icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

wiwi22
13. máj 2010

funlucy
velmi pekny zostich 🙂

me5
13. máj 2010

wiwi - mne praveze vela ludi trojkolku chvali a odporuca, ze omnoho lahsie na manipulaciu , tak si vyberme teraz ze kto ma pravdu 😀

zuzananinka
13. máj 2010

http://www.malvik.cz/Kocarky/trojkombinace/Bebe...
mne sa paci tento kočík - len cena je dosť vysoka - tak neviem

zuzananinka
13. máj 2010

aj ked na tejto stranke co som dala link je este celkom dobrá sumička

lilli136
13. máj 2010

zuzananinka
to preto, že je to česká stránka v CZK.... oni majú všetko lacnejšie 😒

ollako
13. máj 2010

Ajojte babulky 😉 , zuzaninka, pekna kocik, no myslim, ze je mala vanicka, ale to len na prvy pohlad, neviem miery...ja mam trojkolku, predne koleso je dvojite a teda neviem,ale vie sa mi niekedy spriecit a tie nervy potom, muz by ten kocik najradsej vyhodil 🤐 😝 ...neznasa ho, radsej bol ked sme mali stvokolesovy

zuzananinka
13. máj 2010

ved práve že česká stránka - u nás je cena ovela vyššia nech idú do kelu s tým predražovaním
ollako ja som mala pred 6 rokmi - štvorkolesový nafukovacie kolesa a nevedela som si vynachvaliť tu manipuláciu s nim

ked som pri tomto trojkolesaci čítala referencia - tak si ho pochvalovali - a predné koleso sa dá zaistiť aj ked si myslim, že určite sa inak manipuluje so 4 kolesami ako s tromi - vanicka sa aj mne zda z tých mensím - no napadlo ma, že babusiť budeme uplne male babatka a v lete tam už bude vacsie babo - no prikrývok bude menej - neviem - to je zatial len že sa mi paci - aj tak chcem najprv kuknut kocik niekde naživo a až potom kupovať

a mam vybratých viac 😀 😀 😀

zuzananinka
13. máj 2010

ollako a mas nafukovacie tie kolieska - lebo aj tam je citit rozdiel - sesterka ma chicco s dvijitými kolieskami - neviem aké sú také tvrdé malé a to by som nechcela, lebo proste mi nesedí - zdá sa mi s tým ťažšie manpulovať a taký tvrdý hrkotavý - no to len moj nazor - nech už je november joj neviem sa dočkať

me5
13. máj 2010

ollako - no pri trojkolke nie je dobre ked to predne koleso je zdvojene - to nam aj predavac vravel, ze toto urcite nie. ale ked je jedno koleso fakt jedno, tak to ide lahucko.

zuzananinka
13. máj 2010

jaj mi sme boli v utorok na sono a babo malo 6,6cm tak sa zasek predbehlo o 2 dni ale termin si nejdem už meniť - NT bolo v poriadku
neviete tie hraničné hodnoty NT??

me5
13. máj 2010

zuzananinka - tie hodnoty sa dost lisia, niekde pisu 3 niekde 3,5 ale myslim ze to aj zavisi od toho v ktorom tt to presne meria

zuzananinka
13. máj 2010

jaj me5 tak ma možes pridať do tabulky - ked sa este nejaké baby nazbierajú poslem ti IP -

a dakujem za NT

me5
13. máj 2010

posli posli, uz mam zasa 3 spravy, tak pockam este nejaky ten den a pridam vas vsetky naraz 😉

zuzananinka
13. máj 2010

a potom prosim ta pozri či ti došlo - lebo ja som to prvýkrát posielala
už musím isť - lebo manžel ma vyhodil 😀 😀 😀 😀 😀

moncika15
13. máj 2010

vy fakt nemate co robit? 😀

cestovatelka
13. máj 2010

tak som Vas konecne docitala ale vidim, ze uz tu nik nieje ☹

andrea_stella
13. máj 2010

Ahoj ja som sem kurat dorazila a idem citat, lebo pozeram, ze ste sa zase dnes rozpisali 🙂

cestovatelka
13. máj 2010

tak sme zatial dve co citame🙂...akurat som citala forum o menach....a vidim, ze uz zacina by aktualny navrat k nasom tradicnym slovanskym menam 😉

andrea_stella
13. máj 2010

mno ja mam vysnivane meno pre dievcatko uz niekolko rokov a to Stela a paci sa mi strasne meno pre chlapca Jakub 🙂

moncika15
13. máj 2010

andrea my mame predbezne vybrate meno Angelika Stela 🙂

cestovatelka
13. máj 2010

🙂 my este riesime
dievcenske je jasne uz velmi dlho (Zoya-Anastazia) ale chlapcenske sa nevieme dohodnut...tak hadam bude dievka 😉

moncika15
13. máj 2010

v to aj ja dufam 😅 ale podvedome kupujem vybavicku v modrrej a zelenej farbe 😨

cestovatelka
13. máj 2010

chcela som sa spytat, co sa tyka vybavicky, pozerali ste uz postielky...boli sme sa len tak poprechadzat po nejakych obchodoch a z tych cien my tlak stupol na 170...nasa manzelska postel je lacnejsia...pride mi to nenormalne ☹

andrea_stella
13. máj 2010

Stela je hviezda 🙂 ale nedavno som zbadala v kalendari meno Ela, aj to sa mi paci 🙂 mno ak bude chlapec tak asi bude na 80percent Ludo po priatelovi, lebo to by bol uz piaty Ludo v ich rodine,to tie hormony vo mne porobili, ze som to ja sama navrhla aby bol Ludo 😀 jaaaj

cestovatelka
13. máj 2010

no si zlata manzelka adi 😉

moncika15
13. máj 2010

su to nenormalne ceny ale dasa kupit z druhej ruky alebo pozicat. u nas je to tiez dilema ako zohnat a neskraxovat 😅

cestovatelka
13. máj 2010

mne to pride hlavne neuveritelne prehnane, ved to je ta ista technologia navia ovela menej materialu ako normalne postele...proste ako svadba....carovne slovo ktore zdvihne cenu kytice o 100 percent....a carovne slovicko "baby" je zjavne uplne ale uplne to iste....taketo veci ma vytacaju...z principu...tusims a dam na stolarinu

andrea_stella
13. máj 2010

ja este nie som pani manzelka 😉 az na buduci rok 😎

moncika15
13. máj 2010

cestovatelka, tak si objednavam postielku 😀

cestovatelka
13. máj 2010

oups takze na buduci rok bude veselica 😀
moncika, jednoznacne a nespominaj, ze chces detsku....proste iba postielku 😉