icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

gorka
12. máj 2010

myslela som mozes 😀

gaja
12. máj 2010

aduliak - môžeš..
jeden v pohode.. 😉

cukruska1920
12. máj 2010

catrin...mohla si k nemu prejst hned ako ti povedal ze ta zoberie...

gorka
12. máj 2010

aduliak,budem drzat palce,nech zajtra dopadne kontrola na 1,potom sa ohlas 🙂

funlucy
12. máj 2010

ajka 😎 bomba-nádhera..mne sa strašne páčí práca Žitňanských,tak by som raz chcela vedieť fotiť.Mám prípad,idem ho rýchlo dokončiť a o pol padla 😀 chcem ísť s mm do avionu kúpiť tie tehu gate

me5
12. máj 2010

cukruska - no vidis, treba ma kontrolovat 😉

pri najblizsej aktualizacii to zmenim

catrin1
12. máj 2010

cukrus hej mohla...len nemal mi kto strazit maleho v ten tyzden ked som mala ist za sestrickou..muz chodi na tyzdnovky a vsetci boli v robote..a potom sa to oddialilo....a teraz neviem ci jej mam znova volat alebo co..je mi to sproste

cukruska1920
12. máj 2010

me5...ok 🙂

hviezdickamaria
12. máj 2010

ooch zitnanskych zboznujeeeem aj jaaaaa 😀

cestovatelka
12. máj 2010

a uz zase Vas nestiham ☹ musim dokoncit co tu mam na stole, bo zajtra je tu vsetko pozatvarane a vsetci aj tak odchadzaju a nveratia sa do pondelka..;a dodavatelia cakaju 🙂...

ajka0077
12. máj 2010

Žitňanský sú fakt super, hlavne Katka....je to šikovná dvojka 😎

ollako
12. máj 2010

ahojte neviem aku temu momentalne rozoberate, som mimo ...Petko spal az pol hodku a od vtedy len place a je nervny ☹ ...ma upchaty nostek, nechce si dat kvapky ani odsat , mamina mi ho nachvilku vzala, isla som si lahnut, som z toho unavena 🙄 no dufam, ze som vam sem nepriniesla negativnu energiu 😀

me5
12. máj 2010

cestovatelka - jej fotka, uz si ta pamatam z pripav juloviek 😉 krasne fotky ste mali

cestovatelka
12. máj 2010

😉 aj vy me5...no musim Vas opustit idem makat 😉

gaja
12. máj 2010

joj ollako - poznáme.. Peťkovi skoré uzdravenie.. a tebe veľa nervíkov.. skôr - dúfam, že naberieš trochu pozitívnej energie a sily...

funlucy
12. máj 2010

ollako,len oddychuj-a Peťko nech sa uzdraví.Šak ti poreferujeme,neboj 😉 Wau cestovatelka to si ty?uzasna foto

ollako
12. máj 2010

no a co to teda rozoberate 😕

ollako
12. máj 2010

maly prave kaka, tak mam chvilku 😝 😀

ajka0077
12. máj 2010

ollako ťa úplne chápem...ja som dokonca taký stresák, že malý keď má soplíky a v noci spinká kontrolujem ho hádam každú pol hodku či dýcha- bo keď bol maličký mal takú silnú nádchu, že keby ho nepobúcham po chrbte a on by sa nevyvrátil by sa zadusil... hlienami. a od vtedy keď len začne sopliť mám panický strah 😖

cukruska1920
12. máj 2010

catrin....zavolaj jej a povedz jej co je vo veci

xlea
12. máj 2010

nooo babeny, ked uz ste tu popridavali vase foto zo svadby, nasla som nieco aj ja, musela som to pozmensovat, bo sa mi to tu nedalo pridat .... 🙄

me5
12. máj 2010

xlea - jake pohodove fotecky, krasa 😉

andrea_stella
12. máj 2010

vsetky ste boli krasne nevesty 🙂

xlea
12. máj 2010

me5 ... ja som ti taka pohodova kopa 🙂 ktora neznasa stres a zhon...

me5
12. máj 2010

inac ja mam rh -negat. a muz prave povedal ze on nevie aky ma rh faktor. myslite ze mam zavolat dokimu, ci robili test na protilatky? teraz budem mat chrobaka v hlave. ja som bola v to, ze mm ma tiez rh - tak som bola pokojna. ☹

cukruska1920
12. máj 2010

me....posli ho k obvodakovi nech mu zoberie krv na krvnu skupinu...aj moj bol

andrea_stella
12. máj 2010

me5 ja by som zavolala urcite, ja som tiez mala strasne nervy lebo moj drahy nevedel aky ma faktor, musela som sa pytat jeho maminy, vlastne som vobec nevedela ani ako je to s tymi faktormi 😒 nastastie sme obaja pozitiv 🙂

xlea
12. máj 2010

me5 - mm nech zavola svojmu lekarovi a nech sa spyta na svoj RH faktor... v karte to musii byt napisane... naco robit poplachy predcasne....

me5
12. máj 2010

no ja som to v mojej karte nemala zaznacene, prvy krat som sa to dozvedela az ked som otehotnela a dali mi to do preukazu 🙂

me5
12. máj 2010

alebo ho poslem darovat krv a tam mu to zistia hned 😀 😀 😀