November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
😀 😀 😀 😀 😀 😀 .... tak som prebehla asi len 3 strany a idem sa pocurat od smiechu...kolegyna na mna kuka, ze co sa smejem ... bohovske ste 😀
ahojte zienky! 😉 tak dnes je vonku nejaka zima, aj som si prikurila,inak sa uz nemozem dockat, kedy uvidim malicke, v pondelok idem na poradnu 🙂 ,yesno a kde robis, ked si aj v sobotu v praci(ak to nie je tajne)?
ahojte ja som sa teraz rozpravala s mamou o menax a ona povedala ze jej kolega dal dcere meno Hannah Montana 😅 😀 no to by som ju radsej pomenovala Rosalinda 😝
yesno, tusim sme na tom rovnako mne tiez zacalo byvat zle az pri konci 3. mesiaca. xvalabohu len 1 tyzden som grckavala teraz je to ok 😵
nafuknuta som jak balon mam problem sa aj postavit z gauca, vdaka bohu za pevne operadla 😀
moncika-ja pevne operadla nemam 😠 😠 😠
tak potom uz len kricat na manzela alebo niekoho okoloiduceho nex ti poda ruku 😀
nepozerala si vcera krok za krokom na nove? tam tak dvihaju Karol 😀
ako spravne dojcit: http://zena.atlas.sk/sluzby/videotip/o-detoch/a... az mi slzy vysli 🙂
tie babetka su take zlate ked cicaju, pozrela som si to video, inak mne sa poleziacky vobec kojit nejak nedalo, tak aj v noci som pri kojeni vzdy sedela, nechapem preco 😒 ,inak mam pocit, ze tu dnes skapal pes.. 😅
tak to teda mas pravdu kaminka,dneska vsetky tehulky niekde vikenduju,oddychuju 😵 😵 😵
to kojenie bolo zlate,dufam,ze budem aj ja tak beztarostne kojit 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
ahojte, ja vikendujem v praci a v skole 😅
ahojky, idem kuk ci tu niekto nieje a jasne ze novembrovky hned navrchu vo fore 😀 tak ja radsej po leziacky som kojila a musim priznat ze ked bol vacsi, tak som tak napol-driemala 😅 😀
je tu nekto este?
teraz somsa zobudila samozrejme ze som zas predrixmala vsetko co som xcela pozerat v TV 😠 to uz nemi mozne so mnou ja zaspim do 5 minut ked sa len posladim nie to este lahnem. nastastie postojacky som este nezaspala ale daleko k tomu nemam 😅 kde je ta slubovana energia?! 😕
ako ste vikendovali?
andrejka, yesno to vam nezavidim ze ste aj dnes robili
ahoj monci ja sem tam nakukam, lebo robim veci do skoly, vidim to zas do jednej do druhej a ze rano zas do roboty 😅 drbne ma asi,musim este 3tyzdne vydrzat a potom budem mat konecne volno od skoly na 4mesiace... 😎
andrea, neboj sa to uz nejako vydrzis 🙂 este mas aj skusky? za tie 4 mesiace sa planujes vratit do skoly? 😕
hej za dva tyzdne mam 4ri skusky a potom konec..hej planujem, lebo moja skola je jedina na SVK, kde sa externe studuje cez net a chodis iba na skusky, poviem ti, je to ale velmi tazke, jeden trimester som chodila denne do skoly a lepsie som to zvladala ako teraz, no len zas jeden problem u mna, ze ja neobsedim uz cely den za lavicou 😅
baby ahojte!vidite ako je vonku hrozne?a ti moji chlapi isli na majovky, ze na hodinku, no maleho som hadam dost naobliekala a dala gumaky a hrube ponozky do nich, som rada, ze mam chvilu volno, na druhej strane sa bojim, aby neochorel 😒 ,
pridala som do albumu par fotos, aj ked som tam neni ja..
ahoj kaminka zlati chlapci 😉 , no teraz je to pocasie strasne , my sme uz tiez chori, Petko ma sopliska, aj kasle aj teplotku mal a mna uz tiez pobolieva hrdlo....a okrem toho ma zacalo boliet podbrusko, tak ma to pali a picha neviem ci jazva 😒 aj krize ma bola ako pri mrche 😕 , dufam, ze sa nic nedeje som z toho nervozna...tak polihujem nastastie si to mozem dovolit, mamina vati a ja chcem ist potom upiect kolacik, muzikovi ho poslem pride domov v stredu, tak nech si pochutna na niecom domacom 😝
mnam a a aky kolacik robis?
moj muz zboznuje pernik , a ja ho rada robim, lebo je to to najjednoduchsie co existuje 😀 ....mne moc nebere, ale ked si ho praje, tak nech ho ma 😉
ahojte, u nas rovnako "nadherne" pocasie 😀 este aj kostol sme flakli...lebo tak leje...
inak ollako ja to mam tiez...bolesti krizov, podbruska akoby som mala kramy...a ked som pozrela do kalendara tak mne to presne tak aj vychadza, ze by som ich teraz mala mat...
inak vcera peckova infoska....volam s kamoskou, pyta sa ma ako sa mam teraz tehu...a potom z nej vypadne, ze aj oni cakaju...9 dni po nas 😀 😀 😀 len to doteraz nehovorili, lebo nevedeli ako bude...tak som sa tesila jak mala a vecer sme boli u nich tak sme porovnavali bruska.... 🙂
prajem vam pohodovu nedelu
jonki, lenze ja som uplne mimo termin mrchy 😒 ...pozerala som to v kalendari to bolo prve co ma napadlo
ollako ved oddychni ked sa da 😉 , iste to bude dobre 😉 ta jazva podla mna moze boliet aj koli tomu ako vycina pocasie...jazvy reaguju na taketo zmeny 😉
trosku som si oddychla a je lepsie, len by sa mi zislo trosku nieco spratat, to je tak na 15 min.roboty, ale taaak sa mi nechce 🙄
ked len trosku a len zislo a nehori...a este sa ti ani nehce..tak oddychuj 😉 ...neporiadok neutecie 😉 pocka do zajtra
ahojte...kocky neviete ci mozem mat s cipkou na mykozu vodnaty vytok...som sa rano zlakla ze ci to neni plodova voda..lebo som mala vlhke pyzamo a na wc zomna islo take vodove a bola tam aj farba toho cipka...sorry ze to tu tak opisujem ale dost som sa zlakla..ale inak sa citim o.k nic mi nieje...co mylsite?
Caute kocky.....my sme mali narocny vikend. V piatok rano som zacala krvacat, myslim si, ze to bolo po vecenrom styku s priatelom, som sa velmi zlakla, lebo to cely den neprestavalo, vecer som behla na pohotovost do nemocnice a chceli si ma tam nechat, ale odmietla som. Dnes sa to uz zlepsilo a vobec nekrvacam, ani nespinim, ale kamaratka mi povedala, ze ked takto v tehu krvacam, budem mat asi "retardovane"dietatko ako sa vyjadrila. Strasne som sa zlakla. nemate s tym niektora skusenosti? Diky za odpovede..
ahojte tehulky...
martinkkka22 preco by si mala mat retardovane dietatko,len kvoli krvacaniu,ved kolke baby krvacali pocas tehu a ma nakoniec zdrave dietatko,podla mna je to blbost,ale mala by si sa dat hlavne skontrovat ci je vsetko s babom v poriadku,ci sa neotvaras atd,a keby si bola na rizikovom tak by ti pohlavny styk doki zakazal,tak si doteraz bola v poriadku,zajtra si skoc ku svojej doktorke a povie ti ako si na tom,prinajhorsom ti zakaze sex 🙂
inak baby aj u nas je strasne hnusne,ten vetrisko hnusny a ktomu dazd,no super 😖 teraz by som veru nechcela ist vonku,esteze nemusim 😅
catrin urcite to je z toho cipku, ja ked si vkladam cipky, dam si vzdy vlozku, lebo potom je to ble 😝

ahojte...tak som sem nakukla po tyzdni a veru vas asi naspat nejdem citat....mam toho teraz trosku vela v praci a ked pridem domov idem rovno do postele. Od minulej soboty mi totiz byva vecer fakt zle... 😔 Ale bola som na UZV, vsetko je v poriadku, aj krvne testy aj NT, tak verim ze to tak aj ostane 🙂
Vo stvrtok mal Kubko vystupenie v skolke ku dnu matiek, bolo to krasne a ja som bola aj trosku dojata z toho mojho zlobrika, strasne rychlo nam rastu tie deturence 😵 🙂
moncika...s tou dovolenkou si to este over u vasej mzdovej uctovnicky...nezda sa mi to... 😕 alebo si zajdi tu na konovi na paragrafy, tam su baby co ti budu vediet poradit 😉
no, idem vas mozno trosku precitat, kym sa nudim v praci....a tesim sa strasne na poobedie...ideme s kamoskami na Draculu 😵