November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
lilli - sedime pod slavinom
gaja 😀 😀 ja to isté-hruška 🙄 a očuj,to u vás bude nové nákupné centrum v ktorom budú predávať číňani?
co sa kil tyka my sme s mm na priberanie mali linearnu funkciu..."co mesiac to kilo" 😀 😀 😀 to nas drzalo pol roka...co sa tyka tehu...ja sa az divim...do 11tt som narovinu povedane zrala...mne bolo v kuse zle od hladu...teraz sa to uz normalizuje...a ja som este schudla (zo 65kg vo februari na 62kg teraz)....a pritom som nevracala....je to normalne 😕 ?
tak som Vas trosku precital, boli ste krasne nevesty... dufam, ze buduci rok budem aj ja taka 😀
co sa tyka vyhladu... ja sa cely den pozeram na auta pred mojim stolom a chlapov mam ajajajaj. V kolektive nas je 40 chlapov a 5 zien.... 😀
me5
tak to nie sme tak ďaleko od seba 🙂
wiwi
ja som vždy bola radšej v chlapskom kolektíve... ak spolu robí vela žien- to nikdy nerobí dobrotu 😖 😖
ženský kolektív to je niekedy pekný zverinec /kde tu nejaká krava, alebo slepica 🙂 /
jonki,ja som na tom podobne,takže buďme v tom,že je to normálné 😉 aj wiwi má novú foto 😎 a ako sa ti pracuje v takom kolektíve?Lebo ináč niekedy sú chlapi viac klebetnejší jak ženy 😖
nasatina-no ostala teraz len jedna foto v albume,ale podľa toho čo som v rýchlosti pozrela sa mi podobáš na túto herečku
http://fashionindie.com/wp-content/uploads/2008...
funlucy už je..
normálne 29.04 otvorili Pješčanský avparq ... vraj nová vlna módy, nákupno zábavné centrum a podobné frázy lietali.. tak ked opadlo prvé nadšenie dôchodcov, puberťákov a cigánov a prestali sa tí dôchodci zasekávať v tých točiacich sa dverách (to bola tá pravá a nefalšovaná zábava, ako trieskali do toho skla), tak som tade prefrčala aj ja, ale je to mrte maličké, poriadne nič tam neni a jedine čo som schopná tam navštíviť je asi tak billa, altoys (aj to je tak maličké oproti alltoysom v trenčíne a blave, že hamba) a pekáreň 😀
no ale je to stavané na bývalom parkovisku a trhovisku, kde sa kopec pingpongáčov aj schádzalo.. takže sme to premenovali na čínsky aupark.. 😀
Tiež neviem, ktorý kohút na meste to vymyslel, radšej tam mohli spraviť slušné parkovisko, aj tak tu neni kde parkovať a takýto "veľdom" mohli dať niekde na kraji mesta ako je to inde a mohli ho spraviť fakt ako aupark.. dokonca ani mekkáč tu neni, z čoho bol môj manžel totálne sklamaný
Dobre ranko...babulky ja som tiez v kuse hladna 😢 ..ked tak bude pokracovat tak v 9 mesiaci sa budem gulat a najhorsie ze vsetko sa nalepi na rit a stehna vrrrr..co som nejake prasiatko chovane na sunku? či co????
cestovatelka, dakujem za Maxa 🙂 ..je to nase Maxi slniecko, tak dufame ze pribudne copata Ela, 😉
a moj kuk z okna je takyto 😀 zima-leto 😉
😀 😀 😀 proste nemôžem 😀 😀 -tá pravá a nefalšovaná zábava..
Gaja priznajme si to narovinu..manžel ?Neveríííím 😀
jj.. ja z macdonaldu zjem tak hranolky, zmrzlinu a mafinky...
hamburgery a tak- to ja nemusím.. ja sa nekamarátim s mäsom a omáčkami a tak... Ja len tak vypadám, ale papká to on.. 😀
nespomínajte mekáč, lebo zase dostanem na neho chuť 🙂
antonia - ten zimný pohľad je priam rozprávakovy.. ale tiež nič moc vidíš 😀
nooo za tymi domcekam su uz Alpy, takze cez tie uz fakt nevidim dalej 😀
jémine.. a ty kde robíš - žiješ??? (lebo v pase máš že poprad)
lilli, funlucy - pracuje sa mi v muzskom kolektive ovela lepsie ako v zenskom (vyskusane na vlastnej kozi) a presne tak to su same ohovaracky
chalani su super ich netrapi, ci si dokonale namalovana atd 🙂
ja predvam auta takze ja som cely den vacsinou s muzmi (ci uz kolegovia alebo zakaznici), ale je to fajn 😀
wiwi
tak to máme trošku podobnú prácu... ty ale asi predávaš osobáky... ja som sa v poslednej dobe musela preorientovať na ťahače, návesy a inú "špeciálnu" techniku. .... ale pracovať s chlapmi je neporovnateľne lepšie ako so ženami 🙂
no a ja my sme tu len dve.. ja kancelárska krysa (účotvník, administratívny pracovník a všetko možné v jednom) a koncipinetka.. a vedľa je šéf.. a potom máme ešte nejakých ľudkov - zväčša koncipientov na pobočkách v novom meste, trenčíne a galante..
Takže mne to takto komorne vyhovuje tiež.. 😀
sme uz par rokov v nemecku v Oberstdorfe, do Popradu chodme iba 2x do roka na par tyzdnov 😉 ..inak muzsky prac. kolektiv mozem potvrdit aj ja....ze je ok 😉
lilli hej podobnu 🙂
akurat, ze ja to predavam a ty to prefinacujes pripadne das odobrat....
ludia bozi!!! zeny!!! 😀 😀 😀 ta ja vas nestiham teraz docitat, bo idem na nechty, ale o dve hodky som spat a uz sa vam budem naplno venovat 😀 😀 😀 inak dnes perfektne hlasky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 hlavne gaja ide 😀 😀 😀 😀
wiwi
lenže bohužiaľ po novom čo odoberiem si aj musím predať... takže za minulý a tento rok som predala asi 20 ojazdených súprav 🙂
no asi vám odfotím ten náš slávny avparq 😀
"stare šporaky, pracky žbirame... pane, stare radiatory, pračky žbirame, stare televizore..." 😀 😀 😀 to mi to uz asi pol hodinu pod oknom cigan vykrikuje 😀 😀 😀
aha, takže takí čo neplatia, tak my ich potom naháňame po súdoch.. 😀
hviezdička.. daj ho dole.. 😀
lili a po čom dáváš tie karavany?Hlásím sa do fronty,to by mi vyhovovalo,aspoň nemusíme brať hypotéku,ja mám rada voľnosť 😀 Gaja,prosíme si dôchodcu zaseknutého v otočných dverách,ako búchá do skla 😀
hviezdicka ta co?nedáš nič do zberu? 😀
mam na vas ???
plesnove syry by sa jest nemali...teda ani niva? a ak ani niva a ine syry s modrou plesnou?...lebo nie su tepelne upravene...mozu sa potom po tepelnej uprave, ked sa uvaria napr. v omacke na cestoviny??? som z toho magor 😕

gaja
ty dneska zase dávaš 😀 😀