November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
na tu predporodnu mi dala kontakt sestricka v poradni, oni uz maju referencie od pacientiek, ze ktora je dobra.
😀 no ani sme to tak nemysleli a vyslo to rovnako. Tremin som mala 11.11., Zuzka sa narodila 8.11. Teraz mam termin 9.11. ,tak uvidime - ale asi usetrime na narodeninovych tortach 😉
este jedna otazka, este poriadne neviem ako to funguje tu ale co to znamena "na poradni" to je nieco naviac k navsteve lekara?
no elkazu vy ste to teda dobre naplanovali, druhy porod v novembri hehe, zlate 🙂 no sak to, ze ja budem vyzerat ako slon s tym velkym bruchom 🙂 uz teraz som ako taky mensi slon, co to bude v september, oktober a november hehe 😀
😀 😀 😀 , len aby s tym deturence suhlasili 😀
no pekny vecer, pekne tehulkujte, my ideme menit plienku (teda, uz tretikrat dnes mame nalozene v plienke 😝 )
adi ved slonik je pekne zvieratko 😉 ...aj moj manzel sa furt obava, ze ked budeme dakde lezat na plazi, ze ma odtiahnu do mora 😀 ....ale sak my sa nedame 😉
poradna - navsteva lekara, to je ta klasicka kontrola, na ktoru chodis
dobre krmis elkazu 😉 ...a tebe pekny vecer
ah, ok..len tomu dali krajsi nazov 🙂
no sak to, ze my sa v lete chystame na dovolenku a myslim, ze priatel tiez bude mat podobne obavy...😀
maj sa pekne elkazu, pekny vecer 🙂
jaj bubule tak za dnešok 13 strán je slušný výkon...
a k tomu pôrodu....poznáte epi-no ?
to je taký nafukovací balónik, ktorý sa používa asi mesiac pred pôrodom, aby si celá pošva, hrádza a pod. zvykla na pôrod...získaú elasticitu a potom je pôrod takmer vždy bez nástrihu a podobný múk....je tu o tom aj samostatná téma a tehošky s tým majú veľmi pozitívne skúsenosti...ja do toho určite idem 😉
utekám vás dočítať, ale asi na viac etáp 😀
ahoj romy....zaujimave, dik za typ...ja som o tom teda este nepocula 😅
romy31 ani ja nie, ale hodila som si to do google a vyhodilo mi to niake tie stranocky tak idem pokukat 🙂
ahojte 🙂
ja som si o tom uz vela citala ale nikde so nenasla cenu za pozicanie 😠
Ahojte kočky. To sa ani nedá prečítať,čo sa tu dnes popísalo. Aj ja mám Rh faktor neg.,po pôrode mi pichali injekciu - Rhega, aby nebol problém pri ďalšom tehotenstve. Tak snáď bude všetko OK. Dievčatá boli ste krásne nevesty. Ja by som tiež rada pridala nejaku fotečku bruška, ale nedarí sa mi to poriadne odfotiť.
ahojte, prave sme dosli z tesca 😀 neodolala som a kupila som papucky,ponosticky a flasku 😵 lenze z tej flasky som debil ved tam ten cumel nedrzi, nemam ho cim zasrobovat 😕 . vy co uz mate s tym skusenosti to mi tam xyba zavit alebo to je nejaky speci sposob 😅 ?
moncika tak dnes si ma zo spankom tromfla...my sme prisli domov z navstevy o jednej a to uz som bola uuuplne vyflusnuta...keby som mala soferovat tak asi musime ostat na noc 😀
som vas nakoniec docitala...prebehla som vsetky prispevky....mate nadherne svadobne fotky
prajem vam pekny den a nech sa nam aj babetkam dari 😉 budem vas tak priebezne sledovat a pomedzi to sa ucit na dalsiu skusku 😝 joj keby sa mi chcelo tak ako sa mi nechce
a nemate nijaky napad...na darcek na 30 ? som hotova...vcera sa ma pytali rodicia a to iste ma caka s manzelovymi a este aj dve stare mamy...ked ja mam pocit, ze fakt nic nepotrebujem...
ahojte!moncika-tak neskoro v tescu?alebo som to zle pochopila 😉 ,baby dnwes robim vysmazany karfiol, zemiacky a uhorkovy salat mnam 😵 ,romy o tom epi-no som este nepocula, idem nastudovat, len ci sa to u nas pouziva?
kaminka
mňam, možem prísť k tebe na obed?? 😀
kaminka mňam,dala by som si aj ja..inak toto je že najobľúbenejšie jedlo môjho muža 😀 Inak musím pochváliť Monicku-videli ste v jej albume tú plienkovú tortu?Je to super 😎
ahoj funlucy
ako? dnes žiadne rozptýlenie vo forme fešných "robotníkov"? 😀
kaminka epino sa u nas pouziva....vraj to celkom dobre funguje...da sa objednat netom...alebo aj od ruky...ale ja si teda ten od ruky neviem predstavit pouzivat 😕 ze nakolko sa to da dezinfikovat ved to predsa len ide do posvy...ak som to spravne pochopila 😀
na konovi je teme priamo o epino je tam o tom kopa napisana...co som citala tak vacsinou si to baby chvalia 😉
ahojte baby, idem vas skusit ason par stran dozadu precitat - nech som v obraze 😉
ahojte..
tak ja som ráno na chodbe stretla môjho doktora a hovoril, že výsledky z krvi sú OK.. Takže mám lepšiu náladu
Inak ja som mala dnes ráno také stavy, že som pre istotu myslela, že ostanem sedieť v škôlke na lavičke... našťastie som sa vyplachtila až von, kde ma po nočnej vyzdvihol MM a odviezol do práce... tu ma hneď po otvorení dverí začalo nadrapovať.. kolegyňa mala smrť v očiach.. xixi...
ale už je dobre.. už som strčila do brucha aj nejaké raňajky.. a to som si také dva dni myslela, že už mi je tuším lepšie, že to začína ustupovať a trt makový 😝
inak si myslím, že zrovna na túto stránku by sa aj celkom hodil vracajúci smajlík ako je na skype.. 😎 😀
a k obedu som si doniesla z domu kapustnicu a dva rožky.. xixi.. som včera poobede si navarila.. bude obžerstvo 😀
to epi - no som ešte nepočula.. idem to tiež niekde vyšmátrať...
ahoj lili,máme už všetko opravené,takže dnes spotené telá nebudú.Jedine ak by som sa ja zapotila pri práci ale na to si dám teda pozor 😀 budem sa zašívať jak sa dá..hurááá že už piatok zajtra..celkom dobre to ide,nie?
Gaja ja tiež dnes jak šibnutá,normálne som si asi vsugerovala to nadrapovanie,ani na wc som nestihla dobehnúť,tam ma naťahovalo nad vaňou,ale našťastie naprázdno.Ja už som doma nič normálné nenašla tak som si doniesla na raňajky paštékový chleba s jarnou cibuľkou 😀 zachvíľku to vybalím na stôl,to budú zas pohľady 😀
funlucy
no škoda, nejaké pekné spotené telo na "očumovanie" nie je zlé 😀 😀
ja som sa tiež zas ráno nadrapovala nad záchodom a nič... ale hlavne, že ma nadrapuje a nadrapuje, až mi cícerkom tečie pot po chrbáte.... fuj.....
ja som si ráno dala na ranajky acidko - kvoli tej mykóze ako ste mi doporučili, tak ešte vysadím sladké a snáď to trošku pomože...
jooj, my máme v sobotu brigádu doma, takže to sa zas moc nevyspím 😢

elkazu, takze ty rodis vyslovene iba v novembri 😀DDD