icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

cukruska1920
12. máj 2010

vy ste boli uz u zubara?? ja sa bojim...a asi tam ani nepojdem kym ma nebudu zuby boliet 🤐

me5
12. máj 2010

inac uz nas je v tabulke 41

lilli136
12. máj 2010

cukruska
ty si už nahodila foto 😀 . Kurnik, musím aj ja, nech tu nie som jediná s tým vychechtaným panáčikom 🙂 🙂

ja som tiež ešte u zubára nebola.... a nejak sa ani nechystám ☹ ☹

funlucy
no šup sem s nimi... a nekecaj, veď na profilovej foto si kočka jak lusk..... tak žiadne že nesmejte sa 🙂

cukruska1920
12. máj 2010

lili...no sak nech som neni inkognito nie 😀 ale ti poviem ze ten panacik bol lepsi 😀

lilli136
12. máj 2010

už mám fotoooooo 😀

lilli136
12. máj 2010

me5 ešte ty daj foto, nech už sme takmer kompletoš 🙂

cukruška
ty si trdlo 🙂

cukruska1920
12. máj 2010

jeej...to je koho mimi?

funlucy
12. máj 2010

lili,nahoď ber si príklad u cukrusky 😎 no asi sa zasmejete,lebo som bola jak vták ohnivák 😀 už by som si také vlasy nedala 🤐

lilli136
12. máj 2010

to je moje krsniatko - mojej švagrinej druhý syn - také zlatíčko... mať také kľudné bábatko ako je on, tak som vysmiata 🙂 . On je proste malý bobíšek 🙂

gaja
12. máj 2010

no baby, chvílu sa človek venuje práci a ľaľa.. jaké fotečky sa tu namnožili 😀 krásne 😀

gorka.. no je to možno pol hodka od mníchova? Bad Tolz (o s dvoma čárkami).. kúpeľné mestečko...

lilli136
12. máj 2010

funlucy

WWWWAAAAWWWW, že jaká kočka, odpadávam 🙂 🙂 . Fakt, myslím to úprimne!!! 😀

catrin1
12. máj 2010

jaaj kocky mna caka sono piatok strasne sa tesim ale aj bojim budu mi robit NT..pozerala som foto..krasne nevesticky ste vsetky.. 🙂 😵
ja mam tu zo svadby.. http://www.mojasvadba.sk/album/album.php?vAlbum...

me5
12. máj 2010

ok, idem si pridat nejaku foto a potom pridam nove tabulky, uz sme na 3 stranach, ale na tej poslednej je zatial solida sama, tak sup sup, kto nebude v tabulke, rychlo piste, nech na tej poslednej strane nie je solide smutno 😉

gaja
12. máj 2010

prečo že vták ohnivák? náhodou si to mala super... 😉

me5
12. máj 2010

a nepopiste toho vela, nech nemusim zasa hodinu docitavat 😀

lilli136
12. máj 2010

catrin
krááásne šaty si mala.... a kočka najväčšia 🙂

lilli136
12. máj 2010

baby, inak s Vami mi ten deň v práci vždy tak ubehne, to je paráda 🙂 .
ešte že ste tu....a tie naše niektoré hlášky - no dovi dopo 😀

funlucy
12. máj 2010

nejaké malé sa to zobrazilo ale nevadí,aspoň nemáte taký šok 😀 jééj ďaľšia svadba idem kuki

cukruska1920
12. máj 2010

lili....neboj ..zachvilu take budes mat aj ty 😅

catrin...ahoj....mne robili ze ani som o tom nevedela...az v knizke som si to nasla 😅

catrin1
12. máj 2010

lili vdaka... 🙂
ahoj cukrus a ake si mala hodnoty?

gaja
12. máj 2010

no.. ja som tak prežila prvé tehotenstvo.. že dodatočne som zistila, že mi robil NT a že je to ok.. xixi.. to je super náhodou 😀
teraz čakám na budúci týžden jak kura na sopel.. a v deň D ma určite prežene (konečne) 😀

cukruska1920
12. máj 2010

catrin...to neviem... napisal mi len ze NT negativne....kedy ides?

me5
12. máj 2010

tabulky nahodene 😀 keby som sa tak hnala do pracovnych uloh 😀 😀 😀

funlucy
12. máj 2010

catrin na vaše fotky si pamätám 😉 tuším vás má na stránke nejaké fotografické štúdio v NR,že?Ja strašne rada pozerám svadobné fotky 🙂

gorka
12. máj 2010

uz mam aj ja foto

funlucy
12. máj 2010

jééj me5 zmenila foto a gorka má tiež hurá 🙂 baby som na vás hrdá 😀 už sa budeme lepšie poznať

me5
12. máj 2010

nakoniec som si dala svadbonu fotku aj do profilu - ste ma navnadili 😀
inac ja ked som lezala doma ked mi bolo tak priserne, tak som si uz zo zufalstva pustila nasu svadbu - aspon som sa rozveselila. vas take nechyta teraz ked ste tehu?

gaja
12. máj 2010

no gorka vidíš ako si sa v priebehu pár hodín zabehla? 😀 Talent od prírody 😀

ajka0077
12. máj 2010

dnes aká svadobná nálada 🙂 Predstavte si že dnes oslavujem tretie výročie svadby...tiež mám album na moja svadba 😎

me5
12. máj 2010

no sa stretneme niekde na ulici tak uz mozeme aj pokecat 😉