November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
ahaaaaaaaaa 😅 😀 😀
uz som nasla 😉 ..to preto ze som este v pyzamke tak som prispata 😀
holki videli ste uz tuto stranku,? fest je to zlatucke aj ked tie ceny skoda,ze niesu trochu nizsie,ale aj tak by to stalo za to 😵 😵 😵
http://www.mamimo.sk/news.php
strelka, najviac sa mi paci namet : "ON mi to urobil" 😀
😀 aj mne. aj ja si take vyrobim 😝
presne cestovatelka,aj mne sa to paci,ale su tam ine dobre napady,dokonca si mozes aj vlastny namet dat,super
baby..ja sa bojím.. 😨 už len z tých obrázkov ma všetko bolí 😕
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/annag/album/...
funlucy
to sme dve ☹
boze! to je strasne 😕 uz sa aj ja bojim 😅 preco t priroda nezariadila inak?!
jaj funlucy...takto veci nem dobre pozerat ☹
no funlucy,tak to su teda take riadne strasidelne fotky,dufam,ze nam sa to oblukom vyhne,ved este nevieme ani ci budeme dojcit,ale ja by som chcela,ale ak sa nebude dat,tak je tu nahradna strava 😉
a vie mi ešte niekto povedať,keď sa mlieko spustí cca.na 3-4 deň čo jedia bábätká dovtey? 🤐
je to zhluk vsetkyx moznix pripadom to urcite nema jedna zena vsetko. to len tak hrozne vyzera....dufam 😅
babulky take veci nepozerajte..ked to budeme potrebovat, tak potom 😉
ahojt funlucy babatko sa musi prikladat hned aby sa mlieko rychlo spustilo, no mne ho rpilozili az na treti den a dovtedy davaju glukozu vo vode a neskor umele mlieko 😒
neviem isto funlucy,ale neprikrmuju ho zatial nejakym inym materinskym mliekom inej zeny,alebo umelou vyzivou???
pred tam ako sa pusti mliecko, papa babenko mledzivo-je plne vitaminkov..a ked mu nestaci, tak v porodnici mu sestricky ponuknu sterilizovane mliecko od inych mamiciek 😉
tak som si dobre myslela,umelym mliekom,a to je este otazka,ci sa potom bude chciet prisat alebo nie,no mame sa na co tesit dievcence 😅
este ze tu mame skusene mamicky funlucy 😀
olako tebe dali babenko na krmenie az po 3 dnoch??? 😨
ved preto je dobre babenko si prikladat co najviac, aby si nezvyklo na flasu ,lebo potom sa mu nebude chciet trapit cicanim 😀 ..ked s flasky tecie samo 😉
ja som presvedcena ze kojit nebudem tak nejako ma to netrapi. z mojej vegetarianskej stravy by bol zazrak keby som dojcila 😒 ale samozrejme ked to pojde tak co najdlhsie
moncika aj som vegetarianka a Maxa som kojila 1 rok...a bol ako maly valibuk a zdravucky 😉
😕 ano? lebo vsade citam ze vegetaianky mlieko nemavaju 😕
baby antonia a mancika vy ste normalne umelkyne,tie torticky su nadherne,doteraz som ani nevedela,ze sa da urobit okrem sladkej torty,ktoru zjes a nic z nej nemas potom aj uzitocna tortika,naaaaaadhrneeeeeeeeeeee 😵 😵 😵
moncika hi hi mne este v porodnici ponukli ci nechcem darovat...bola som ako kravicka. 😀 😀 ..ale uz utekam pa pa zatial 😉
strelka dakujeeeem 🙂
moncika nechame sa prekvapit po porode,ci bude mliecko alebo nie 😉
veru nexame 😉 nic ine nam nezostava 😝
strelka, ta torta tak zlozito len vyzera, korpus je hotovy za 15 min, najhorsie je zdobenie ked zrovna nic kreativne nenapada 😀
antonia papa
november 2010 a kosicanka?

ved v novembrovkax 😀