November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
andrea
štastná to žena..... ja udržujem intímny styk s wc misou každé ráno.... každé ráno je taká chladná, snažím sa dívať sa hlbobko do jej útrob a objímať, aby nebola netaká chladná,ale nefunguje to 😀 😀
kokso, ja tak zavidim vsetkym co nebolo zle a ani raz nezvracali. ale v dobrom zavidim 😉
ahojte zbezne som vas precitala, dnes to tu zase frci 😀
od rana beham s prstenom na retiazke a vzdy mi vyjde dievca, nex uz to nadobmou drzi barzkto 😵
aduliak, "strasny" link az ma to tam dole zabolelo ked som to zbadala 😅 😀 bojite sa niektora porodu? baby vy co ste uz rodili ako ste to zvladali?
lilli ty mas normalne basnicke crrevo - ci to uz zo zufalstva hladas v tej mise spriaznenu dusu? 😀
mnoo ja som aj cakala, ze mi zacne byt zle dokelu, ale nist, iba sa mi stavalo take, ze som sa rano zobudila a brutalny hlad na mna prisiel, prisla som do kuchyne umrncana a nevedela som nic dat do ust ... 😖
😕 lili to je dobre 😀
pocujte inak ako sa to robi s tou retiazkou a prstenom?
aj ja som sa snazila s wc misou komunikovat po dobrom a nic nepomahala...asi pred dvomi tyzdnami som to vzdala a snazila sa zmierit s tym, ze takto zle mi bude cele tehu ....a minuly tyzden ma moj zaludok prekvapil a nevracali sme a ani az tak tazko nebolo! aj ked stale to nie je uplne ono, uz sa nebudem stazovat 😀
me5
no to minule som kamošovi písala moju historku, ako som sa pred chladničkou "rozprávala" s drobcom v mojom brušku, že čo by si dal na večeru a z obývačky mi odpovedal môj manžel..... tak ja som to kamošovi ešte tak pekne opísala a ten povedal, že dlho nič lepšie nečítal, že sa tak nasmial 😀 😀
mńa vždy bavilo písať také hovadiny, a v životnom horoskope mám napísané, že som mala byť spisovateľ, novinár a tak... tak možno majú pravdu 😀 😀
a tak stretávam sa s ňou každé ráno /s tou misou myslím/, tak už sme kamošky 😀 😀
moncika
či sa bojím pôrodu?? panickú hrôzu mám z neho"!!!!!!!
co sa tyka porodu, ja sa ho nebojim, skor v nemocnici by sa mali bat oni mna, lebo mna ked nieco boli tak mam chut vrazdit 😀
baby ja sa snazim mysliet poziitvne a vsugeruvavam si ze budem mat dobry porod. Ja sa ovela viac bojim kojenia 😖 ked ja mam tak strasne citlive prsia..obidva som mala operovane, lebo som tam nieco mala (vsetko dobre dopadlo a bolo to nezhubne) a tie jazvy ma bolia stale a to este ani nekojim..
zabiatko ja tak nejak podobne....tiež sa chcem objednať na 3D UTZ do Hlohovca - bola som tam aj pri prvom tehostenstve a teraz sa teším znovu 🙂 Inak by ma zaujímalo aké NT stále spomínate? Čo to vlastne je? Nemala som to zapísané v knižke ani s Nikym a teraz už som to tiež asi prešvihla.... 😒 Inak som dnes bola na AFT testy a výsledky budú keď prídem na poradňu tj. 26.5.
tehulky,nase babatenko v poriadku,doki sa usmievkal...muzicek bol so mnou,cestou naspat ma vyobjimal,babatenku krasne srdenko bilo...tak to bolo pocut ako hlasny zvon aj zospodu kukol,ci krcok drzi...predsa len,moj predchadzajuci stav pred tehu bol malo nadejny ale vsetko oki...klop-klop najblizsia poradna o mesiac,medzitym o 2 tyzdne odbery krvi na vyvojove vady... a povedal,ze napriek zdaniu uzsej panvy mozeme porodit 3.5 kg babo...tak uvidime...
jasterica
no super, tešíme, tešíme 🙂 🙂
lilli,dikes 🙂
baby,ani ja sa nebojim porodu po tom,co sme si to tolko vysnivali...ved budem mat muza pri sebe a to je pre mna istota nadovsetko 😵 hlavne klidek vsetky potrebujeme,nepocuvajte horory a vyplody zien,ktore rodili...kazda ma inu skusenost a kazda sme individum 😉
jasterica super! 😀
jééj jasterica super 🙂 🙂 fuj baby mne začíná byť pekne na chuja,ešteže za pol hoďku končím,začalo ma fest napínať..som zvedavá čo bude za ródeo v MHD (grcajúcá bárbi) ma vyhodia niekde za jazdy,že tá pani bola ožratá 😀
caute tehulky
tak ja som uspesne vydata vsetko dopadlo oki 🙂)
a mam velku novinku, dnes sme boli aj s drahym na poradni a s najvacsou pravdepodobnostou budeme
mat malu slecnu :D
buduci tatino bol vyskereny od ucha k uchu tak teda hor sa na ruzovu :D
jasterica
mne môj manžel odmietol prítomnosť pri pôrode ☹ . najprv som bola naštvaná, potom urazená, potom smutná, ale zistila som, že asi ho aj tak nijak neprinútim, takže ja budem bojovať sama ☹ ☹ ☹ ☹
😀 😀 😀 😀 😀
ja sa tiez az tak nebojim samotneho porodu ak toho ze ma tam budu nutit jest tie ix gebuziny a ako to tam vydrzim po porode. dufam ze porodim normalne a nebudem tam muset kysnut dlho 😀
monykaaa
tak gratulujem k svadbičke a aj k malej slečne 🙂 🙂 . To je super, že ty to už vieš 🙂
funlucy
tak prchaj domov a v MHD stoj pri otvorenom okne.... bo inak upozorni spolucestujúcich, že ich ošablíš 🙂 🙂
lilli....aj ja budem bez mm na porodnej sale....on je taka citlivka, co sa tyka nemocnic, krvi, ..... a viem, ze kby som ho nutila,tak by to neurobilo dobrotu 😀
monykaa....gratulujem k svadbe! a takisto k slecne! jej...aj ja uz chcem vediet, co to bude 😀 ja musim este mesiac pockat 😠
jeeeej monykaaa, tesim sa s tebou. pekne si nam to tu rozbehla tak teraz uz len cakat ktora co bude mat. dufam ze piatok budem hlasit aj ja 😵
moj sa tiez porodu boji, ale pojde so mnou 🙂 bez neho by som to tazko zvladla
lilli nebud smutna, ja mam presne ten isty problem s manzelom, nechce byt pri porode, vraj sa toho boji.... nutit ho nechcem, ale dala by som neviem co aby si to este rozmyslel....
monykaaa gratulujem ku svadbe! aj ku dievcatku!
monykaaa, ja som ani nevedela ze sa vydavas 😕 gratulujem 🙂 pocasie ste mali ake?
a preco si neavolate napriklad mamu k porodu? moja sesternica aj svagrina mali mamy a obydve boli z toho namakko 🙂
aduliak, zabiatko
ja som tiež najprv bola z toho hrozne smutná... som sa mu snažila vysvetliť, čo musím podstúpiť ja, že by mi fakt pomohlo, keby tam bol so mnou.... že ho nikto predsa nenúti, aby stále tam "dolu" a asistoval doktorovi 🙂 .
ale ani počuť.... bola som na neho chvíľu aj ofučaná, že keby som ja bola taká neoblomná ako on, tak nemám deti, lebo veď ja sa tak isto bojím pôrodu, nemocníc a všetkého a predsalen idem do toho.....
chlapi sú proste padavky 😠 😠 😠
monykaaa gratulujem k svadve a tiez k dievcatku!!
ja som bola dnes na sone a bolo zle otocene takze doktorka nic nevidela ☹
lilli...presne su to padavky 😀
moncika....moja mamina sa uz nanominovala, ze ked mm nepojde, ze ide ona 😀
takze ja budem mat o zabavu postarane (my sme taka ukecana, urehotana rodinka a moja mamina obzvlast 😀 )
monykaaa gratulujem ku slečne 😉 aj ja by som prijala...nechcem ťa nejako odhovárať alebo niečo od ružovej ale ak si nebola na 3D UTZ iba na obyčajnom UTZ tak sa na to 100% nespoliehaj...aby ti potom chlapec nechodil v ružovom...ja som mala mať tiež babu...no nakoniec z 3D bolo jasne vidieť že to je chlap

ja som vracala iba 3x a to hned ako som zjedla veceru, alebo obed, naposledy to bolo z pikantneho, inak mi vobec nebolo zle 😎