November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
lilli - ti poviem, ze ked som po operacii prvy krat uvidela svoj zadok - som sa rozplakala ako male decko. nastastie ma skveleho manzela, ktory presne vedel co ma hovorit aby som citila, ze som pre neho stale krasna 😉
hviezdicka..ja este o trosku dalej, 2 blok od Centrumu smerom k tebe..tak to sme susedy 😀
antonia
jasné, posielam a aj grátis 🙂 🙂
no pekne, baby, sa nám to tu druží do jednotlivých miest a obcí Slovenska 🙂 . super... takže "hrozia" aj nejaké stretká dúfam.... by som strašne rada zažila takú akcošku, že niekoľko báb pohromade s bruškami zarovno nosom sa dohrnú do nejakej kaviarne 😀 . a všetci by čučali jak puci 😀
hej aj ja chcem pár centy.. lebo som práve zistila, že ja som neni tučná.. len mám malú výšku na svoju váhu 😀
Ja by som chcela rodit v Petrzalke na Antolskej...
me5 a co sa ti stalo zo zadkom? ked sa smiem spytat? 😕
me5
no zlatúšik to je, ten tvoj manželík 🙂
gaja
tak ty si to zase zabila 🙂
inak zdá sa, že s tými hláškami, čo tu dávame sme tu fakt jedna krvná skupina 😀
a čo tak PN - NMNV a okolie? 😀
wiwi22
ja som na Antolskej bola na kyrete po potrate..... v zásade nemožem povedať nejaké krivé slová na nich.... niektoré sestričky trošku kozy, ale tak to je všade.......
lili hi hi vyzeralo by to ako invazia-tehotenskych chutok, no ale stale lepsie, ako na schodoch s igelikou 😀 😀
gaja ty mas asi take iste "Krasne"spomienky na porod ako ja...ja som rodila 22 hodin ,maleho som vytlacit nevedela..museli mi ho tahat s tou vakuovou pumpou.nastrih som necitila vobec,aj som roztrhla...zasivanie trosku stipkalo ale nic moc...ale mne zaziva vytrhavali placentu lebo som ju mala prirastenu..tak to bolo horsie ako cely porod..horsie ze sa to zvykne opakovat...tak sa bojim strasne... ☹ ..ale na doktorov a sestricky sa stazovat nemozem..super... 🙂
no ja mám 0+ 😀 (krvnú skupinu)
jémine, my sme mali jednu sestričku, ktorá chodila zmaľovaná ako indian čikario, mala centimetrové gelové nechty, rozpustené čierne vlasy, večne žula žuvačku a detičky chytala len za šnúrky na zavinovačke.. asi aby ju nepokúsali.. proste novorodenecká sestra ako sa patrí...
ja A+ 😀 😀
ozaj baby, chcela som sa opytat v tehotenskej knizke je napisana krvna skupina otca. To sa len nahlasuje?
to je len v prípade že ty by si bola RH -
ta musela byt mila 😝 este asi nezistila ze tak male deticky nemaju zubky 😀
antonia tak to sme dve 😉 , baby drobcovi som pustila svadbu na dvd sedel mi na kolene a kukal , pozrem nanho a oci mu klipkali a zrazu hlava padla 😀 , zaspal ako poleno 😔 ....ale tece mu z nosa ako z vodovodu 😠 ...no a ja idem varit, moja "najoblubnejsia" cinnost 😝
ja som 0- a moj manzel je 0+ 😖
illi136
ja viem su reakcie na antolsku dobre aj zle.... tak neviem, ale co som pocula tak kramare su najhorsie... ale presne ako hovoris v kazdej nemocnici je nieco zle....
ollako..no ved sme nejake Ačka 😀 ...to bola vasa svadba taka nuda?, ze biedacik zaspinkal?..varit treba aj mne, lebo zachvilku budem odpadavat, ale mam zo vcera sparglovo-syrovu polievku ako prvu pomoc 😉
hviezdi, tak preto tie problemi? 😕 ... akurat vcera rano v reprize damskeho magazinu davali o tych krvnych skupinach a Rh - faktoroch 😕 ,no nic prijemne ☹
no a človek ju stretol len keď brala deti na vizitu a doniesla z vizity.. samozrejme tým istým podacím spôsobom.. ledva že medzi dvere sa zaparkovala.. až sa nám žalúdky dvíhali pri predstave, kolko bordelu musí byť za tými gelovými nechtami... 😝
oooo, obed sa blíži.. (nie že by som bola hladná, len trošku pažravá)
wiwi - teda ja si myslím, že je to pri rh negatívnom..neviem či vtedy neskúmajú aj krv otca.. neviem.. ale od môjho muža nikdy nič také chvalabohu nechceli.. on totižto odber krvi nemusí..
hviezdicka, to sa potom drobcovy vymiena krv? alebo ako sa to riesi?,,citala som to davno a uz nepamatam-uz som starsi clovek 😎
no náš malý keď vidí svadobné fotky, tak hovorí, že tam je tatino fešák a mamina princezná 😀
no neni zlatý? on uznal,ž e som bola niekedy aj pekná 😀
antonia, no ak je drobec po muzovi sa necudujem, keb si muza videla ako sa celu svadbu kyslo tvaril 😖 , neznasa tancovanie a ja ho zboznujem, no ja som sa vyjasila a manzel sa snazil tvarit ako ho to bavi 😀 , tak mozno , ked ho zazrel ,tak radej zaspal 😀
a nepichajú niečo mamičke v tehotenstve?? ja tiež neviem.... ☹
ja som 0+
ollako to vazne su tie skupiny zle? mne pichli po 1. potrate nejake protilatky a vraj by to malo byt v pohode... ale ta teraz neviem, bo nikto sa nepytal, aku krvnu skupinu ma manzel 😕 😕 😕

jéj, ale zas nemusíte skracovať všetky nohavice... ako ja minimálne 10 centi.. xixi