icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

gaja
13. máj 2010

funlucy - éra jarnej cibulky ma už prešla.. čul mi strašne smrdí 😀

sein
13. máj 2010

tak som vas prebehla - ale ozaj len tak z rychlika
k tym pôrodom - moj svagrina porodila v teraz pondelok druhe babo - prvy pôrod mala brutal tazky, tak aj teraz bola pripravena na najhorsie. v noci 00:30 jej zacali kontrakcie kazdych 5min. nasadli do auta tam jej zacala odtekat plod. voda, kontrakcie kazde 2 min. a pred pôrodnicou uz nevladala - sadla na prvu poprsanu lavicku 😀 - vravela ze uz citila hlavicku - ze to bolo hrozne a jej muz bezal po doktora. volako je dopravili na salu a na tretie zatlacenie bol maly vonku.takze rychlovka ale ona az tak nadsena nie je - vravi, ze nezabudne na ten pocit ako sedela pred nemocnicou na lavicke a myslela, ze tam porodi

funlucy
13. máj 2010

lili,no spotené ako spotené 😅 poviem ti že pod nami je centrálný sklad autosúčiastiek a čo sa tu za deň premelie chlapov a kebyže ma náhodou omrzia "tí naši" z druhého okna mám výhľad na čínské sklady a ich 50 kg telá 😀

gaja
13. máj 2010

no paráda.. niet erotickejšieho pohľadu ako čínske sklady, čínsky smrad a 50 kilový pingpongáči... 😝

gaja
13. máj 2010

babky - (hlavne helena, halina a ostatné hladné), tiež máte v poslednej dobe taký divný pocit, keď vidíte niekoho brutálne chudého, s trčiacimi kosťami a medzerou medzi nohami, že sa musíte ísť okamžite najesť, aby ste náhodou tak nedopadli?
Proste že pri pohľade na ženy typu smrť vás prepbadne na niečo chuť?
Lebo týtmo v poslednej dobe nejak trpím...

sein
13. máj 2010

funlucy - aka praca - aj plesne aj cinania 😀 kde robis - poslem zivotopis

funlucy
13. máj 2010

😀 😀 😀 néééééééééé,mne zabehlo do prčic,gaja toto mi nerob..by si čumela na tých ryžových bratov taký vozový park že dovi dopo..horšie auto od Q7 tu nenájdeš..kokos a keď majú svadbu..5 čiernych limuzín hummer a za nimi samý meďák..šak si tu vybudovali už celú čínskú štvrť.. 😖
sein-ty kokso,tak to je sila,ale hlavne že všetko dobre dopadlo.. 🙂

lilli136
13. máj 2010

funlucy
asi by ma riadne naťahovalo, keby som išla okolo tých skladov..... za normálneho stavu neznášam ten čínsky smrad, nieto ešte teraz 🙂

gaja
čo ja viem, nemám ten pocit.... nech si majú medzeru medzi nohami.... ja mám v bruchu mimčo, ja som spokojná a už teraz sa pýšim trčiacim bruskom.... nech mi každý vyskočí na hrb 😀 😀

sein
13. máj 2010

gaja - medzera medzi nohami 😀 myslis taku na 5cm?

gaja
13. máj 2010

ty funlucy.. šak si zriaď súkromné očko.. určite sa tam perú drogy... xixi.. 😎

gaja
13. máj 2010

sein.. nie.. myslím takú, že divá svina by tade bez problémov prebehla.. hovorím také anorektičky.. akože ked to vidím až nechápem.. a ostanem hladná.. reku fuj, takto vyzerať by som nechcela (šak mne to ani nehrozí)

lilli136
13. máj 2010

funlucy
ja mám obdobný výhľad, čo sa áut týka... akurát tí šikmookí 50 kiloví fešáci sú väčšinou nahradení buď našimi vzácnymi vládnymi činiteľmi, prezidentom alebo veľvyslancami 🙂 .... a niekedy neviem, čo je lepšie, či malé šikmooké čudá alebo tá naša poondiata vláda, keď tu stojí nastúpená..... 🙂
sedím totižto priamo oproti prezidentskému palácu....

gaja
13. máj 2010

no neviem baby.. asi to máte zajedno.. zajednajte si guľovnice a do toho 😀

funlucy
13. máj 2010

ale baby,ja viem,že mi len závidíte 😀 každá by ste chcela byť v china towne za exotickú - a aby na vás vykrikovali keď idete po ulici 😀 šak jak to zdvihne sebavedomie hehe..
Gaja my by sme dobre zapadli niekde do USA alebo Anglicka,tam by nás považovali za Twigy 😎

sein
13. máj 2010

baby - to aky vyhlad mate??? Ja vidim z okna asi 20 satelitov a uz nic 😉

gaja
13. máj 2010

ja vidím z okna novopostavený aupark v ktorom nič neni.. ale mám výhľad zrovna na altoys.. som sledovala pred otvorením, ako vykladali hračky 😀

a doma mám v obývačke krásny výhľad.. rovno na vlak a role.. 😀

funlucy. Šak ja sa nejak extrémne nesťažujem.. patrím síce k tým baculatejším, ale zas jedno kilo krajšie ako druhé a váhu budem riešiť až po tom, čo už nebudem mať iných problémov.. 😀
inak výhoda baculatej a chudobnej spočíva v tom, že vie, že manžel si ju zobral a ľúbi pre jej vnútro a nie pre postavu a majetok.. Alebo prsia.. xixi.. inak teší ma - ja som z tých plochšíš.. proste to čo majú iné v podprsenke ja mám na stehnách a zadku.. 😀

sein
13. máj 2010

funlucy - tak to si mala hned napisat, ze ta zeru. len aby z tvojho manzu nakoniec nebol cinan, co? 😀 nevozis sa nahodou na nejakej tej limuzine? 😀

wiwi22
13. máj 2010

ahojte, no vy ste toho popisali 🙂
nestiham vas ani precitat 🙂

me5
13. máj 2010

ked o vyhladoch, tak ja mam uzasny - a to myslim uprimne - vidim temer celu BA, najma bratislavsky hrad a oproti nasmu domceku (nasa firma sedi v rodinnom domceku) tak tam je materska skola a ked su detusiky vonku a kricia tam ako o dusu, tak ich s kolegynami sledujeme. je tam taky maly Max a ten raz bude poziarnikom, alebo policajtom, alebo sanitkarom - lebo v kuse huci ako sirreny na autach 😀 😀 😀

nasatina
13. máj 2010

....hello kočky, ja som tu sice za tie "uschliny", ale my to mame v genoch - proste zeremzeremzerem a desat rokov vazim 50 kil....proste mi to dobre spaluje....

lilli136
13. máj 2010

ale baby, veď sme všetky krásne - sme si to predsa odsúhlasili na základe svadobných foto 😀
tak aké kilá navyše 😀 😀
sme krásné jak šťestí a štíhle jak lane 🙂 🙂 🙂

lilli136
13. máj 2010

me5
ty sedíš niekde v starom meste? resp. nad Hradom?

gaja
13. máj 2010

som na svadbe mala pomaly o 10 kilov menej... ale šak starnem do krásy.. pribúdajú vrásky, kilá a šediny.. Ale šak môjmu mužovi tiež.. predsa vyše sto kilový chlap nemôže mať pri sebe tintítko.. šak by ma zatlačil do madracu 😀

sein
13. máj 2010

tak ja sa s vami prezatial lucim 😉

gaja
13. máj 2010

inak - funlucy - ty si v china towne..
ale čo tu postavili ten aupark, tak sa tu začali zrážať všetci piešťanský a ratnovský cigáni.. je ich tu nespočetne.. človek si len kabelku striehne 😒
Nie som nejaký extrémny rasista, šak poznám aj normálnych pracujúcich, ale toto je vyslovene banda lenivá, to sú iné porcie. Hulákajú jak keby sa rezali a to sa len rozprávajú.. kedysi boli rozlezení po centre a teraz sa zgrupujú tu.. no tiež by to vyriešil jeden ručný stručný 😎

nasatina
13. máj 2010

...my sme s muzom celkom vyrovnany pár, az na sportove aktivity - ja som totalne sportove jelito(az na jogu) a moj muz sa prve rano pozdravi s bikom a potom sa usmeje na mna... 😀

gaja
13. máj 2010

ahoj sein.. pekný dník - prezatiaľ

funlucy
13. máj 2010

nasatina-ráno som videla tvoj svadobný album a teraz ho už neviem nájsť,si ho zmazala? 😲 A pridaj si tiež fotečku,veď si krásná 🙂 žiadna uschlina !

gaja
13. máj 2010

no my ked sa s mužom postavíme vedla seba, tak zapadneme do seba jak puzzle. On má veľké brucho a tenké nohy a ja veľké boky a hore ništ.. takže jeho pupok príde zrovna k mojmu hore ništ a moje boky zasa jeho tenkým nohám.. a je to 😀

nasatina
13. máj 2010

...sak musim nejaku súúúcu najst, ale uz tam ten album je, sa mi to akosy nedarilo... 🙂