icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

lilli136
17. máj 2010

jééj, baby, no my koncomesiacové budeme asi posledné, čo budú hlásiť pohlavie 🙂 . Kde ja mám ešte 16 alebo 17tt 🙂 🙂 . ajajajajajaj, pohlavie zatiaľ v nedohľadne.... a z tabuliek raz vychádza baba, raz chalan.... tak uvidíme, čo to bude.... 😀

titulienka
17. máj 2010

lilli ja budem mat dalsi usg asi az v 18-20.tt takze mame s mm dost casu sa tesit, ze je to chlapec 😀 😀 ..no uvidime potom na usg ci janka premenujeme na terezku 😀

funlucy
17. máj 2010

titu,ja si myslím,že konečne sa dočkáte chalana 😉

andrea_stella
17. máj 2010

ahojte 🙂

veru tak Lilli, Titu mne tu v UK povedia az v 20tt co to bude 😉

titulienka
17. máj 2010

fun...vies, ze aj ja mam taky vnutorny pocit no som zvedava ale dakujem ...vies ono to prikladam aj k tomu, ze s babami som s kazdou otehotnela hned na prvy krat ..a teraz nam to trvalo pre nas dlhych 12.mes. tak snad si na seba nechal cakat 😀

titulienka
17. máj 2010

andrea...takze my budeme cakatelky na pohlavie troska dlhsie ale hlavne je ze budu zdravucke..pre mna je dolezitejsie asi afp-cko ..nech je ok a mozem sa tesit na cokolvek 😵 😵 ..aj ked 😀

andrea_stella
17. máj 2010

mno mne idu len teraz robit testy na downov a este nieco, ja som este vlastne ziadny ultrazvuk nemala, az teraz vo stvrtok idem na prvy tu v UK a v nedelu letim na SK tak tam si bude moj doktor robit svoj...ja vlastne ani neviem ci je jedno alebo dve 😀 ale uz sa hrozne tesim a s tym pohlavim mne je to jedno, tiez chcem aby bolo zdravucke 😉

matakamil
17. máj 2010

funlucy ja chodim aj k doky do nz , k Langovej, aj Rebeku som tam porodila a bola som s pristupom celkom spokojna.Ziadny luxus,ale ides do porodnice, nie do hotela. A mozno sa tam aj stretneme.
ale teraz uz musim fakt padat. Caute vecer sa stavim.

andrea_stella
17. máj 2010

inak chcela som sa Vas baby opytat, ze teraz letim na SK a chcela by som si kupit niaku poriadnu knizku o tehotenstve a babatku, neviete poradit niaku? by som sa chcela zacat vzdelavat 🙂

funlucy
17. máj 2010

andrea,ja mám zatiaľ túto..možno ešte něco přikoupíme..ale veď aj tak je už všetko na nete..
http://www.slovart.sk/knihy-v-slovenskom-a-cesk...

andrea_stella
17. máj 2010

ved ja viem funlucy, ale chcela by som mat taku niaku knizku co si otvorim a mozem citat 🙂 aj v lietadle naspat do UK 😎

cukruska1920
17. máj 2010

Ahojte koceny...ako sa mate? ja som dnes bola na AFP testy...vysledky budu niekedy koncom tyzdna...juj...bojim bojim...ale sono bolo ok...malinke nam pekne zakyvalo 😵

gaja
17. máj 2010

ahojte,
tak ja síce neskôr dnes, ale predsa..
trocha som vás prečítala..
ale nie všetko..

lili - ja som tiež dnes protivná.. ráno sa to začalo tým, že bolo hnusno, mala som 15 sekúnd rozrestretý dáždnik, treskol mi do hlavy a vytrhol chumáč vlasov.. odvtedy sa to lepí a lepí...
no neviem čo bude do večera, ale už som sa stihla aj s drahým cez telefon povadiť.. 😖

no k tým výpočtom - podľa tej čínskej tabuľky mal byť Danko dievča.. takže tým neverím... tie sedemnásobky.. ja to poznám, že kto je bližšie k násobkom sedmičky.. čiže ked má baba 21 rokov a mesiac a chlap bude mať o rok 28, tak to bude chlapec, lebo baba ten svoj sedemnásobok prešvihla pred mesiacom...

a s tou obrúčkou? xixi.. čo ked si to nepriamo začnete točiť sami?
neviem, teda - vyskúšam.. xixi...

ešte nejaké som prehliadla? tiež som zvedavá.. xixi...

gaja
17. máj 2010

jéj cukruška s krásnym dátumom... no afp - ja idem tento týždeň eštelen na NT a ona má už za sebou aj AFP.. ohromný rozdiel 😀 a že november.. A neboj AFP bude OK 😎

lilli136
17. máj 2010

gaja
som rada, že dnes nie som sama, čo taká "príjemná" 🙂
veru, ja tu tiež kukám, že baby majú za sebou AFP a ja ešte ani NT /až next week/....
ale tak to je tým, aj november ako každý iný mesiac je dllllhýýýý a tým pádom môžeme mať aj 3 - 4 týždne rozdiel 🙂

ollako
17. máj 2010

ahojte babule , tak dnes zacinam 15tt 😵 ...petulko mi zaspinkal dnes o hodinu skor ako obycajne , necudo , ked uz pred pol siestou vystrajal 🙄 , dufam, ze si pospinka aspon tri hodky , lebo sa s nim do vecera zblaznim 😖 ....to pocasie je strasne, asi si pojdem aj ja schrupnut, lebo taketo ranne budicky ma nicia...

cukruska1920
17. máj 2010

gaja...he..no to asi zato ze ja mam termin zaciatkom a ty skoro koncom novembra 😅

gaja
17. máj 2010

jj.. ty kľudne môžeš porodiť ešte v oktobri a ja až v decembri.. xixi.. toto je na tom najsrandovnejšie... a verte že niektoré decembrovky porodia skôr ako my konconovembrovky.. za to niektoré sa budú jedovať, že tá čo mala termín koncom novembra už porodila a tá čo začiatkom tak ešte je pokope.. tak sa to krásne domieša.. xixi 😎

cukruska1920
17. máj 2010

no ved ja mam termin porodu v knizke 27.10 ale mne vychadza podla mrchy 4. novembra..tak sa uvidi 😀 ale nech su babatka v bruskach co najdlhsie

me5
17. máj 2010

ollako - aj ja zacinam 15 tt 😉 kedze mame rovnaky termin. inac tebe este byva zle?

kaminka1
17. máj 2010

baby ahojte , dnes som bola na poradni, vsetko ok, brali mi krv na AFP, idem zase az o styri tyzdne, len mi nepovedal, kolko meriame, nevadi, hlavne , ze je vsetko ok 😵

cukruska1920
17. máj 2010

kaminka...ahoj... ja som tiez bola dnes na AFP... kedy ti povedali ze budu vysledky?

ollako
17. máj 2010

me5 ja uz ani neviem , ze som tehu 😒 ...mne byvalo zle niekedy viac niekedy vobec ,ale nevravala som jedine kedy mi zdviha kufor je , ked drobcovi prevarim mlieko a idem mu ho preliat cez sitko do flase, tak z tej koze, fuj nemozem nato pomysliet uz ma napina 😖 nemozem dokonca to sitko ani umyt, to robi za mna mamina, alebo muz 🙄

strelka11
17. máj 2010

ahojte novembrovky...kaminka1 ja idem do poradne v stredu,tiez na krvicku a moc odovzdat,tebe robili rovno aj sono?

ollako
17. máj 2010

ja idem do poradne 26.5. uz sa tesim budu mi robit aj tie tripple testy a hadam budem vediet vysledok toho rizika na dawna, ale dufam, ze je vsetko OK , iak by mi asi volali, teda neviem, len si to myslim 😕

strelka11
17. máj 2010

mne chvalabohu uz neni zle a chuti mi uz jest,ale ziadne prezieranie,tak to som rada,ze zatial ziadne nocne utoky na ladnicku 😀 brusko sa zacina gulatit,tak ako ma,tak je hadam vsetko vporiadku,chybaju mi tie sona,naposledu som bola pred 3 tyzdnami a najskor pojdem az v 20tt,vtedy sa hadam dozvieme co to teda cakame,uz sa moc tesim 🙂
inak mam za sebou hroznu noc,ten hnusny vietor 😠 a dazd,ktory nam celu noc bubunoval na plech,zaspala som rano okolo 5,takze mam nocnu sichtu za sebou 😀

cukruska1920
17. máj 2010

strelka...ja tiez na vahe nepriberam..dneska som sa nato pytala sestricky a povedala ze to nevadi... ze babo ma vsetko co potrebuje... tak som rada... ja idem na poradnu 2. juna tak tiez som zvedava ci sa babo ukaze 😅

strelka11
17. máj 2010

cukruska aj ja idem do poradne 2.6.,len moja doki neviem ci robi sona,takze od nej si asi donesiem len vysku tlaku,vahy atd 😒

funlucy
17. máj 2010

ollako s tým sa upokojujem aj ja,že keby niečo,už by mi boli volali,tak ako keď našli tú štítnú žľazu 🙄 ja mám poradňu presne za týždeň..čo sa bude robiť,neviete? 😨
inak číhám z okna na tých našich robotníkov,ale dneska sú naobliekaní majú nejaké prešiváky aj čapice 😀 zaplavilo nám vchod do roboty,tak nahádzali do vody aspoň palety,aby bolo kade prejsť,kape mi baterka,ale posnažím sa dnes prihodiť foto 😎

cukruska1920
17. máj 2010

mne robia zakazdym ked tam idem... dnes som bola na tych testoch a este predtym mi robili sono