November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
ahojte 🙂
co riesite? okrem vrazdenia potkanov a Verdiho? to sa mi nexce royoberat 😅 😝
roypravocka, veru neviem co bude z grilovacky, ked ma byt leja 😒 u nas sa vcera taka strhla a samozrejme zas vyhodilo elektriku, sice asi len na 2 minuty ale vsetky hodiny a ine nastavenia sa vymazali 😠 a nesiel net! 🙄
baby ahojte!tu je silne kulturna tema, divadlo?co to je?uz ani nepamatam kedy som bola... 😒 , co sa tyka grilovania, grilujeme skoro kazdy vikend, aj ked v stodole, zatial som tam potkana nenasla 😀 , ale nikdy nevies..., tak ci onak, zboznujem grilovane prsicka 😵
baby inak ja mam zase pocit, ze ma chyta hnacka, mavam ju nejak casto, ale nic take nejem, mate aj vy podobny problem?
ozaj baby, nie ste nahodou niektora z Vrakune? Vcera som nahodou isla okolo busom a vsimla som si velku reklamu - objednajte sa na 3D(4D) ultrazvuk. Bolo to nejake zariadenie pri Lidli. Neviete ako sa vola? Resp. co tam ten ultrazvuk stoji?
ja mám opačný kaminka.. ja sa nemôžem vytoto..
ale kamoška tiež v tehotenstve mávala skôr častejšie a redšie.. takže asi je to normálne
s tou hnackou som to chvilu mala aj ja ale uz sa to vratilo do klasickeho opacneho "normalu" 😝 ...takze zase ficim na psyliiu a vlockach a pohodka
jeeej divadlo..my sme dostali ako darcek listky na Tom, Dick a Harry...je to take predstavenie o bezdetnom anglickom pare, ktory zvazuje adopciu...si z nas chceli kamosi vystrelit...este nevedeli, ze uz cakame 😀 😀 😀
kaminka, aj ja mam skor hnacku ako zapxu 😅 vsetci ma strasili s tehotenskou zapxou a ona nikde 😝
jonki,to zaváňalo čiernym humorom..aj ste na tom boli? aha,ja odpadnem,šak v takýchto nás vozili naše mamy,a čo teraz za to pýtajú 😲
http://www.kocikovo.sk/product/inglesina-classi...
čaute babule...
ja som bola ráno podpisovať zmluvy, takže som tu neskor.... ale fotila som ráno bruško, tak idem pridať foto 🙂
to su strasne ceny za tie kociky ☹
tak už tam je brušeno.... ale kvalita foto je zúfalá - je to fotené mobilom ☹
funlucy, to je paradny kocik. ale natrufla by som si nan lebo by ma tu na dedine odsudili ze som xudera a niekde na smetisku som ho vyhrabala 🙄 nikomu nevysvetlis ze to stoji velke praxy 😀
lili, idem kuknut na brusko. ja som vcera vlozila vecicky do vybavicky nove 😵
dnes mame stretavku zo strednej skoly... aj sa tesim na tych ludi aj nie lebo sa mi nechce kazdemu vysvetlovat kedy som to zistila, ze som tehotna, ake to bolo a tak...dufajme, ze nas tam bude mamiciek cakateliek viacej 🙂
dobra cena za ten kociar 😀 😀 😀 ze po zlave 😝 ..to aby som vytiahla z babkinho pojda ten co tam mozno este stale susia 55 rokov po mojom ocinovi 😀 a jaka budem moderna 😀
funlucy to predstavenie bolo super (sme sa nasmiali) akurat, ze som mala vtedy tie moje zracske stavy a tak som cakala jak zavislak na prestavku a vybehla vonku a tlacila do seba keksiky
wiw ved sa nepriznaj 😝
teraz ked som pozerala novembrovske bruska tak na mna dolahla nostalgia 😵 ze ja som tehotnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa po trox rokox! a po tom vsetkom co sme si vz 😵 trpeli je to uplne neuveritelne 😵 😵 😵 😵 😵
aj my máme mať sobotu stretávku zo strednej.. ale mne sa nedá.. škoda ☹
jéj ďalšie bruško...
jémine.. ja som sa furt nedostala po odfotenie toho môjho špeku ☹
monicka15
to sa neda, brusko uz vykuka 🙂
hej aj mne to niekedy pride ako zazrak 😉
lilli ja nevidim v albume tvoje brusko, kde si?
gaja
pozri moje speky a urcite ta prejdu vsetky vahania 😀
lili,krásné bruško 🙂 no ani ja som sa ešte neodvážila pridať to svoje..veď z tých 3 pneumatík ani neviem ktoré je to správné 😀
wiwi
no to posledné.... biele tričko je poznávacie znamenie 🙂
funlucy
ďakujem.... ono vyzlečené nevyzerá tuším tak dobre, ako keď je oblečené v tehu gatiach a na tom tričenko 🙂
ja som dnes definitívne dala do práce obtiahnuté tričko. už na všetkých prdím, už sa to aj tak moc nedá schovávať.....
boze baby 😀 ved nikto nevie co je thu spet a co obycajny. dnes vecer cakam vsetky bruska 😉
kokso- dnes to vyzera na strasny den - uprostred noci som sa zobudila a nemohla zaspat, rano samozrejme sialena bolest hlavy, na to som sa stihla vygrckat este pred ranajkami a teraz su odkvecavam za stolom v robote 😒
lili a andrea stella
krasne brušená 🙂
lilli to je to tehu tricko co si si kupila? velmi pekne 🙂
ahojte tehulky 🙂
moncika si mi tou nostalgiou pripomenula vcerajsok,tiez som sa tak nad sebou zamyslela a vravim si ze je to zazrak po 5rokov cakania ci budem niekedy tehotna som prestala dufat a zacala som sa pomalicky zmierovat s tym ze asi nikdy a nakoniec zazrak a ja som tehotnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀
ahoj novembrovky....me5 pridavam sa...dneska sa tazko stavalo ☹
me5 to je neprijemne. ja uz konecne spavam dobre teda az na par vyletov za ucelom vyprazdnenia mexura 😀
ozaj este mavate zimnicu?
strelka, presne 😉
wiwi
áno, áno, to je to pekné biele, čo som si kúpila 🙂 . ďakujem za pochvalu 🙂
strelka-fuha,tak 5 rokov je fakt veľa,ale teraz je našťastie všetko ináč,tak sa treba tešiť z každého dňa a ďakovať za ten malý zázrak čo si každá schovávame v bruškách..počkajte,zachvíľu budeme písať že púpatká majú už mesiac,potom 3..zachvíľu rok..
Monicka,ja normálne spávám s dekou na krížoch,lebo min.týždeň ma dosť boleli.
dobre ranko lili ja pozeram ako puk do tvojho fotoblogu a teba nikde iba 4 foto tam mas 😢 ...kde si sa schovala???
aj ja mam okrem palpona aj deku 😀 a stale nosim tehu pas koli krizom 😉

Verdiho La Traviata.. ale neviem, či ju teraz v SND dávajú 😀 Ja som na nu chcela ísť v decembri, ale prešvihli sme ju...