icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

me5
12. máj 2010

kramare ma odradzaju tym, ze ked tam dojdeme, tak polhodinu hladat miesto na parkovanie, tak to ma asi pri porodnych bolestiach uz nacisto vystrie

inac kolegovi sa pred chvilou narodila dcerka 😉

funlucy
12. máj 2010

inak čo sa týká toho,že v zahraničí púšťajú rodičky domov už na druhý deň,alebo dokonca pár hodín po pôrode 😠 tak na tej prednáške v inchebe sa rozčuľovala doktorka,že je to strašné a že sú proti tomu,lebo vraj napr.v USA má obrovské množstvo novorodencov potom žltačky a čo ja viem čo ešte,tak že na SVK si ich preto chcú nechávať v nemocke 4-5 dní.

cukruska1920
12. máj 2010

Ahojte 😉

me5
12. máj 2010

ozaj dnes som mala uzasne rano: som si sla kupit do obchodu zasoby jedla na den, pri pokladni som uz cupela, lebo mi bolo na odpadnutie, a potom som sedela na schodoch pred obchodom s igelitkou a pila a jedla jak taky bezdomovec 😖

ajka0077
12. máj 2010

🙂 me no tak na teba prišiel hlad 😀 aj ja mávam také stavy že z ničoho nič zostanem strašne hladná až mi je od hladu na zvracanie

gaja
12. máj 2010

jemine me5.. ešteže ja mám obchod kúsok od kancelárie... Ale šak máš v paži.. lepšie ako by si mala odpadnúť..
ja som schopná žuť aj za pochodu, keď mi je zle.. a tiež ma môžu všetci "v riťbozať" 😀
aj keď poniektorí sa na mňa pozerajú štýlom, že moja ty už nepotrebuješ, nieto ešte za pochodu tlačíš.. ale tak čo už.. xixi.

gaja
12. máj 2010

cukruška - máš krásny dátum.. 04.11 je narodený môj muž 😀

me5
12. máj 2010

sak jasne, tiez mi bolo vsetko jedno, len nech neodpadnem a nezosuniem sa k zemi z mojej vysky 😀 este taky ujo sa pristavil, ze nech si nieco podlozim pod zadok nech neprechladnem, zlaty bol, ale som na nho kukala, ze teraz sa musim najest a napit a vsetko bude dobre 😀 😀

gaja
12. máj 2010

me a koľko meriaš? či ťa nepremenujeme na žirafku 😀

cukruska1920
12. máj 2010

gaja....hej? tak ze ho pozdravujem 😀

hviezdickamaria
12. máj 2010

jeej danenku 😕 tak to je tema... gaja- tak to fakt nezavidim ten porod... luuudia bozi 😖 to fakt radsej na to ani nemysliet, ja som sice jeden porod zazila( 22tt)... ale neviem, ci to bolo take, ake to bude dajme tomu v 40tt 😕 boozicku, ja sa najviac bojim bojim zasivania...
ja budem rodit tu u nas v Presove v starej porodnici, uz mam aj doktorka vybaveneho 😀 strasne sa na nho tesim 😉

hviezdickamaria
12. máj 2010

me5 😀 😀 😀 tak ja som si ta normalne predstavila 😀 😀 😀 ale jednoducho. ked musis, tak musis 🙂

cukruska1920
12. máj 2010

vy sa tu rozpravate o porode a o siti?? ja radsej este nad tym nerozmyslam 😕

lilli136
12. máj 2010

baby,
no tak keď rozoberáme porod, tak moja segra rodila teraz v BB a veru keď mi rozprávala, čo všetko zažila, od zvracania žlče na porodnej sále až po to, že ju zašívali hodinu, lebo malá ju roztrhla pomaly až po kríže.... no des to len počúvať..... stratila vela krvi, tak jej dali železo, to ju zase zapekalo, takže nemohla ani na wc ko.....
pomoooc, ja asi nebudem rodiť 😀

me5
tak som zvedavá, či ma tromfneš - ja mám 182 cm 🙂

me5
12. máj 2010

gaja - meriam 174 cm, co nie je nejak zavratne vela, ale je pravda ze vacsinou mam okolo seba nizsich ludi

antonia1
12. máj 2010

hviezdicka ty si priamo z PO? ja som domorodec Prešovčan 😉

hviezdickamaria
12. máj 2010

lilli, to co si teraz napisala, sa ani citat neda, ne to este prezit, boooooozeeeeeeeeeeeeee 😖 😖 😖 ☹ ☹ ☹ 😕

antonia1
12. máj 2010

fuuha lili, ty musis mat riadny prehlad 😉 ..posli nejaky centimetrik prooooosim

hviezdickamaria
12. máj 2010

jj antonia, priamo z presova 😀 to vazne aj ty???? 😕 😅

lilli136
12. máj 2010

hviezdicka
mňa až pichalo kade tade, keď som to počúvala.... a to nehovorím o všetkých vycievkovaniach a tak podobne.... no ani to nejdem písať, lebo samej mi to nerobí dobre 😒 😒
ja dúfam, že prežiť to snáď prežijeme v zdraví a potom rýchlo prerýchlo na to zabudnúť.... budeme mať v náručí malé mimčo, tak to nám snáď pomože zabudnúť...
ja sa budem snažiť cvičiť, resp. čo najviac hýbať - čo pri našom mega dome a mega záhrade nebude problém.... to vraj naozaj veľmi uľahčuje porod... tak uvidíme...

me5
chápem, poznám..... na všetkých sa pozerám smerom dolu 😀 😀

lilli136
12. máj 2010

antonia
keby to išlo, koľko len chceš 🙂 ....
prehľad??? skor sa vždy smejem keď funím niekde po schodoch, že to je preto, lebo v mojich "geografických výškach" už redne vzduch 🙂

cukruska1920
12. máj 2010

baby ste tu niektora aj z NITRY?

hviezdickamaria
12. máj 2010

jooj hej ste sa tu bavili o cviceni, tak ja som si odvcera zacala hladat nejake cvicenia pre tehule a som nasla ze "predporodna priprava". myslite, ze je to ono??? 😉

me5
12. máj 2010

no ja som bola raz na operacii a pri tych vysetreniach, 2x klystir (neviem ake i/y sa pise), ..... som si povedala, ze viac ponizena uz nemozem byt. pri porode sa asi najvaic so vsetkeho boji toho, ze ma male natrhne a ze ked to potom zasiju, tak bude vyzerat absolutne desne a nesexi. ja uz mam zjazvene pozadie, a ked mi dodrbu aj predok, tak neviem co bude 😀

antonia1
12. máj 2010

hviezdicka, ja som byvala na sidlisku III..teda moj otec tam este stale byva a ked sme na sk. tak som tam 😉 a ty kde, mozno sme susedy 😀

ollako
12. máj 2010

hviezdicka, ja neviem ci je to ono, ale odporucam ti tu prepripravu , ja som nikam nechodila a poviem ti, ze potom som na tu porodnu asistentku kukala ako puk, ze co to odomna chce, ze ake dychanie? 😨 co ako hopsanie a pocas kontrakcii, no jej isto sisi ved to najviac boli...a tak podobne.. 😝 😀

hviezdickamaria
12. máj 2010

jee antonia, ja tiez byvam na sidlisku III !!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 oproti tescu 😀 😀 😀

lilli136
12. máj 2010

me5
teraz si ma pobavila.... že už mám zjazvene pozadie a keď mi dorbu aj predok 😀 😀 😀

antonia1
12. máj 2010

lili tak 2-3 cm by prisli vhod 😉 posielas aj na dobierku 😀

catrin1
12. máj 2010

cukrus ved ja som z nitry.... 😀
baby a ta mykoza je pre babo nebezpecna?,nic sa nestane ked pockam do piatku?