November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
😀 tam som si to precitala... 😀 ..som spravila preklep v predchadzajucom prispevku
ved by nieco povedal, neboj je to ok 🙂 ja sa tesim na buduci piatok na to 3D 😵 mozno budem prva hlasit pohlavie 😎
som to poxopila 😉 ale neodpovedala si ci mas foto tak idem kuknut ci si nepridala 😝
jaj tehuľky nejaká pochmúrna nálada ma teraz chytila...že čo bude ďalej a čo porobíme....ach ☹
nevieme sa s priateľom rozhodnúť kam ísť bývať, všetko má svoje pro aj proti, tak ozaj neviem.... 😠
ty uz ides na 3D...fiiha tak skoro...?mi sme boli s nikim tusim v 18 tt...a ty si uz mala nt?
jaaaj foto nemam...som si nedala teraz spravit..on pyta 10 € za fotku tak asi az nabuduce dam...
romy a kam by ste xceli ist?
catrin, ano ale len na to male to budem v 14+6tt potom na velke koli tvaricke pojdeme az po 20tt.
NT mi asi nerobil, neviem, videla som ze beha zo sipkami po monitore naposledy v 10tt. teraz idem az v 15tt a to uz je na to asi neskoro nie?
10E za fotku? ja som platila 9 E za vsetky 😕
moncika aha...no tak super..ja tiez chcem ist okolo 20 tt...no v 15 tt je na NT neskoro..robi sa len do 13 tt...
no veru 10 € strasne vela pyta... 😒
malo by to byt zapisane v knizke? ako? co tam mam hladat? mozno to meral ale nepovedal mi nic 😅
neviem aku knizku mas..ale mne kde pise kolko meralo babo atd tak tam mam taku ruzovu kolonku ze NT v 12-14 t.g
tak to mame tu istu knizku ale ja to mam prazne 😕
baby mne je tak zle, prezrala som sa, pomoooooooooooooooooooooooooooc ☹
sucitim s tebou 😒 ja som si zas trufla dat mentolovu zuvacku a odvtedy idem umret 😅
mončika zostávame v ba, ale stále sa nevieme rozhodnôť, či u nich doma ideme prerobiť podkrovie, čo bude stáť dosť peňazí a my to budeme platiť alebo ísť k mojej babke na druhý koniec mesta- ona tam má veľký dom a jedno poschodie zo samostatným vchodom prenajíma a tam by sme platili v podstate len energie.....no ale zas tam nikoho nepoznáme, predsa len tu máme kamrátov a rodinu a tam len babku..... 😒
Ahojte
Romy mi budeme tiez byvat v podkrovnom bytiku ked sa vratime z UK a tiez to treba , ale dorobit 😢 takze sa zatial budeme muset potlacit v jednej izbycke 🙂
romy, ja by som isla k tej babke urcite 🙂 . priatelov si najdete a (toto vyznie morbidne ale nexap to zle😅 ) babka uz dlho nebude a budete mat cely dom pre seba
my byvame u nasix a je to niekedy o nervy. ked sa male narodi budeme narvany v jednej izbe traja + morca 😅 😀
jej moncika dalsi prirastok do rodiny...ale Vam bude veselo 🙂
ked sme nemohli mat dlho babatko tak sme si kupili morca a to sa vola Bábo 🙂 to je nasa laska a teraz budeme mat tie lasky dve 😵
no to hej, ale my sme zvyknutí byť s veľa ľuďmi okolo....a hlavne priateľ ma tu kamarátov a fakt celú rodinu (asi 30 ľudí 😀 ) a tam je to ďaleko....kamarátky nebudú chodiť kočíkovať, neviem kto by varoval, ak by som neprerušila školu a tak....proste je toho veľa na zohľadnenie....
ako radšej by som išla do toho podkovia, ale predstava, že teraz budeme splácať úver (priateľ teraz končí VŠ), keď ešte nič nemáme a v podstate ani neinvestujeme do "svojho" sa mi zdá taká divná....kebyže to podkrovie zaplatia jeho rodičia s tým, že tam ideme na pár rokov my (určite tam dlhšie byť nechceme) a potom jeho sestra alebo brat (sú mladši) , tak by to bolo o inom, ale takto.... 😒
si myslim ze to je hovadina vrazat do niecoho co nie je vase. a keby ste si to neprerobili? tada len tie zakladne veci len vymalovat a nejake nabytky a take veci co si neskor zoberete do vlastneho
mnooo my sme si chceli kupit malinkeho psika ako nase babatko, ale sa nam hned podarilo nase vlastne babo, tak sme sa na to vykaslali... 🙂
Romy vy to mate trosku zlozitejsie, ja tiez studujem inak, ale priatel uz pracuje a teraz este sme zacali uplne setrit aby sme to mohli dokoncit a cim skor sa tam prestahovat...
no vpodstate to podkrovie treba celé urobiť....to je len obyčajná povala....len trámy a podlaha....treba tam všetko naťahať, zatepliť, okná, priečky porobiť proste všetko 😀
teda priateľovo rodičia nám hovorili, že potom to bude naše, ale je to také divné, čo potom jeho súrodenci a tak....a určite tam nechceme byť s nimi celý život 😅
da sa pri babatku vobec setrit? 😅
v UK sa da setrit😀 na SVK si to neviem predstavit a to chceme ist este na dovolenku v lete...este kym sme len dvaja
aj my sme xceli teda este furt xceme ale ja prestavam dufat 😅 vcera som pozerala nasu zacinajucu vybavicku a xytala som hysaky ze za co kupim zvysok 😕 z mojej marodky kupim tak maximalne kocik na leasing 😅
no ja sa cítim podobne.....už sa teším na materskú 😀
hmm tak to ja mam jednu vyhodu ze vecicky a cela vybava ma vyjde o 70percent menej nez na SVK 😕
🙄 kde to byvas? stahujem sa za tebou 😉 my pokupime vela veci v PL ked si pojde muz pre posledne veci co mu tam ostali, zabijeme dve muxy jednou ranou 🙂
v UK 🙂 PL myslis Polsko nie?tak tam nie je vraj draho a ze aj kociky tam maju za velmi dobre ceny...
my to tam mame vsetko prelozene a da sa tam dobre nakupit. len treba poxodit po mensix obxodikox.a kociky, postielky, klokanky uplne ine ceny ako u nas 🙄

no doktor nepovedal nic len napisal do knizky tam som si to napisala....inak babtko kyvalo,hmyrilo sa..krasne to bolo..a ma vsetko ako ma mat... 🙂