November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
me 5
tak teraz si ma zabila... kolegovia kukajú jak puci, na čom sa tu rehocem...
sups ho dnu 😀 😀 😀 tak to je hláška dňa toto 😀
a baby nestrašte... .mne sa tam kutrala kvôli tomu cytu a včul tu píšete o hroziacom potrate.... nemrobte 😒
lilli - neboj, uz sme to prehodili na veselsiu temu 😀
baby zdrham domov, kym nepride dalsi mail. a nezapiste 10 stran do zajtra. 😉
me5
tak pekný večer.... 🙂
ja uz tiez idem het od pc ide domov muz, takze ahojte zajtra 😉 pekny vecer
ja tiež za chvílku prchám... idem s exkolegyňou na pizzošku...
tak pekný večer všetkým....
ja mam dr, ktory este" sup ho dnu" 😀 neurobil ani raz kontroluje ma sice sonom zdola, ale to sa oproti palcovacke neda ani porovnat 😀 , ohmata mi brusko..da milion otazok, ale je taky citlivy, ze navstevy unho su uplne v pohode 🙂
ahojte, konecne za cely den odychovka pri konikovi...
Ahoj Elkazu, ja tu oddychujem dnes cely den😀
jaj by som brala aspon jeden den ☹
som zvedava, ci stihnem aspon dnesne prispevky precitat, kym male dobehne...
adi a co si PN?
nie nie mam teraz dva dni volno a vcera som stihla vsetko porobit tak dnes lenosim, lebo priatel chodi az okolo deviatej z prace a TV ma nebavi pozerat😀
tak sa mi podarilo nieco co to precitat a priznajte sa kto je tu taky sikovny a vymyslel fotoblog s tabuleckou a fotkami...skvely napad 😉
😀 sa smejem, ze co ste dnes popisali. dr. ani u mna este nerobila vysetrenie rucne struce, asi uz ma vsetko omakane z prveho tehu 😀 😀 😀 . porod tiez nie je vzdy az taka pohroma, asi sa viac hovori aj o tych horsich zazitkoch. vsetko je indi-vindy. ja som bola v porodnici dve hodiny a male bolo na svete, bolesti sa dali prezit 😉 , pomohla mi aj predporodna priprava. len to cele treba brat co mozno najpozitivnejsie ako sa v danej situacii da.
me5 mala veru slinu cez den🙂..elkazu prosim Ta v com spociva predporodna priprava?
ja sa toho porodu nebojim, iba tych bolesti hehe, lebo mna ked nieco boli mam chut zavrazdit vsetkych na svete😀
ja este horsie andrea...ja mam chut zavrazdit samu seba...no na druhej strane si vzdy hovorim tolko zien to zvladlo pred nami tak preco nie my 😉
no ved jasne, ja si ale urcite dam epiduralku lebo ja sa fakt zblaznim😀ale inak by som uz strasne chcela aby bol november a aby bolo male na svete, strasne som nedockava🙂
akoze speed tehotenstvo by si chcela? 🙂 tak dam pribeh P, moja svagrina zistila az v siestim mesiaci, ze je tehotna....ma trosku problem z vahou, je malicka, pevnejsia a casto sa snazi chudnut bohuzial iba s malymi vysledkami....takze to, ze jej meskala menstruacia sa jej bezne stavalo...takze bezny proces sla za svojim doktorom nech teda ako zvycajne da vyvolavacku....a ze oups, pani ziadna vyvolavacka nebude, vy ste tehotna...no a najlepsie maly sa narodil este aj predsacne, v 8 mesiaci...takze tehotenstvo si uzivali cca 2 mesiace, dobre? 😀
na preporodnej sme trochu cvicili, "akoze cvicili", lebo sme chodili uz ku koncu tehu a s bruchom ako svet sa moc cvicit neda 😀 a vela nam porodna asistenka hovorila, co bude treba ako robit pred a po porode.
cestovatelka -dobre 😀 stihla kupit vybavicku? 😉
ah, oki, takze dost zalezi na porodnej asistentke.....odkedy by sa mali riesit taketo predporodne pripravy? dakujem 😉
jeeeej dievčatá, vy ste sa teda rozpísali, ani to nestihnem všetko prečítať 😀
ahoj antonia....no vzhladom na to, ze moja mamina (cize babka) uz je na vnucata pripravena, podla mna odvtedy co som mala prveho chalana, tak to celkom slo 🙂 najvacsi problem bol s postielkou, malinky spaval dobrych par mesiacov v takej cestovnej postielke 😀
mnoo tak to by som zrovna nechcela, to si nestihas ani uzit poriadne tehotenstvo ☹ ale ved to tak rychlo ubehne, ze sa ani nenazdame a november je tu 🙂
hmmm sikulka babka 😉 na vsetko mysli 😉 nas Max spinkal prve tyzdne v košiku, tam bol spokojnucky ako v brušku na tesno 😀 , v postielke sa stracal 🙂 cestovatelka pozeram ze sme susedy, ja som v nemecku v Oberstdorfe
no vidis, mohla by si mi dake kurzy nemciny davat 🙂 😉
antonia, Max je uzasny ...pozerala som tvoje fotecky...inak to je jedno z nasich TOP mien 😉
adi neboj, uzijes si, hlavne od toho septembra, kedy bude uz bruseno zavadzat 😀. Ja by som cas teraz zrychlila na max. ( teda nech ten november rychlo pride,ale nie rosit v osmom) , nech uz som doma z porodnice 😀 . Na tu pripravu som chodila od konca septembra a termin som mala 11.11.

inak mne sa zda, ze ta fotecka v albume je cukrosky1920 🙂