icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

andrea_stella
12. máj 2010

inak mne sa zda, ze ta fotecka v albume je cukrosky1920 🙂

lilli136
12. máj 2010

me 5
tak teraz si ma zabila... kolegovia kukajú jak puci, na čom sa tu rehocem...

sups ho dnu 😀 😀 😀 tak to je hláška dňa toto 😀

a baby nestrašte... .mne sa tam kutrala kvôli tomu cytu a včul tu píšete o hroziacom potrate.... nemrobte 😒

me5
12. máj 2010

lilli - neboj, uz sme to prehodili na veselsiu temu 😀

me5
12. máj 2010

baby zdrham domov, kym nepride dalsi mail. a nezapiste 10 stran do zajtra. 😉

lilli136
12. máj 2010

me5
tak pekný večer.... 🙂

hviezdickamaria
12. máj 2010

ja uz tiez idem het od pc ide domov muz, takze ahojte zajtra 😉 pekny vecer

lilli136
12. máj 2010

ja tiež za chvílku prchám... idem s exkolegyňou na pizzošku...
tak pekný večer všetkým....

antonia1
12. máj 2010

ja mam dr, ktory este" sup ho dnu" 😀 neurobil ani raz kontroluje ma sice sonom zdola, ale to sa oproti palcovacke neda ani porovnat 😀 , ohmata mi brusko..da milion otazok, ale je taky citlivy, ze navstevy unho su uplne v pohode 🙂

elkazu
12. máj 2010

ahojte, konecne za cely den odychovka pri konikovi...

andrea_stella
12. máj 2010

Ahoj Elkazu, ja tu oddychujem dnes cely den😀

elkazu
12. máj 2010

jaj by som brala aspon jeden den ☹
som zvedava, ci stihnem aspon dnesne prispevky precitat, kym male dobehne...

elkazu
12. máj 2010

adi a co si PN?

andrea_stella
12. máj 2010

nie nie mam teraz dva dni volno a vcera som stihla vsetko porobit tak dnes lenosim, lebo priatel chodi az okolo deviatej z prace a TV ma nebavi pozerat😀

cestovatelka
12. máj 2010

tak sa mi podarilo nieco co to precitat a priznajte sa kto je tu taky sikovny a vymyslel fotoblog s tabuleckou a fotkami...skvely napad 😉

elkazu
12. máj 2010

😀 sa smejem, ze co ste dnes popisali. dr. ani u mna este nerobila vysetrenie rucne struce, asi uz ma vsetko omakane z prveho tehu 😀 😀 😀 . porod tiez nie je vzdy az taka pohroma, asi sa viac hovori aj o tych horsich zazitkoch. vsetko je indi-vindy. ja som bola v porodnici dve hodiny a male bolo na svete, bolesti sa dali prezit 😉 , pomohla mi aj predporodna priprava. len to cele treba brat co mozno najpozitivnejsie ako sa v danej situacii da.

cestovatelka
12. máj 2010

me5 mala veru slinu cez den🙂..elkazu prosim Ta v com spociva predporodna priprava?

andrea_stella
12. máj 2010

ja sa toho porodu nebojim, iba tych bolesti hehe, lebo mna ked nieco boli mam chut zavrazdit vsetkych na svete😀

cestovatelka
12. máj 2010

ja este horsie andrea...ja mam chut zavrazdit samu seba...no na druhej strane si vzdy hovorim tolko zien to zvladlo pred nami tak preco nie my 😉

andrea_stella
12. máj 2010

no ved jasne, ja si ale urcite dam epiduralku lebo ja sa fakt zblaznim😀ale inak by som uz strasne chcela aby bol november a aby bolo male na svete, strasne som nedockava🙂

cestovatelka
12. máj 2010

akoze speed tehotenstvo by si chcela? 🙂 tak dam pribeh P, moja svagrina zistila az v siestim mesiaci, ze je tehotna....ma trosku problem z vahou, je malicka, pevnejsia a casto sa snazi chudnut bohuzial iba s malymi vysledkami....takze to, ze jej meskala menstruacia sa jej bezne stavalo...takze bezny proces sla za svojim doktorom nech teda ako zvycajne da vyvolavacku....a ze oups, pani ziadna vyvolavacka nebude, vy ste tehotna...no a najlepsie maly sa narodil este aj predsacne, v 8 mesiaci...takze tehotenstvo si uzivali cca 2 mesiace, dobre? 😀

elkazu
12. máj 2010

na preporodnej sme trochu cvicili, "akoze cvicili", lebo sme chodili uz ku koncu tehu a s bruchom ako svet sa moc cvicit neda 😀 a vela nam porodna asistenka hovorila, co bude treba ako robit pred a po porode.

antonia1
12. máj 2010

cestovatelka -dobre 😀 stihla kupit vybavicku? 😉

cestovatelka
12. máj 2010

ah, oki, takze dost zalezi na porodnej asistentke.....odkedy by sa mali riesit taketo predporodne pripravy? dakujem 😉

solida
12. máj 2010

jeeeej dievčatá, vy ste sa teda rozpísali, ani to nestihnem všetko prečítať 😀

cestovatelka
12. máj 2010

ahoj antonia....no vzhladom na to, ze moja mamina (cize babka) uz je na vnucata pripravena, podla mna odvtedy co som mala prveho chalana, tak to celkom slo 🙂 najvacsi problem bol s postielkou, malinky spaval dobrych par mesiacov v takej cestovnej postielke 😀

andrea_stella
12. máj 2010

mnoo tak to by som zrovna nechcela, to si nestihas ani uzit poriadne tehotenstvo ☹ ale ved to tak rychlo ubehne, ze sa ani nenazdame a november je tu 🙂

antonia1
12. máj 2010

hmmm sikulka babka 😉 na vsetko mysli 😉 nas Max spinkal prve tyzdne v košiku, tam bol spokojnucky ako v brušku na tesno 😀 , v postielke sa stracal 🙂 cestovatelka pozeram ze sme susedy, ja som v nemecku v Oberstdorfe

cestovatelka
12. máj 2010

no vidis, mohla by si mi dake kurzy nemciny davat 🙂 😉

cestovatelka
12. máj 2010

antonia, Max je uzasny ...pozerala som tvoje fotecky...inak to je jedno z nasich TOP mien 😉

elkazu
12. máj 2010

adi neboj, uzijes si, hlavne od toho septembra, kedy bude uz bruseno zavadzat 😀. Ja by som cas teraz zrychlila na max. ( teda nech ten november rychlo pride,ale nie rosit v osmom) , nech uz som doma z porodnice 😀 . Na tu pripravu som chodila od konca septembra a termin som mala 11.11.