November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
andrea-stella...tusim si spravim vylet do UK;;;;das potom kontakty na tie super obchodiky? a kde presne v UK si?
cukruska
ja ešte určite nie.... asi až nejak cez leto začnem...... 🙂
ja s tebou cestovatelka suhlasim 🙂 tu na slovensku to ide dole vodou,ved mi sa tu ani dochodkov v zdravi nedozijeme...
andrea,tak to sa musi dobre nakupovat,len tam maju aj "troska" lepsie platy ako mi tu 😉
cukruska ja este nic nenakupujem aj ked ma to laka,ale som si povedala,ze vydrzim az ked budem vediet co to bude 😵
a co sa tyka vychovy deti v UK, vacsina anglickych deti nema ziadnu autoritu pred svojimi rodicmi, lebo tu je taky zakon, ze ich nemozes ani po zadku vycapat a ako nahle su tie decka vacsie a pridu na to, ze je to nelegalne im dat preventivnu po zadku tak to ide dole vodou s nimi a hlavne ma tu velmi zaraza ked vidim ani ne 10rocnych chalanov s cigaretou v ustach a same nadavky typu f.ck you atd... 😖
takisto ako lili...
ja chcem tiez zacat kupovat tak po troske ked budem vediet co to je...zatial len tak poskulujem po vsetkom...inak krasne veci maju
tazko sa odolava,vsak cukroska? tolko krasnych veciciek okolo,ale ved oni budu aj potom,neboj 🙂
jaj,nadherne, aj za nadherne ceny...my sme sa zatial informovali ohladne cien aby sme mali predstavu o budgete...a teda vsetko co ma nalepky "baby" je o 100% drahsie mam pocit ☹...
ja zacnem kupovat vybavicku asi az po morfolog.ultrazvuku,pripadne genet.testoch..no a tiez rozmyslam,ze spravime vylet do uk 😉 ked je tam vsetko tak lacne..ja nemam ani prehlad,ci sa oplati kupovat skor v de,ci na sk,hmm
strelka11 super sa tu nakupuje a maju lepsie platy to je pravda a aj ked si tu zaplatis najom a vsetko okolo toho tak stale dokazes usetrit niake tie peniazky 🙂 ale my chceme odist lebo je to tu zle co sa tyka vychovy deti a pod.
cestovatelka byvame v Leighton Buzzard asi 60km od Londyna, super ceny su tu v obchodoch ako Primark, vsetky sportove obchody, Next , Peacock a este viem jeden , ktory je strasne lacny, ale teraz si nespomeniem ako sa vola 😒 a vela inych a napr. este aj ked iba vybehnes do takeho obchodu podobnemu ako je Tesco, vola sa Asda, tak tam mas velmi lacne oblecko 🙂
strelka...ani nehovor... ja by som najradsej kupovala vsetko rad radom ale este nemam odvahu... sak teraz je toho vela..
gaja tu cast nepoznam,je to niekde pri mnichove?
Gorka ja budem vybavicku nakupovat az niekedy v lete ked bude mat aj priatel volno a tu v UK uz budem vediet na buduci tyzden ci je male zdrave tu sa to robi hned a keby bolo podozrenie na Downov syndrom tak to vysetrenie plodovej vody robia hned, lebo na SK tusim az v piatom mesiaci...
joj baby ani mi nehovorte ze je tam v uk vsetko take lacne bo hned volam muzovi, nech si zohreje veceru sam, ked pride domov, ze ja idem na nakupy do UK 😀 😀 😀
jéééj baby dnes ale idete..nestíhám vás ani čítať..som doteraz četovala na facebooku asi s 5 ľuďmi naraz tak som normálne vyčerpaná z toho 😀
Lili,ďaľšia modelka 😎 kde sú tie Heleny a Haliny? 😀
vítám nové kočky,teším sa,v novembri sa bude rodiť jak na bežiacom páse..baby podoplňujte si fotky,šak strácám už prehľad 😉
ja mám plnú komodu vecí na oblečenie od mojej švagrinej po jej chalanoch.... a ja tak veľmi chcem babu 😀 😀 . to bude sranda... samé modré vecičky, keď to bude dievčatko.... ale tak niektoré sú fakt že univerzálne, takže pohoda 😀 😀
Podla mna inak vsade inde je uz lacnejsie ako na SK, uz len ked vybehnete do Rakuska aj tam s viac oplati, nastastie mam tetu vo Viedni, aspon mi plienky lacnejsie bude nosit 😀
blba otazka,ako si ulozim svoju foto do profilu?
😠 😠 tu na SVK čo tak predražujú tie handry do prčic ?!!
gorka cez nastavenia 😉
funlucy - k tym fotkam, neviem ako ine baby, ale my sme mali svadbu 4 roky dozadu, takze veeeeela sa za tu dobu zmenilo 😀
lily to mas vyhodu,ja budem musiet kupovat vsetko od zakladu
Funlucy ja tiez inak nechapem, sak my taka mala krajina s takymi malymi platmi a vsetko je pomly drahsie nez v krajinach kde zarabaju omnoho viac 😒
gorka to ie si sama,ja tiez nemam pokom zdedit vecicky,takze tiez si budem musiet vsetko od zakladu kupit,ale zase mam super rodicov a svokrovcov a ti nam pomozu 😵 😵 😵
niekde som počula,že Slovák aj keď nemá pomaly na jedlo ale musí si kúpiť značkové handry aby ostatní videli a potom od hlavy po paty je vyznačkovaný 😔 a západňári si idú ruky nohy dolámať len aby kúpili vo výpredajoch 😕
No to je svata pravda,ze podaktori Slovaci sa musia predbiehat medzi sebou s novymi vecami, tu napr. ludia vela nakupuju veci aj po niekom cize tu na internete ebay praska vo svikoch 😀
ahoj babeny 🙂 pozeram ze ste sa tu rozbehli so svadobnymi albumami 🙂)) pekne ste vsetky, vsak ktora nevesta je skareda 🙂) idem pokukat do albumu vase bruska, nech mam prehlad ako sa to vyvija 🙂)) ja som dnes po sone v 12tt, konecne mame aj foto drobca, maval nam cele vysetrenie rukami, sedel si v tureckom sede - ako jeho mamusa casto 🙂)) aaa inak vsetko ok 🙂) zajtra ma caka zubarka, tak budem mat tento tyzden 4 lekara za sebou 🙂))
funlucy
modelka Halina 🙂 ale nie, nie je to zatiaľ také zlé, ale je pravda, že od svadby /1,5 roka/ mám určite tak 5 kíl navyše.....
a teraz už možnože aj viac... ale tak snáď sa to na mne nejak rozloží a nebude zo mňa knedla, ale pekná tehulka 😀
xlea,jééj to je zlaté,tak prihoď potom foto,tešíme sa 🙂 idem teda aj ja vykutrať pár svadobných ale nesmejte sa 😝

baby uz aj kupujete vybavicku?