icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

moncika15
19. máj 2010

camilla ty si bola v 6tt na 3D? 😕

camilla_1
19. máj 2010

ano ale cez sono 🙂

moncika15
19. máj 2010

ale iba 17E to sa da. a hlavne je to zazitok. aspon sa bude male vidiet ako vyzeralo v brusku. je to este taky ufoncek s velkou hlavou ale stoji to za to 🙂
ked najdem poslemti link bab co maju v albume fotky z 3D v 13tt

camilla_1
19. máj 2010

xixix ...mam aj ja fotky uz dokonca tri len ich musim dat do pc...🙂 prve foto mam z 8 t a druhe a tretie z 12t 😅 inak moncika mas skoro rovnaky termin ako ja 😀

camilla_1
19. máj 2010

😉 idem sa kuk

moncika15
19. máj 2010

camilla daj ix sem nex sa pokoxame 😵 😵 😵

camilla_1
19. máj 2010

xixixixi okejsss idem to dat do pc ked pockas chvilku :D

moncika15
19. máj 2010

cakam 🙂 ja sa rada koxam na foto ufoncekov 😵

moni82
19. máj 2010

Klop klop, hlasim sa k novembrovym maminam a rozsirujem rady Monik 🙂 citam vas od zaciatku, tyzden som vynechala, a kym som vas stihla docitat, tak uz ste sa odsukromnili 😢 Mozem sa pridat?

moncika15
19. máj 2010

ahoj 🙂 mas pekne meno monika, vsetko najlepsie, dodatocke, k meninam 😉
napis si o pridanie autorke stranky 😉

moni82
19. máj 2010

dakujem, aj ja ti prajem vsetko naj 🙂 uz som pisala monique, tak cakam 🙂

camilla_1
19. máj 2010

Ták konečne su fotky v albume xixix 😉

moncika15
19. máj 2010

dakujem 🙂
momentalne tu tusim neni tak to bude trvat.
ako sa citis?

moncika15
19. máj 2010

camilla, krasne drobciatko 😵 ale to nie su foto z 3D. mne robia klasicke foto pri kazdej poradni.

camilla_1
19. máj 2010

Jasne ja viem to su 2D .... 10 juna ideme na 3D tesime sa 😉

camilla_1
19. máj 2010

.....minuly tyzden nam robili aj 4D dost som sa bala lebo sme boli v prenatalnej poradni ze ake budu vysledky nastastie vsetko okej🙂 kedze musim uzivat lieky ☹ .... zatial som si nedala z 3D urobit foto ale uz si dam xixix 😀

moncika15
19. máj 2010

tak to gratulujem ze ste ok 🙂 preco uzyvas lieky?

camilla_1
19. máj 2010

Trpim panickou poruchou 4 rok,kvoli tehu som znizila lieky na minimum este rok pred otehotnenim ., no vysadit sa mi ich nepodarilo pretoze sa to ani neda ☹ kvoli babetku musim uzivat inak mi je dost zle a to by mu skodilo viac , nemam jednoduche tehu ale snazim sa ako sa da .... dufam ze to zbehne a ze to zvladnem 😔

moncika15
19. máj 2010

a z coho mas paniku? 😕

camilla_1
19. máj 2010

tak to je na dlhe trate xixix,ale mam to aj zdedene z polovice som taka tazka citlivka vies a je to o psychike vsetko dufam ze babo bude po ockovi v tomto smere 😕 inak mas uz pekne brusko na foto 🙂 a podobne triko bess.sk som ai objednala ako mas ty pas 🙂

camilla_1
19. máj 2010

sorry pisem ako nemec :D

moncika15
19. máj 2010

ja tiez berem steroidy ktore bysa v tehu nemali ale ak sa nexcem zadusit tak musim 😒

moni82
19. máj 2010

patrim medzi stastlive, vobec mi nie je zle, dufam ze ani nebude 🙂 okrem toho ze mi rastie pupco, tak ani neviem ze som tehu

majaja75
19. máj 2010

ahojte, chcela som sa spýtať či aj vy mávete bolesti v podbrušku, alebo vo vaječníkoch. Včera v noci som sa stale budila na také bolesti a aj dnes celý deň ma picha v bruchu. Ďakujem za odpoveď

camilla_1
19. máj 2010

tak bolesti mavam aj ja ako pri menstruacii tak isto aj pichanie v bruchu ale a v lavom boku dokonca som volala aj lekarovy xixix lebo som sa zlakla .... vsetko je okej kym nekrvcas nemas nejaky vytok hnedy prip krv.... aj tehotne maju bolesti prtoze babtka rastu a rastu xixix 🙂 ..... inak ja sa stale vylakam ked ma niekde pichne :D

camilla_1
19. máj 2010

moncika aj ty mas zdr problemy?

moncika15
19. máj 2010

majaja, dnes tusim vsetky tehulky v 14tt pixa v podbrusku 😀 este povedz ze xodis casto na wc a si nasa 😝

moncika15
19. máj 2010

ja mam noste polipy a zacinajucu astmu. v marci som mala ist na operaciu ale nejako som do toho otehotnela 😀 😀 😀