icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

moncika15
13. máj 2010

ved som pisala ze ja ix sem doavat nebudem leb som inkognito ale su na mojasvadba. poslem linky do IP 😝

janielka1
13. máj 2010

Už mi aj bambuľka doma niečo spievala,čo bude na tej besiedke.Ale sa hanbila,tak neviem ako to dopadne.

cestovatelka
13. máj 2010

joj, uz zase Vas nestiham...ahojte novembrovky, co mate noveho?

moncika15
13. máj 2010

fun, IP 😉 keby xcel este niekto vidiet foto zo svadby tak napiste 🙂

funlucy
13. máj 2010

súhlas s andreou 🙂 Antonia-super,si šikovná.To predáváš v Nemecku?

antonia1
13. máj 2010

Dakujem, ked som bola pred 2 rokmi na sk. aj v lete doma..tak som sa takto hrala 😉

ollako
13. máj 2010

Ahojte baby dnes mame polooblacno, mohli by sme ist aj von, ale Petko ma trosku aj zvysenu teplotu, takze cely den ostavame doma...a bud si pojdem troska zdriemnut.,alebo len nieco pokukam na nete a tak, lenosime cely den, .. som pozadu 5 stran no priznam sa nechce sa mi to docitat 🙄 .. a este by som mala povysavat a poskladat pradlo 😝

nasatina
13. máj 2010

....mušky sa po obede opäť hlásia...."Lakocinky" nakupene - dnes budu ovocne čočky+ latte kávenky( chvalabohu, ze mam polahčujuce okolnosti, aj bez teh.knižky)

andrea_stella
13. máj 2010

keby to bolo na SK tak si hned jednu od teba kupim, furt mam dilemu aky darcek vybrat pre kamoskynho maleho 😖

cestovatelka
13. máj 2010

oups nestiham, antonia co rpedavas...som zvedava aj ja 😅

moncika15
13. máj 2010

antonia krasne 😵

antonia1
13. máj 2010

idem sa napapat aj ja 😉 ...tu od rana mrholi, ale prejst sa pojdeme,mnamky nasatina urobila si chutky, ale tu je dnes sviatok a vseeeeeetko zatvorene, tak idem pokutrat nejake tajne zasoby 😝 😀 😀

funlucy
13. máj 2010

monicka,veď nejde mi otvoriť ten album,tuším aj ten je inkognito 😀 Ollako šak chvíľu poodychuj tu pri nás 😉

andrea_stella
13. máj 2010

cestovatelka kuk do albumu antonie tam ma svoje vytvory... 😎

antonia1
13. máj 2010

cestovateka kuk do mojho fotoblogu 😉 ...rodit sa chystam na sk ..takze v septembry pridem a som vam k sluzbam 😉 😀

jonki
13. máj 2010

funlucy mm nie je Boris...ale to by uz bol dobry for kebyze ano 😀

mne sa dnes taaaak nic nechce...som uplne jak lekvar sla som spat o poldruhej a to som uz bola tak unavena sa sa mi hlava tocila 😝

ja som sa tiez nechala moncikou inspirovat k plienkovej torte...len zajtra musim vysliedit v akej velkosti plienok chodi krsna navlecene, nech dobre kupim 😉 😉 😉

cestovatelka
13. máj 2010

uz bezim 😉

cestovatelka
13. máj 2010

antonia uzasne, fakt parada.....inak u nas rovnaky stav, esteze som stihla co to nakupit vcera.....len keby tu este tresku s rohlikmi predavali ☹

antonia1
13. máj 2010

cestovatelka-dakujem 😉 ...tresku som nikdy nemusela, ale teraz mnamky a este tak brindzu 😝 ..keby tu mali...aj u vas na kazdy cirkevny sviatok zatvaraju?..myslela som ze len bavorsko je take...

cestovatelka
13. máj 2010

antonia, aj verejne zachody podla mna 😉

nasatina
13. máj 2010

.....to az tak svatia, ze nie su otvorene obchody?

antonia1
13. máj 2010

😀 😀 mozem potvrdit 😀 😀 max nasiel ale riesenie-hlavne nenapadne 😀
nasatina..su priam neskutočny.... 😒

nasatina
13. máj 2010

....vidis antonia, na Slovensku sa len zemáky cez sviatok nekopu.. 😀

antonia1
13. máj 2010

aspon nieco 😀 😀 a plati to aj pre romskych spoluobcanov???

nasatina
13. máj 2010

...tí sa zariadia po svojom... 😀 sviatok - nesviatok! U nas ich vela nie je, chvalabohu....

antonia1
13. máj 2010

boli sme na navsteve u jednej znamej, byva na vychode na dedine...jej drahy pracuje na tyzdnovky a oni uz vedia kedy nie je doma...raz znama otvory dvere a cigani na jej zahrade si veselo kopu, pozru na nic a nic kopu dalej zemiacky si na veceru..pride az k nim a povie im : to co robite???? a oni na to : a co? to len tvojo???

cestovatelka
13. máj 2010

neuveritelne 😠 asi by ma roztrhlo na mieste

romy31
13. máj 2010

ahojte 🙂 tak ja som sa rozhrevala včera keď som prišla si po 9 dňoch domov (bývam ešte s rodičmi)....bordel jak v tanku 😀 celý byt zaprataný storočnými vecami, lebo nám zatepľujú bytovku a ešte aj okná robili a malovali 😀 😀 😀 a ja som prišla, že jak sa vyvalím a prvé čo som musela aspoň trochu upratať 😀 a normálne som sa pri tom rozrevala 😀

a to epino sa dá kúpiť aj použité od tých báb z témy.....ony to používajú len s kondómom, keď to chcú ešte predať....a normálne to stojí z netu okolo 80-90 evr

antonia1
13. máj 2010

😀 😀 nooo caka kedy najdu drzost a pridu si prisadnut k ranajkam 😝 ..zemiaky poriesila tak ze na dalsi rok nenasadila nic a oni chodili a cakali ze ci ti ma nejaku neskorsiu odrodu 😀 😀

gaja
13. máj 2010

moncika - aj ja si prosím link do IP 😉