November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
Funlucy, vydrz to tam este chvilku, uz sa mozes usmievat, lebo to rychlo ubehne, budes doma a oddychnes si od tej roboty. Aspon mas v robote cas pripravovat sa - kukat vecicky a citat skusenosti tehuliek. Ja som si myslela, ze si v robote nikto nic nevsimol, ale predsa si vsimli, len cakali, kym sa pochvalim sama 😀.
lubi drzim palce, aby vysledky boli v poriadku a dr. uz aj nieco pekne videl. ja ked som sa dnes objednavala, sestricka vravela, ze objednavaju az okolo 8./9. tyzdna, aby bolo uz aj "nieco vidiet". Mozno aj preto tak neskoro objednavaju, aby hned nemali vsetky mozne podozrenia.
inak kocky, mate krasne deticky, dobra praca maminy 😉
Ahojte, my sme sa prave vratili s Polska a som unavena ☹
zabka, to mi je velmi luto 😢
danula2, vitaj a gratulujem
Lubka, drzim palceky aby v piatok u dr.si dopadla lepsie ako dnes
Ja idem k dr. zajtra
kaminka, aj u nas je dnes tak skaredo a mne sa dnes nic nechce, len by som spala a spala.
no aj ja, uvarila som si zeleny caj ,nech sa trochu preberiem, ale nepomaha, a stale je mi tak tazko, este som nevracala ani raz, ale je to taka celodenna nevolnost,svokra mi zobrala maleho, ze nech si oddychnem, niekedy ju to napadne, ale nie casto,tak trochu oddychujem, ale uz to vidim , ze o osmej zaspim aj s malym
Danula vitaj Elkazu práve že na sone vôbec nič ešte nevidel No asi je to fakt najlepšie ísť na sono až neskôr keď je to už poriadne vidno Ako takto keď sa len dohaduje čo a ako A človek je potom len zbytočne vystrašený,nie?Idem si zdriemnuť Malý mi ešte spí Zuzi zajtra držíme palčeky A čo ste v Poľsku?
jej sa mas, tak oddychuj. nasa mala ma dnes tiez taky utlmovy den, takze sa to da a vecer nas pride pozriet mama, tak sa tesim. inak dnes mi volali z robty, ze ci chcem nastupit a ponukli mi miesto, na ktore som cakala, ze sa tam dostanem 🙂. ako naschval, ale viac sa tesim z tehu, samozrejme.
Lubka, dakujem a neboj urcite uz na dalsom sone bude nieco vidiet 😉 do Polska sme boli odviezt znameho na letisko
lubi, ja idem az 31.3. tak sa budem dovtedy bat, ze ci je vsetko ok 😒 ( je to, sa mi zda, prasti ako uhod, my mami sa budeme bat rovnako vzdy).
"Zlatica Puškárová bola na OTO-vi sexy: Konečne mám veľké prsia!" - tak na to sa zase tesim aj ja, jedno z pozitiv tehotenstva 😀
asinedka...to fakt robis vo vrakuni?a kde tam?
lubi:neboj...len pozitivne mysli....v piatok drzim palce moc
kocky ja uz mam prve vysledky z krvi a trochu ma znepokojuje ze mam vysoke aslo 470..hm...nemate niekto podbne skusenosti
Elkazu tak to ako na potvoru teraz ti ponúkajú miesto Je dobre,že sa viac tešíš z tehu Ziza ja tie krvné testy radšej nepozerám Pokiaľ ma neupozornia,že niečo nie je Ok Inak sa radšej nezaťažujem No áno my mami sa už budeme báť celý život A Puškárovú nemusím
ahojte...môžem sa k vám ešte pripojiť? ...my sme zatiaľ v 4tt, dr. nám to potvrdil minulý pondelok 🙂)) ... máme aj foto nášho malilinkého babuliatka 🙂))) ešte to je len taká malinká čierna škvrna, ale je tam 🙂
Ahojte!
dlhsie som sa neukazala, bojim sa či bude vsetko ok a nechcem sa na tehu tak upínať, ale po čase som vas zase pozrela.
čitala som príspevok ŽABKY - je mi to velmi luto, drz sa a bud silná. skus si najst temu zien čo zazili niečo podobne, mozno ti to pomoze, tá čo to nezažila nevie, čo to znamená ☹ aj ked si myslime ze vieme, ani len netušíme.....
prajem ti aby si čoskoro otehotnela, ked to bolo takto na začiatku tak budete asi moct onedlho znova skusat....aspon nejake male pozitivum..
a čo ostatne, mame tu nejake grckavé? 😉
nestíham dočítavať..
baby vy ste nejaké dračice.. človek tu nie je pár hodín a vy už celé eseje vypisujete... 😝
lubi - dúfam, že to bude ok.. lebo ako vidím tak nám v poslednom čase vypadávajú kočky a je nás skôr menej ako viac.. ☹
elkazu - veľké prsia je pozitívum??!!! 😲 v žiadnom prípade.. od malička mám veľké prsia a keď som otehotnela tak som ich mala ešte väčšie a keĎ som kojila tak som ich mala najväčšie a povedala som manželíkovi, že ak vyhráme niekde väčšiu sumu peňazí tak si ich dávam okamžite zmenšiť na malé mandarinky!!! 😀 😀 to ja katastrofa nie pozitííívum!!! 😝
ziza - ano robím vo vrakuni, vlastne teraz nerobím lebo som na MD, ale kde to ti poviem až neskôr, lebo teraz pred všetkými tajím, že som tehotná a ak náááhodou odtiaľ niekoho poznáš, tak by si ma mohla bonznúúť 😀 😀 takže sa ma to opýtaj o pár mesiacov 😀 😀 😀 😀 ovkej?
kvetka - a ja nie som absolúúútne grckavááá 😝 😝 😝 som plná energie a žiarim 😵 akurát strašne veľa pijem vody a nejak mi nechutí vo veľkom jesť.. ale žiadny tehotenský negatívny náznak 😀 😀
a ešte som zabudla - nika vitaaaaaj.. 😉 😉 😉
Nika vitaj Juj no ja som stále vo väčšom pomykove keď už niektoré majú sono zo 4tého týždňa a u nás furt nič nevidno No tak ja už fakt neviem kde sa to vo mne schováva hi hi A čo sa týka veľkých pŕs tiež si myslím,že skôr na obtiaž A keď sú fakt veľké tak je to aj riadna záťaž Fu
Inak mne stále nič nechutí Všetko jem nasilu Niežeby mi tá pažravosť nejak chýbala na niečo by som už mohla mať chuť Okrem hekto litrov tekutín 😝
ahojte baby
je mi zle na vracanie..fu tak neskôr napíšem.. som rada, že som ešte nehodila nikam grcku.. 😝 😅
Nika, vitaj
Lubka neboj urcite bude vsetko v poriadku. Aj moja sestra pred par tyzdnami bola na tom tak ako ty, v 7tt jej este nic nebolo vidno a dnes je uz v 14tt a iba jej posunuli o 2t T.P
Juj Zuzi si ma potešila Veľmi Ďakujem Moni držkaj sa a nepogrckaj sa veľmi
Ahojte babule,
tak vidim, ze sa to tu nejak rozparadilo. Tak mam za sebou dalsi pondelok, uplne pokludny a bez zidanych specialnych tehu priznakov. Keby som nemala v kupelni odlozene pozitivne testy, tak aj zabudem ze som tehu.
Az mi je to pomaly luto, ze nemam ziadne zavrate a chute....radsej to ale nezakriknem. Inac som statocna a uz fungujem osmy den bez kavy.....
Guiri tak super sa držíš Mne sa zdá aj tak prvé tehu viac bezproblémové Teda aspoň začiatok Čo myslíte?
Caute babenky. Dakujem za privitanie. V sobotu som sa k vam pridala, a potom nam akosi strajkoval net, tak som nemohla pokracovat. Som rada, ze som sa k vam mohla pridat, a ako tak pozeram, tento november 2010 bude nejaky plodny mesiac 😀. Ja som kavu prestala pit zhruba tak mesiac pred otehotnenim, a ináč nemám žiadne tehotenské príznaky. Normálne niekedy uvažujem nad tým, či vôbec tehotná som. 😉 Dokonca nemám ani žiadne extra tehotenské chute, a nechodím ani nejak extra často na záchod (ako sa všade píše)... Vy ste na tom ako kočky?
ahojte kočky
no tak včera mi bolo fakt zle... ma v kuse na prázdno napínalo.. fuj..ale zatiaľ mi je dnes dobre..len ma boli podbruško ako vždy ale to je v pohode..
Dnes kto ide na sono?? som zabudla ale držíme palčeky. Ja idem zajtra. Už sa neviem dočkať. Mne sa už aj o tom sníva. 😉
baby ahojte!
ja som bola na sone uz v piatom tyzdni, nebola som sice poriadne vymocena, to mi povedal hned, ale aj tak pekne videl gestacny vacok a povedal mi,ze je bezpecne uhniezdene 😉 , moniqe aj mne bolo vcera tak zle, a v noci sa budim na to, ze mi je tazko, no nie som bohvieako vyspata, zase cakam na obed, ze si s malym schrupnem, nech su uz prve tri mesiace prec!(teda dufam, ze dovtedy ta nevolnost prejde 😒 )
ahojte,
tak mne bolo do vcera celkom dobre, iba nejaka tazoba vecer, ale od vcera grckam a ide mi hlavu roztrhnut ☹
lubi - hadam v piatok bude vidno viac, neboj sa, zalezi to aj od pristroja, aky ma doktor
ziza - ja mam tiez vysoke ASLO, uz od mala, vybrali mi krcne mandle a trochu kleslo, ale minuly rok na preventivke mi zistili znova vysoku hodnotu (okolo 700), bola som na ORL, u zubara, na gynde a nikde nenasli zapalovy proces, proste niekto ma vysoke Aslo a nepomôže si, treba len sledovat, lebo to moze udriet na klby 😉
inak ja som objednaná k dokymu az na 30.3., to su este 2 tyzdne 😠

Ďakujem krásne žienky No posledná MS bola 1.2 ale v januári 7.1 takže po cca 23 dňoch som mala Takže to budem mať aj nejak posunuté No môže to byť asi ten vírus No uvidíme No ja neviem Tehu mi potvrdili z krvi ale prečo tam stále nič nie je?Myslím v maternici No som z toho zmätená ale myslím pozitívne Veď všetko je tak ako má byť a čo sa má stať sa stane Ale svokruša mi dnes povedala,že má dobrú predtuchu,že bude všetko Ok Maminu už 15 rokov nemám tak aspoň svokruša ma utešila upokojila