icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

hviezdickamaria
14. máj 2010

funlucy to je tvoj muz????? 😕 😅 jaky zlatyyy 😀 presvihla som potkanov, takze neviem co to znamena 🙄

ollako
14. máj 2010

funlucy fesny zabijak potkanov, kto by to bol donho povedal ce,ce, ce 😅 😀

ollako
14. máj 2010

hviezdi tiez som mimo co sa tyka potkanov to neva, ved ani pri sexe nie som niekedy uplne v obraze 😀 😀 😀

hviezdickamaria
14. máj 2010

😀 😀 😀 😀 ollako 😀 😀 😀

funlucy
14. máj 2010

no o pár strán vpred som písala že máme v šope potkana ..hej,môj muž to som ho ja fotila asi pred 2 rokmi,ale odvtedy už pár kíl pribral 😀 😀 ako aj ja 😠

antonia1
14. máj 2010

dakujem baby..ked tak rozmyslam tak na 60 budem vlastne kocica, hlavne nech mi tricko vydrzi 😀

hviezdickamaria
14. máj 2010

nevyzera jak bret pit??? 😀

ollako
14. máj 2010

maly uz bochoce do steny 🙂 , no pockam kym na mna zavola maminaaa, je zlaty ked to hovori, juuj ja tomoje dieta zozeriem haaaam 😲

moncika15
14. máj 2010

funlucy, si nehovorila ze cakas dieta s bredom pittom 😕

funlucy
14. máj 2010

baby,ja sa tiež pomaly lúčim,bolo mi opäť potešením ..tiež cez víkend nebudem na nete takže vidíme sa v pondelok,pripravte bránice a témy 🙂 ahooooojte

antonia1
14. máj 2010

a vazne vyzera, alebo ako mladsi brat Kordiaka s panelaku 😉

ollako
14. máj 2010

hviezdi fakt sa podoba, funlucy a to akoze nema nanho chut 😕 , nie si ty divnaa 😀 😀 😀 😀

hviezdickamaria
14. máj 2010

noo funlucy ty si fakt divnaaa 😕 😀 😀 😀

lilli136
14. máj 2010

no do kelu, funlucy.... ty si maskovaná angelina jolie??? lebo za muža máš naozaj brada pitta.....
kurnik, dobre ti ide tá slovenčina 🙂

moncika15
14. máj 2010

uz sem radsej nedavaj fotky tvojho muza lebo tu sa to hemzi sexuxtivimi hormonmi zmienanimi portvoramy 😀 ( teraz povedzte kde ma byt ake i-y 😀 😅 )

ollako
14. máj 2010

moncika iy neries, mame lepsie temy na pretrase 😀 ....ale kludne pridavj fotky na mojom muzovi sa isto tak kochat nebude 😀 ...hlavne na tej o 30 rokov 😀 😀 😀 😝

ollako
14. máj 2010

heeej ved len funlucy isla prec , kde steeee 😕 ...no nic tak v najlepsom treba skoncit

funlucy
14. máj 2010

ale čo ste..to možno len na tej fotke to tak vyšlo,za to že mal okuliare..vy máte tiež krásných mužov,videla som na svadobných 🙂
tu sme spolu a už naozaj papa

moncika15
14. máj 2010

ja este docitavam zameskane 😅

antonia1
14. máj 2010

ja este tu, len som sestre na skype poslala moje foto po 20 rokoch a ta ze kde mam vrasky?...a ja jej na to ze stale ked sa ma niekto pyta co bude z mojho Maxa ked vyrastie..tak moja odpoved ze plasticky chirurg, aby maminke zlepsil fasadu....tak to preto nemam vrasky ako 60tka 😀

antonia1
14. máj 2010

funlucy..mas smolu 😀 aj na tej sa podoba 😀

ollako
14. máj 2010

mne sa na tejto podoba na leonarda dicapria 😀

hviezdickamaria
14. máj 2010

jj leonardo 😀 😀 😀

ollako
14. máj 2010

maly uz na mna krici mamom

antonia1
14. máj 2010

tak dicapria ja nemusim 😝

antonia1
14. máj 2010

jeeej vykuklo slniecko, ideme von 😉 pa pa

lilli136
14. máj 2010

baby ja fičím... je piatok, tak to balím skôr...
pekný víkend všetkým....

pa pa

hviezdickamaria
14. máj 2010

ahoojte vsetky 😉 pekny vikend prajem, cez vikend si davam pauzicku 😅

catrin1
14. máj 2010

ahojte tak ja od doktora doma..babatko je v poriadku.NT mame 2,1..sa mi to zda dost,dufam ze to je o.k..a z testov mam zvyseny bilirubin tak musim ist na sono brucha ci nahodou nemam zlcnikove kamene...

moncika15
14. máj 2010

tesim sa catrin 🙂 urcite je to ok ked to dr povedal 😉 nas aj nove foto?