icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

gorka
12. máj 2010

ja zijem v de,a tu nastastie kontroly nechodia,aspon teda zatial,ja som na pn uz druhy mesiac a chdim na vzduch,kedy sa mi ziada..
my mame dnes tiez skaredo,uz som uvazovala,ze zas zacnem kurit,no nechcem vidiet ten ucet za plyn v lete 😒

lilli136
12. máj 2010

gorka
ďakujem 🙂
a veru, ako píše hviezdicka - my sme tu partia veselá, priam nabitá optimizmom, takže určite to dotiahneme všetky do zdarneho konca... už sa teším na to, ako tu budú "lietať" v novembri novinky o tom, ktorá prvá porodila 🙂 🙂

gorka
12. máj 2010

andrea ano na dialku je to tazko,ja som tak zila na sk,styri roky,az som povedala dost a zbalila som kufre..

cestovatelka
12. máj 2010

gorka a kde v DE si, ja som hned vedla v LUX, ..u nas teda ziadna slava, ale tak sme tu na to dako zvyknuty, prsime stale ☹

strelka11
12. máj 2010

vitaj gorka,takze Martincanka? tak to nase slovnesko je male 😀 😀 😀

gaja
12. máj 2010

no.. teraz mám obe priezviská.. xixi.. najprv mužove a na konci svoje.. sčasti som stále slobodná 😀

gorka - určite už bude všetko len super... 😉 A v ktorej časti DE si?

gorka
12. máj 2010

lily aj ja sa na to velmi tesim,ja uz toho malinkeho cloviecika v brusku neskutocne milujem..
a dufam,ze tu medzi vas dobre zapadnem

andrea_stella
12. máj 2010

noo tak to si mala dobru vydrz 😉 ja som vydrzala takto iba pol roka a zdrhla som za nim 🙂

gorka
12. máj 2010

cestovatelka,ja som v mnichove

cestovatelka
12. máj 2010

oups tak to si trosku daleko na stretavku ☹ ale tak clovek nikdy nevie 😉

gorka
12. máj 2010

andrea,moj chodieval,kazde dva tri tyzdne domov a neviem akosi som si na to vtedy zvykla..

cestovatelka
12. máj 2010

babulky v zahranici, budete rodit tam alebo na SR?

strelka11
12. máj 2010

cestovatelka ako sa zije v LUX? najlepsie platy v Europe,najlepsie dochodky v Europe 😅 😅 😅 mala ale bohata krajinka 😉

gorka
12. máj 2010

strelka,ano veru male..ja som inak z ladovne,ale byvala som asi tri roky v kosutoch

gaja
12. máj 2010

jéj mníchov.. my máme kamarátov pri Bad Tolze.. a sme tam už zopár krát u nich boli na "dovolenke" takže zakaždým sa zo dva krát otočíme aj do mníchova... Ak sa nám podarí, chceli by sme ešte v lete skočiť, kým nebude bábo na svete.. veď uvidíme...

gorka
12. máj 2010

cestovatelka,ja budem rodit tu,som tu v starostlivosti a de ma dobre zdravotnictvo..ale keby som zila v uk,asi by som sa bala a radsej isla odrodit na sk

gorka
12. máj 2010

babulky o chvilu som spat,varim fazulku a bezim oskriabat zemky

andrea_stella
12. máj 2010

Gorka - jaj tak to si mala super zas, to sa da, ten moj kazdych 8tyzdnov a kazdy den sme boli na webce...
Cestovatelka - ja odchadzam v septembri na SK, nie je tu zle, ale doma je doma a mame tam vsetkych 🙂 a vybavicku si budem urcite kupovat tu, lebo tu je vsetko hrozne lacne 🙂 uz sa tesim ako sa vyblaznim 😉

andrea_stella
12. máj 2010

No ved to Gorka kebyze som v Nemecku alebo v Rakusku tak nevaham a rodim tam, ale tu v UK to je trochu mizerne, ale ja to striedam aj s vysetreniami na SK takze je to zatial v pohode, ale rodit budem jednoznacne doma 🙂

cestovatelka
12. máj 2010

jaaaaaj strelka, ja bohuzial nerobim v europskych instituciach takze to nie je moj pripad....ale nebude sa stazovat, az tak zle to zase nie je...resp lepsie ako n SLovensku aj ked naklady si rovnako "LEPSIE" ako na SR....je pravda, ze je to mala a bohata krajinka,ale s krizou aj na nu prislo...chystaju sa dake zmeny na zvysovanie dani a skracovanie materskej dovolenky (zo 6 na 4 mesiace) takze...no uvidime

hviezdickamaria
12. máj 2010

andrea stella tak kup nieco aj mne 😀

hviezdickamaria
12. máj 2010

coze? v lux. je materska len 6 mesiacov??? 😕

strelka11
12. máj 2010

takze cestovatelka,to len tie prieskumy v platoch vyzeraju tak dobre 😵 lebo tie ich platy mi nikdy mat nebudeme a samozrejme ani dochodky 😒

andrea_stella
12. máj 2010

Hviezdickamaria tak napis zoznam do novembra to snad postiham 😀 inak aj tu v UK je materska max. 6-9mesiacov a potom musis ist do prace ☹ vtedy ked ta malinke najviac potrebuje

cestovatelka
12. máj 2010

andrea-stella- takze treba nakupovat v UK? 🙂....no ja sa zverim do staroslivosti LUX lekarov, kedze by to bolo narocne s cestovanim pre moju polovicku, ktora pracuje a chceme byt spolu od zaciatku az do konca...tak si tu aspon povrieskam a nikto mi nebude rozumiet

strelka11
12. máj 2010

cestovatelka,tak to mas dobre vymyslene 😀
hviezdicka,ved aj u nas je materska 6mesiacov a potom dostava rodicovnky prispevok,ale ze v Anglicku je materska len 4mesiace a potom deti nechavaju s operkou a potom su deticky rozmaznane a nespoluchaju svoju mamu,ktora sa im nemoze venovat,to by som ja nechcela

cestovatelka
12. máj 2010

tak tak hviezdickamaria...a to este mozme byt radi...vo FR musis ist do prace hned ako lekar povie, ze si oki. takze ziadna materska...resp oni to nazyvaju rodicovska dovolenka
strelka ...asi tak nejak, obavam sa ,ze s Ficovym socialnym pristupom a podporou 3 piliera bude ta cesta velice dlha ☹

gaja
12. máj 2010

ja neviem - určite viac ako 4 mesiace.. myslím že 9 mesiacov a potom musíš na pár hodín v týždni do roboty.. ale nie na celý úväzok.. aspoň tak švagrina vravela..

cestovatelka
12. máj 2010

oups..nechcela som sa nikoho dotknut mojim politickym nazorom....takze ak ma niekto iny, plne respektujem 😉

andrea_stella
12. máj 2010

no tak tomu verte babule, tu je vsetko tak strasne lacne, nasli sme s priatelom aj taky sklad, kde predavaju hracky a kociky a kociky tam maju tie trojdielne s titanovou konstrukciou po 110libier co mas asi 115eur, proste tu mas fakt vsetko za facku, aj mojej kamoske som v decembri nakupila za plnu tasku veciciek pre jej babo a dokopy ma to vyslo 35euro 🙂