icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

catrin1
14. máj 2010

no doktor nepovedal nic len napisal do knizky tam som si to napisala....inak babtko kyvalo,hmyrilo sa..krasne to bolo..a ma vsetko ako ma mat... 🙂

catrin1
14. máj 2010

😀 tam som si to precitala... 😀 ..som spravila preklep v predchadzajucom prispevku

moncika15
14. máj 2010

ved by nieco povedal, neboj je to ok 🙂 ja sa tesim na buduci piatok na to 3D 😵 mozno budem prva hlasit pohlavie 😎

moncika15
14. máj 2010

som to poxopila 😉 ale neodpovedala si ci mas foto tak idem kuknut ci si nepridala 😝

romy31
14. máj 2010

jaj tehuľky nejaká pochmúrna nálada ma teraz chytila...že čo bude ďalej a čo porobíme....ach ☹
nevieme sa s priateľom rozhodnúť kam ísť bývať, všetko má svoje pro aj proti, tak ozaj neviem.... 😠

catrin1
14. máj 2010

ty uz ides na 3D...fiiha tak skoro...?mi sme boli s nikim tusim v 18 tt...a ty si uz mala nt?
jaaaj foto nemam...som si nedala teraz spravit..on pyta 10 € za fotku tak asi az nabuduce dam...

moncika15
14. máj 2010

romy a kam by ste xceli ist?
catrin, ano ale len na to male to budem v 14+6tt potom na velke koli tvaricke pojdeme az po 20tt.
NT mi asi nerobil, neviem, videla som ze beha zo sipkami po monitore naposledy v 10tt. teraz idem az v 15tt a to uz je na to asi neskoro nie?
10E za fotku? ja som platila 9 E za vsetky 😕

catrin1
14. máj 2010

moncika aha...no tak super..ja tiez chcem ist okolo 20 tt...no v 15 tt je na NT neskoro..robi sa len do 13 tt...
no veru 10 € strasne vela pyta... 😒

moncika15
14. máj 2010

malo by to byt zapisane v knizke? ako? co tam mam hladat? mozno to meral ale nepovedal mi nic 😅

catrin1
14. máj 2010

neviem aku knizku mas..ale mne kde pise kolko meralo babo atd tak tam mam taku ruzovu kolonku ze NT v 12-14 t.g

moncika15
14. máj 2010

tak to mame tu istu knizku ale ja to mam prazne 😕

kaminka1
14. máj 2010

baby mne je tak zle, prezrala som sa, pomoooooooooooooooooooooooooooc ☹

moncika15
14. máj 2010

sucitim s tebou 😒 ja som si zas trufla dat mentolovu zuvacku a odvtedy idem umret 😅

romy31
14. máj 2010

mončika zostávame v ba, ale stále sa nevieme rozhodnôť, či u nich doma ideme prerobiť podkrovie, čo bude stáť dosť peňazí a my to budeme platiť alebo ísť k mojej babke na druhý koniec mesta- ona tam má veľký dom a jedno poschodie zo samostatným vchodom prenajíma a tam by sme platili v podstate len energie.....no ale zas tam nikoho nepoznáme, predsa len tu máme kamrátov a rodinu a tam len babku..... 😒

andrea_stella
14. máj 2010

Ahojte
Romy mi budeme tiez byvat v podkrovnom bytiku ked sa vratime z UK a tiez to treba , ale dorobit 😢 takze sa zatial budeme muset potlacit v jednej izbycke 🙂

moncika15
14. máj 2010

romy, ja by som isla k tej babke urcite 🙂 . priatelov si najdete a (toto vyznie morbidne ale nexap to zle😅 ) babka uz dlho nebude a budete mat cely dom pre seba
my byvame u nasix a je to niekedy o nervy. ked sa male narodi budeme narvany v jednej izbe traja + morca 😅 😀

andrea_stella
14. máj 2010

jej moncika dalsi prirastok do rodiny...ale Vam bude veselo 🙂

moncika15
14. máj 2010

ked sme nemohli mat dlho babatko tak sme si kupili morca a to sa vola Bábo 🙂 to je nasa laska a teraz budeme mat tie lasky dve 😵

romy31
14. máj 2010

no to hej, ale my sme zvyknutí byť s veľa ľuďmi okolo....a hlavne priateľ ma tu kamarátov a fakt celú rodinu (asi 30 ľudí 😀 ) a tam je to ďaleko....kamarátky nebudú chodiť kočíkovať, neviem kto by varoval, ak by som neprerušila školu a tak....proste je toho veľa na zohľadnenie....

ako radšej by som išla do toho podkovia, ale predstava, že teraz budeme splácať úver (priateľ teraz končí VŠ), keď ešte nič nemáme a v podstate ani neinvestujeme do "svojho" sa mi zdá taká divná....kebyže to podkrovie zaplatia jeho rodičia s tým, že tam ideme na pár rokov my (určite tam dlhšie byť nechceme) a potom jeho sestra alebo brat (sú mladši) , tak by to bolo o inom, ale takto.... 😒

moncika15
14. máj 2010

si myslim ze to je hovadina vrazat do niecoho co nie je vase. a keby ste si to neprerobili? tada len tie zakladne veci len vymalovat a nejake nabytky a take veci co si neskor zoberete do vlastneho

andrea_stella
14. máj 2010

mnooo my sme si chceli kupit malinkeho psika ako nase babatko, ale sa nam hned podarilo nase vlastne babo, tak sme sa na to vykaslali... 🙂

Romy vy to mate trosku zlozitejsie, ja tiez studujem inak, ale priatel uz pracuje a teraz este sme zacali uplne setrit aby sme to mohli dokoncit a cim skor sa tam prestahovat...

romy31
14. máj 2010

no vpodstate to podkrovie treba celé urobiť....to je len obyčajná povala....len trámy a podlaha....treba tam všetko naťahať, zatepliť, okná, priečky porobiť proste všetko 😀

teda priateľovo rodičia nám hovorili, že potom to bude naše, ale je to také divné, čo potom jeho súrodenci a tak....a určite tam nechceme byť s nimi celý život 😅

moncika15
14. máj 2010

da sa pri babatku vobec setrit? 😅

andrea_stella
14. máj 2010

v UK sa da setrit😀 na SVK si to neviem predstavit a to chceme ist este na dovolenku v lete...este kym sme len dvaja

moncika15
14. máj 2010

aj my sme xceli teda este furt xceme ale ja prestavam dufat 😅 vcera som pozerala nasu zacinajucu vybavicku a xytala som hysaky ze za co kupim zvysok 😕 z mojej marodky kupim tak maximalne kocik na leasing 😅

romy31
14. máj 2010

no ja sa cítim podobne.....už sa teším na materskú 😀

andrea_stella
14. máj 2010

hmm tak to ja mam jednu vyhodu ze vecicky a cela vybava ma vyjde o 70percent menej nez na SVK 😕

moncika15
14. máj 2010

🙄 kde to byvas? stahujem sa za tebou 😉 my pokupime vela veci v PL ked si pojde muz pre posledne veci co mu tam ostali, zabijeme dve muxy jednou ranou 🙂

andrea_stella
14. máj 2010

v UK 🙂 PL myslis Polsko nie?tak tam nie je vraj draho a ze aj kociky tam maju za velmi dobre ceny...

moncika15
14. máj 2010

my to tam mame vsetko prelozene a da sa tam dobre nakupit. len treba poxodit po mensix obxodikox.a kociky, postielky, klokanky uplne ine ceny ako u nas 🙄