icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

gaja
12. máj 2010

my občas pozeráme fotky.. hlavne s Dankom, ten si ich pýta... 🙂
ale video ma veru nechytá.. ja nerada pozerávam videá, kde som ja.. xixi.. a to som robila kamoške hlavnú družičku, komplet cleý program a aj som mala v ruke dvdčko, aj som ho nakoniec nepozrela a vrátila.. som nenabrala odvahu 😀

catrin1
12. máj 2010

cukrus idem piatok o tretej.. 🙂 .
inac baby myslite ze antibiotika mozu zapricinit missed abort?jaaj zas mam cierne myslienky... 😒 😠
funlucy hej hej...tusim algacolor ci ako sa volali...🙂..dobru pamat mas... 🙂

gaja
12. máj 2010

ajka no šak netrochár sa - hoď link 😀
a všetko naj k 3. výročiu.. my budeme mať v auguste 5.te

cukruska1920
12. máj 2010

catrin... tak som zvedava ci ti povie...lebo ja som ani nevedela ze mi robil...az ked som si to nasla zapisane v knizke... to co mas za myslienky...take nech ta ani nenapada

funlucy
12. máj 2010

gaja,ja to isté,nemôžem sa vidieť,som strašne sebakritická.Každého pokladám za pekného -ešte že mám také videnie 🙂
Catrin ano,lebo mňa baví fotenie,bývám 30 km od NR,tak som chcela vidieť akú tam mám konkurenciu 😀

catrin1
12. máj 2010

cukrus ja viem..ale strasne sa bojim....ma sere ze som musela tie antibiotika brat a etse aj v prvom trimestri... 😠 ..ale uz som tie myslienky zahnala...bude to dobre... 🙂

ajka0077
12. máj 2010

http://www.mojasvadba.sk/album/album.php?vAlbum... dúfam že som to nepoplietla 🙂

catrin1
12. máj 2010

funlucy tak to mas super zalubu..babatko bude fotene az az teda... 🙂

andrea_stella
12. máj 2010

jeej baby vy ste ake strely, len na chvilu som odbehla sa napapat a kolko novych prispevkov... 🙂 Funlucy ty si bola aka kocka nevesta a tie vlasy no jedna basen 🙂 a ja by som uz rada pridala foto zo svadby, ale az na buduci rok sa chysta, malinke mi pojde za druzicku ak to bude dievcatko 🙂

cukruska1920
12. máj 2010

catrin a ake antribiotika si brala? ja idem v pondelok na AFP testy...ma aj mrdne kym budu vysledky

gaja
12. máj 2010

jééééj ajka - ty máš krásne očiii..aj vlasyyyyy 😀

catrin1
12. máj 2010

cukrus zinnat 500 na zapal mocovych ciest... 😒 ...fuu na AFP testy sa caka tusim 2 tyzdne vysledky

ajka0077
12. máj 2010

ale je tam len pár foto - veď to hadam stačí pre predstavu 😉 gaja by som sa nasmiala, keby mi manželíka poznáš ???

gaja
12. máj 2010

tak podľa fotky nepoznám.. Mohla by som??? (ale podobá sa mi na nejakého herca...) 😅

gaja
12. máj 2010

neboj sa catrin.. všetko bude OK. Veď určite ti vyberali atb s opatrnosťou..

ajka0077
12. máj 2010

nie na princa Charlesa???veľmi veľa ľudí mu to hovorí 😀

andrea_stella
12. máj 2010

catrin1 ja som tiez brala antibiotika na zapal mocovych ciest v 6tom tyzdni 😢 ale vobec si nepamatam ako sa volali, ale viem, ze ich mohli uzivat tehotne...

hviezdickamaria
12. máj 2010

ajka mas pekneho manzela 😀 😉

cukruska1920
12. máj 2010

ajka.....fiiiha...ze uz akeho zlateho muza mas 😵

catrin...hej tak nejak...ale tak nebudem nato mysliet a snad to bude ok...inak dava ti zakazdym foto? mne daval a minule ked som si bola som si nevypytala ze mi da automaticky a nedal mi 😖 nabuduce si uz radsej dopredu vypytam

ajka0077
12. máj 2010

😵 díky 😀

gaja
12. máj 2010

no vidíš.. tak princa som v ňom neobjavila.. xixi 😀

catrin1
12. máj 2010

no aj tieto su urcene pre tehotne...ale mam aj taky obavy trosku... ☹ ..ale hadam to bude dobre..

gorka
12. máj 2010

funlucy,pekne fotky,tie vlasy ti velmi sekli

me5
12. máj 2010

ja som zasa v 1.trimestri brala tie cipky na nevolnosti - Torecan a v nich sa pise, ze sa nesmu v tehotenstve, ale viem, ze ich vsetci gynekologovia predpisuju - aj som ich nebrala vela, len ked uz som bola zufala

catrin1
12. máj 2010

cukrus ja chodim este stale krjakovi a tam za fotku platim 10 €..nechcela som od neho odchadzat pocas tychto vseliakych vysetreni lebo jedno nadvazuje na druhe..tak ked skonci s tymi afp testami tak prejdem k tomu tvojmu ak ma teda este zobere...

cukruska1920
12. máj 2010

me5....som v tabulke 2x 😅

catrin...jaaaj...ja ze chodis uz k nemu

aduliak
12. máj 2010

ahojte babule....ja dnes len na skok, neviem, co skor v robote....a nemam sancu vas docitat, take ste ukecane 😀
len som vas chcela poprosit, aby ste mi zajtra drzali palce, mam poradnu 😀 a som nejaak nachladena, krize ma bolia 😠

catrin1
12. máj 2010

cukrus nie nie este..aj ked najradsej bi som uz presla tam...

aduliak
12. máj 2010

a chcela som sa vas opytat, ci si mozem dat jeden paralen..... 🙂

gorka
12. máj 2010

aduliak,paralen mozem,ale skusila by som zobrat najskor polku