November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
baby...ja som vas prvy krat nedocitala...sak ste od rana napisali 9 straaaaaaan 😀 to sa neda zvladat citat 😀
pozrela som vase albumy co ste dali (po stranu 186) mate krasne fotecky
hviezdicka...aj ja som mala saty z Angela...ja som bola taaaaak spokojna 🙂 som ich vychvalila aj na mojej svadbe...az si majitel podla datumu svadby zistil, ze kto som a nasiel moj telefon na zmluve a volal aby mi podakoval
idem relaxovat...bola som dnes na skuske...bolo to uplne v pohode mam za A ale nejako som teraz vo vacsom strese ako pred skuskou...citim ze to zo seba potrebujem dostat....majte sa pekne vsetky a nove tehulky vitam a slubujem ze zajtra docitam 😉
vyplaxy sa nemozu iba oplaxy 🙂
katrinka a mozem sa spytat, ze to v kazdom tehu treba robit tie protilatky? lebo mne pichli po prvom potrate v novembri 2008, potom som bola zas tehu a nic, a teraz som zase tehu a zase nikto nic, nikto sa ma nic nepyta... 😒
ja mam inu knizku...
me5 ano mas taky isty preukaz a mas to negat, tak ti to kontroluju, len ti to doky nepovedal 😉
catrin a ostatné
díky za info.... tak ja skúsim to acidko a nejaké "vitamíny" na priaznivú mikroflóru tam dolu... snáď to prejde...
aj tak píšete, že v 1.trimestri žiadne lieky nie sú a nedávajú, tak to len nejak pretrpieť....
me5
aj ja mám inú knižku....
ja ked som bola v cakarni v tom centre, tak dokonca mamicky od inych lekarov mali inu knizku, takze dokonca ani lekari z jedneho st rediska nemaju rovnaku knizku 😉
ale som stastna, mohol mi to povedat, teda ze to sleduju a ze je to ok. 😉
moncika ja som sa neurazila 😉 ,
hviezdicka
mrkni do knižky aj ty - možno aj ty tam máš poznámku, že negatívne, len ti to doki nepovedal......
mne od zac. tehu ani kvapku krvi nezobrali, takze tam nemaju co napisat kedze sa ma ani nepytali...
baby , ktora ste dala fotku bruska do novembroviek, nemate tam nick 😉
heej baby este som sa vas chcela spytat, ci vas doki v poradni vysetruje aj zdola...
hviezdicka
no mne robila tu cytologiu, takže najprv kukla, či som zatvorená a potom šup tam kliešte a robila odber......
tak snáď sa "pokukala" aj okolo 😀 😀 😀
hviezdicka, mna zatial nie, ani neprehmataval brusko 😕 iba UTZ sestricka ma zvazi, zmeria tlak, skontroluje moc a to je vsetko
aha bo mna voobec,ale najblizsie mi bude brat vytery 😖
hviezdi mna zatial nepozeral, no pri Pektovi ma ten lekar pozeral vzdy 😕 , je mi to divne, ale ved sono sa mi zda lepsie 😀
jj sono je asi lepsie ja len ze ked som chodila do rizikovej poradne, tak ten ma zase kukal stale len zdola prehmataval maternicu ci co... on zase nerobil ziaden ultrazvuk! to kazdy doktor iny- fakt 😒
no a teraz v knizke kukam, a mam tam, ze vstupne vag. vys. bolo 31.3. ale vobec ma nekukal 😒 aj tam je nieco napisane, ale doky skrabe neviem to vylustit
xixi, keby chudáci doktori vedeli, ako ich tu my "prelustrujeme" 😀
no kamoska raz potratila vecer po vysetreni a hovorila ze lekarka ju presprtala ako ....
mna zatial kontroloval vzdy najskor palpacne zdola - zrejme kontroloval maternicu a krcok ci co a aj utz robil zdola, len posledny krat nevidel dobre to NT, tak urobil sono aj zhora cez brusko, uvidime co bude o dva tyzdne
me5 nestras ☹ , to je strasne...
vraj sa uz od vysetreni od spodu ustupuje 😕
ale to bolo hned na zaciatku do 10 tt - tkaze to bolo aj dost krehke a mozno narusila to miesto, kde bol plod uhniezdeny
baaaaabyyyy cia je ta posledna fotka v spolocnom albume dopiste si tam nick, haloooooo 😀
andrea -tiez som pocula, ze by sa to uz velmi nemalo realizovat, ze ked zena otehotnie a krcok sa zavrie, tak by sa tam nemalo nic narusovat, o tom je aj cervikalna zatka - chrani plod, aby sa tam nic nedostalo, a lekari sups ho dnu a kutraju 😀
😀 😀 😀 sups ho dnu 😀 😀 😀 😀 😀 me5 daj este daco 😀 😀 😀 😀
mne staci ako si predstavim lekara ako sa kutra dnu 😀 😀 😀 a tie nase drobatka su z toho vykolajene ze kto im tam leze.
no joo , ale to sa casom dostane aj k nam a prestanu to robit, ja som citala, ze to tak povediac otravuje maminu ako aj dieta 😒

ollako, to nebola urazka 😕 len ze si tam uplne ina, ale stale kocka 😉
hviezdicka, nexcem sem davat link aby ma tu niekto nevypatral, takto je to komplikovanejsie ale aj tak kto xe najde
ja mam mykozu uz 13tt a prestala som to riesit aj tak sa s tym neda nic robit pocas tehu 🙄