnik hovorim nefot m papuce 😀 a co nevidim na poslednej foto?! moje havkovske modre papucky 😵 😀

me5
11. máj 2010

moncika - sikulka si. a papuce pohodka - ja mam ruzove so srdieckami 😀

jonki
11. máj 2010

moncika dakujem za postup...ja sa o to asi fakt pokusim 😀 bude aspon sranda na oslave...neviem sice ako to zoberie kamoskina rodina ale viem ako to zoberie ona a to je podstante 😀 😀 😀 a krsnatu je to aj tak jedno 😀

nepiste o hranolkach ja taketo jedla rada...ale mne je potom stale do druheho dna tazko 😖

moncika15
11. máj 2010

ja by so sa 100x viac potesila plienkovej torte ako normalnej. a to babo z nej bude mat urcite viac. kad tam zakomponujes nejake hovadinky pre babo tak je to velmi prakticka vec. drzim palce. potom cakam foto 🙂

hviezdickamaria
11. máj 2010

dobre baby, lucim sa, mm ide z prace, tak idem zohriat večeži 😀 no zajtra som tu opat 😎

me5
11. máj 2010

ako to ze jete varene jedla a nie je vam z toho zle. ja ku veceru vzdy trpim jak blazon, a citim cely obed. ale salaty nemozem jest kazdy den - ked som ich jedla tyzden, tak na piaty den som aj ten vygrcla. ☹

moncika15
11. máj 2010

ja som vcera zistila ze mi robi strasne zle bublinkova mineralka 😕 mne to tam nejako klokoci v zaludku ten zavan z traviaceho jedla sa mi v bublinkax vracia naspat....to je strasne 😅 mne uz fakt hrabe ja sa sledujem a snazim sa prist na to z doho mi hje zle aby som m sa tomu vyvarovala a potom prixadzam na take hovadiny 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

me5
11. máj 2010

moncika - to je normalne, ja ked som nemohla vobec jest tak to bolo ine skumanie. furt drahy nieco navrhol doniesol a bud som na to len pozrela ze nieeeee, alebo som raz kusla a nic. ale teraz uz jem, asi tyzden, ale varene je pre mna prekliatie.

jonki
11. máj 2010

ved prave...ze 1 rok to je vek, ked najviac potesi farebny baliaci papier 😀 😀 😀 ja neuzanvam ked je dieta zasypane hrackami a viem ze babka uz ma kupenu nejaku hypersuper modernu babiku 😀
chcela som nejake oblecko na leto, nejaku knihu z obrazkami a k tomu hracku..ale chybalo tomu este nieco na ozivenie... 😀

moncika nepamatas kolko plienok si minula na tu svoju trojposchodovu.....myslim na desiatky...nie presne 😀 nech nemusim behat do obchodu dokupovat...

presnorim situaciu u kamosky, ze aku velkost plienok pouzivaju a potom isto pridam foto ak sa podari 😉

moncika15
11. máj 2010

😀
no ked to vsetko zakomponujes do tej torty tak to bude prekvapko aj pre maminu aj pre dcerku 🙂
som kdesi videla aj taku tortu ze z plienok postavana postielka a v nej babika 🙂

romy31
11. máj 2010

čaute tehošky 😀 tak idem obkukať tie naše pupky do albumu 😀 a pridávam sem jendu moju aktuálnu foto 😀 ako krpec vykúka 😀
jonki, mončika a spol....super, že sa aj by zamýšľate nad látkovkami! ja by som chcela určite skúsiť to BKm, aj keď v lete by sa to robilo oveľa ľahšie 😅 ale ako poistku by som chcela používať látkovky...veľmi sa mi páčia aj také tie nové farebné nohavičkové, ale ešte si o tom musím veľa naštudovať, lebo o tom nič dokopy neviem....a ani neviem kde sa dajú kúpiť...myslíte, že v nejakých obchodoch pre mimi? a potom na von, do obchodu a k lekárke asi aj jednorázovky.....zas vonku sa nebudem naťahovať s okakanou látkovkou 😀 však uvidím ako sa bude dať

a k tým chutiam- ja som dnes normálne musela zdrhnúť z jednej pitvi a ísť si kúpiť čokoládovú tyčinku 😀 takú strašnú chuť som na to dostala a keď to ani po hodine neprestávalo tak som proste musela 😀

moncika15
11. máj 2010

romy, to vazne xodis ako tehula na pitvy? 😕 ja by som nezvladala
veru pekne vykukate 🙂 . uz sa zaciname pekne gulatit vsetky...strasne sa tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim na brusko a pohyby 😵

romy31
11. máj 2010

no to aj ja sa teším 😀 už všetky spolužiačky začali obťažovať moje bruško 😀

no chodím na pitvi, ale ja som na veterine, tak to máme "len" zvieratká....dneska sme mali takú malú fenku s nádorom....dá sa to vydržať, zle mi pri tom nie je, skôr sa mi tam nechce tak dlho stáť 😀