November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
Lubka,pzicaj mi kus tvojej energie 😀 ja som stale unavena a je mi zle 😝
ahojte babulky, tak dnes sa mi absolutne nic nechce a ked aj nieco robim tak to dokaslem 😠 ...si predstavte robili sme so starkou kolace a ona chcela spravit aj zmolenku, alebo mrvenicku neviem ci to volate rovnako 😝 a namiesto cukru som jej dala sol, tak tri plechy isli do kontajnera ☹ 😠 , tak ma to sere, sme mohli papat fajne kysnute kolaciky 😢 😝
Iii ollako tak to teda nevyšlo Ja neviem možno je to tým pekným počkom dnes,že som plná energy My sme mali stretko po 10 minulý rok
grelu ty si tiež z BB?
ahojte babuľky..
ďakujem vám veľmi peknučko..
chviľu mi trvalo kým sa z toho neúspechu (ďalšieho) spamätala, ale tak dajako sa to snažím prežiť..
zajtra volám opäť do centra a uvidím čo bude... 🙂
Držkám Vám všetkým palčeky a GRATULUJEM!!!!!!!! 😉
ahojte sme sa teraz zobudili.
Som sa hneď najedla špenátiku ale nejak mi zle sadol.. 😒
zuzi super ja idem zajtra a tiež budem 6+1 tak tiež dúfam uvidím fazuľku. A bilo aj srdiečko?
Monika001 držkaj sa
moniqe3 zajtra držkáme palčeky
moniqe3, zajtra drzim palceky , ano uz bilo srdiecko 🙂
ahojte,tak ja som sa tiež vrátila práve od doktorky.Sme 6+1 a zatiaľ všetko v poriadku-júúúj sa teším 😵 Bud.týždeň mi budú brať ešte krv,to už som hneď dopredu povedala sestričke,že nech ide na mňa len s tenkou ihlou,že jej tam ináč odpadnem 😀
zuzka,super,že už bilo aj srdiečko,ja tam mám len bublinku-ale doktorka povedala,že bábätko bude vidieť nabudúce chichi..
jáááj na 19h idem do nočnej,bože ako sa mi nechce..
Ahojte Tak mne malý spal od 15 do 17:30 Juj ale aj ja som si zdriemla hodku Zuzi tak super,že už aj srdiečko Funlucy tak do nočnej?Juj nezávidim?A dnes nebol mekáč?hi hi A kde pracuješ?Ak nie som veľmi zvedavá
ahojte
zuzi: no teším sa s Tebou, že už aj srdiečko bilo.. krásne.. 😉
funlucy: a tie odbery budú robiť asi každej však? tiež sa teším, že už si "bublinku" vačok videla.. 😀
ja sa už neviem zajtrajška dočkať
inač práve pozerám bez servítky ja milujem tu reláciu... mňam...
lubi: funlucy pracuje asi v call centre, kde riešia servisné veci či niečo také ..odťahovky, a iné... minule tu spomínala.. dúfam, že sa nemýlim.. 😉
aha ďakujem som si asi nepamätala 😅
moni aj ja kukám bez servítky 😝
ahojte.. ja sa idem "pochvalit" po rodinnej oslave sa na mna nalepila crevna chripka 😖 "uzasne" sa tesim..
janka: a už je lepšie alebo si len v začiatkoch..to mi je ľúto.. ☹ prajem nech si rýchlo fit...
moniq uz mi je trosicku lepsie... a dakujem..
januska tak sa len rýchlo uzdrav moja
lubi snazim sa uzdravit🙂
Juj moja tak sa držkaj
ahojte jankaat rychlo sa uzdrav 😉 ...ja sa uz neviem dockat piatka...nech viem, ci nam fazulka rastie 😅
Janka, prajem skore uzdravenie
ahojte baby! precitala som vas takmer uplne a pridavam sa, ak mozem (aj ked ja som bola presvedcena, ze to bude december). V pondelok mi to potvrdil doky a videla som aj bijuce srdiecko... Takze nas Samko sa bude mat aspon s kym hrat 🙂
jojka vitaj 😉 , v kolkom si tyzdni, ked uz bilo srdiecko, aby som vedela, ci by aj mojmu mohlo bit v piatok 😅
ahoj Ollako, uz som si doplnila pas. Podla dokyho by to mal byt 7.tt, takze termin vychadza na 3.11. Aj ked ja si myslim, ze to bude trochu neskor
Jojka vitaj A čo by si chcela pre Samka bračeka či sestričku? Ollako tak aj ty ideš v piatok?Aj ja
lubica chystam sa len neviem, ci to nie je skoro, vcera to bol len tyzden co mi meska MS 😒
ollako no veď uvidíš Ja som zas objednaná tak už hádam budem vedieť viac
ahojte mozem sa pridat..? 🙂 ..este neviem kolky presne som tyzden..doktorovi idem az buduci piatok...od ovulky som 15 dni..:o)..kedy najskor je nieco na ultrazvuku vidiet?

lubi ja ti tak zavidim, ze mas tolko enegrie, ja uz vidim tieto dva mesiace - kopirujem zivot zimneho medveda, len budem spat a spat. Pri prvom tehu som prisla o stvrtej z roboty a o piatej uz spala a spala az do rana 😀 , hrozne, celu Velku noc som prespala, ani sme nikde neboli len u nasich. Ale zase lepsie, ako by mi malo byvat zle a podobne.