November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
moncika ano moze 😉 ..neboj sa
monči neplaš sa - to vobec nemusi byť tvrdnutie bruška - ja mavam blbé pocity - ked iidem na velku tak potom ma cely den brusko tahá a mam ho citlive tak mu dam proste vacsi pokoj
a nevadi ked nemam doma magnezium?
nevadí že nemas magnezium
monci mozno si sa len nejak ponamahala vcera - len trosku oddychuj
monci inak maternica pomali vystupuje hore vyššie tak to moze s tým súvisieť - neboj, alebo sa teraz zvačšuje a vdaka tomuto hlupemu počasiu to viac precituješ
moncika zajtra kupis 😉 a kedy mas ist najblizsie k dr.?...ale neboj, ved drobcek rastie, natahuje sa maternica..aj to mozes citit 😉
monči a čo ste chceli isť pokupiť s maminou??
zuzi, tusim mame spolocne myslienky 😉
presne tak antonia 😉
aj ja dnes mam citlivejsie podbrusko - a vcera som ho ani necitila
praveze som nic namahave nerobila, len sa osprxovala a isla spat 😅
dakujem vam za rady a ukludnovanie (aj ked moc nepomohlo 😝 ) mam ist k dr. hned zajtra alebo staci toho 27.5.?
monci mne to zacalo tiez ..a sla som si kupit magnezium....inac mne zacalo tvrdnut brusko pri 2 tehu asi v 3 mes. a potom som musela ist na infuzky do nemocnice lebo som sa zacala troska otvaat ....takze urcite magnezium 😉
ja som este nebola na NT ale ideme v utorok 😉
antonia inak si pamatam ked si pisala kolko sa za NT u vas platí - sa mi oči preočili - a za tú amnio nebudes platiť?
uvidis ako sa budes citit, ale ak nie ok. tak chod...ved na to je doktorko aby poradil 😉
monci a pri 3 tehu ...mi zacalo tvrdnut v 17tt a neprestalo az do porodu 🙂 🙂 ...ale bolo to vsetko v ramci normy 😉
antonia ..fuuuuuuuuu 150 eur za NT to je fakt sila -..... 😠
niekedy mam brusko ako kamen a po leziacky si nahmatam v podbrusku taku gulu. hlavne ked mam plny mexur vtedy to aj pobolieva
xceli sme ist pozriet kociky 😀 , nejake oblecenie a zupan si mam vybrat k meninam 🙂
nooo riadna palka, tu sa neser...ju 😠 ...amino sa neplati, ale zas to mame pekne od ruky asi 2hodinky cesty a maleho do klubu supnut a ten chce 5€ za hodinku...
monči možno ti to do zajtra prejde alebo do vecera - a ked nie no ja by som isla - ale ja som viac predposr..tá - poznam babu - co od siedmeho mesiaca chodila s tvrdnúcim bruchom ohnutá dopredu kade tade - a ja som to nechapala - a porodila na termín
monči sama uvidiš ako sa to vyvinie 😉 a nestresuj - bo vylučuješ do telička neželané veci 😉 všetko sa da riešiť
zeny pomoc, uz druhy den ma picha v podrbusku na pravej strane, mam taky pocit ze mam aj napuchnute podbrusko na oboch stranach tam ako je panvova kost, neviem ci to tak ma byt.....
moncika, tvoje telo sa meni a veeeelmi 😉 este dokonca zistis tolko veci 😉 ....heeej kocik a mas uz favorita? alebo len tak prieskum...
monci to sa stalo aj mne už par krat - a ako casto to máš?
ja vtedy zmenim polohu - a chod cikať 😉 - inak mne titulienka tiež pri prvom tehu tvrdlo od nejakého 16 tt - a ležala asi mesiac a pol v nemocke nejak po 6 mesiaci tehu - ale mala sa potom narodila presne na termin - príroda je zvláštna
majcky tak tam aj mna 😉 ...ale u mna to moze byt jazva po slepaku, ked je take hnusne pacasie tak sa zvykne ohlasit 😎
vidis zuzu tak to nebude jazva..ked sa otocim na druhu stranu, tak prestane 🙂 ... v googli som nasla, ze maternica rastie..
no ja slepak zatial mam, takze to nebude to.....a ked chodim tak niekedy mam pocit ze mi tam nieco vadi, a stale ked som chodila na preventivne na gyndu tak mi dr. hovoril ze mam vacsi pravy vajecnik, tak ja teraz neviem, ale napada ma uz vsetko mozne....
monči je to presne ako guľa ohraničená
inak ja kukam kočiky na internete - joj hned by som si vedela vybrať - len tie ceny
a idem si pisať pomaly zoznam co mame a co treba nakupiť - po siedmich rokoch už to oblečko sa mi nejak nepaci - a ak by to bol chlapcek tak mam aj tak dievcenské
no antonia tak riadne pálky tam máte
tusim tu kazdu nieco pixa, sklbe, talci a to este ani poriadne bruxa nemame 😀 inak teraz uz dlhsiu dobu sedim a prstalo to 😕 sa bojim ist vycikat ze to zas zacne ale musiiiiim 😀
u mna bude kocik velky problem bo mne ani jeden nepadl do oka tak ze "a tento xcem!" a aj ked si nakoniec nejaky vyberem tak budem na mom hladat xyby a nebudem s nim uplne spokojna 😅
majcky maternica ti može tlaciť práve na ten vajecník a preto to tak pichá a bolí - sesternica sa nevedela pohnuť čo ju pichalo v chrbte a to jej maternica tlacila na obličku
inak ak sa ti neulaví - ja by som vsetky tieto veci prebrala s gynekologom
ja uz mam zoznam spraveny 🙂 mali ste tu niektora zimne babo? treba aj fusak aj overal?

no kocky, ten zakaz sexiku si sme uz aj sami dvaja s priatelom dali bez dokiho.. 🙂 zajtra sa pojdem ukazat, nech mi doki urobi sono a aby bolo vsetko v poriadku.....diky za vsetky povzbudenia... 🙂