icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

jenta
1. júl 2010

aj mne včera svokra povedala, že kde som dala to brucho. Že ona mala v treťom mesiaci také ako mám ja teraz 😀 No ale ja som nikdy nebola štíhla, tak asi za to. A ani som moc nepribrala zatial, len nejaké kilo a pol 🙂

camilla_1
2. júl 2010

ahojte kocky novembrovky...aj vy uz teraz myslite na porod ? xixi ja ked si na to pomyslim tak mi je zle 😀

lussy007
4. júl 2010

Ahojte.... aj ja sa k vam pridavam 🙂... som rada ze su tu novembrove...🙂

mikailla
5. júl 2010

Tak mame stale nove novmbrovky tady 😀 😀 😀 aale no camilla1 nemysli na porod este,ja si tu myslienku oddalujem hiihiii 😎 jenta - tak aj mne priatel hovori,ze my mame treti mesiac,idem dat akurat foto,neviem kde sa schovava to male 😀

e.l.i.e.n.k.a
5. júl 2010

Ahojte 🙂 ak kapacita da, prihlasi sa k Vam este jedna nova novembrovka..cakame prve babetko 😵

maruska83
6. júl 2010

ahojte dievcata tak ja som uz konecne zacala citit pohyby nasho drobceka a zajtra ideme na velky ultrazvuk tak by sme sa mali dozvediet ci to bude chclapcek albo dievcatko 😉

lussy007
6. júl 2010

@maruska83 Ahoj tak drzim palce.... Nase sa nechce ukazat ☹

maruska83
6. júl 2010

lussy007..dakujem..hadam sa nam ukaze v plnej krase..lebo na poslednom ultrazvuku bolo otocene chrbatikom 😵

mikailla
6. júl 2010

@maruska83- aj nam ukazuje chrbatik a zajtra mame poslednu sancu vediet co to bude mame psledne sono ☹ Daako sa tieto nase novembrove babatka dohodli,ze budu otocene chratikom 😉 tak supiis ze citis pohyby uz gratulujem kraaasne vsak 😎 😎 😎

maruska83
6. júl 2010

mikaila..anoj e to super pocit nieco velmi krasne....citala som ze taktiez zijete v zahranici..

mikailla
6. júl 2010

napisala som chratikom malo byt chrbatikom 😅 😅

mikailla
6. júl 2010

@maruska83-aj ty si v zahranici ? a kde 😀 😀

maruska83
6. júl 2010

..my sme vo Svajciasku.... 😵

mikailla
6. júl 2010

Spokojna si tam so zdravotnictvom? 🙂 a po porode ostanes tam ci pojdes domov?

mikailla
6. júl 2010

by som sa Vas chcela opytat,baby vy sa vyhybate vylucne niekt.napojom ako kava-cola a tak alebo nie? Ja mam raz za cas strasnu chut,taky chtic na colu original alebo pepsi,citim,ze ten cukor z tade potrebujem ale to sa pit nema 😢 😢 som sama?

jenta
6. júl 2010

mikailla aj mne sa občas strašne žiada dať si colu, a nemyslím, že by to miminku uškodilo, pokial to nepiješ denno denne 🙂 Ale kávu som prestala piť úplne a vôbec mi nechýba. A čaje som tiež obmedzila iba na ovocné alebo tie pre tehotné. Bylinkové odpočívajú v poličke vzadu 😀

moncika15
6. júl 2010

@mikailla
@jenta ahojte ja som pred tehu vobec nepila sladke napoje typu cola ale raz za cas ma xyti taka slina ze si musim kupit alebo uxlipnut od muza😀

lussy007
6. júl 2010

no ja si kavu dam lebo sa bez nej neviem zobudit.... ale citala som ze 1-2 denne nevadia... 😅

moncika15
6. júl 2010

ja kavu nepijem, ked tak len vitakavu alebo kapucino 🙂 nejako exrta som na nu nemala xut ani pred tehu ale urcite ked je organizmus zvyknuty na kavu tak v tehu by ste ju nemali uplne vylucit 😝

mikailla
6. júl 2010

@jenta moncika15@ tak supis,ze nie som sama,ja pijem iba mineralnu vodu ale ked pride ta chut na colu tak musi byt 😀 nie stale ale raz za cas 🙂 odlahlo mi,ze sa nedrzite vvsetky tych prisnych pravidiel co sa smie a co nie 😎 @lussy007 ja kavu nepijem a to som bola velmi silny kavickar,ale aj ja som citala,ze 2 denne slabe nesci su aj prospesne na tlak 😀

lussy007
6. júl 2010

@mikailla tak s tlakom problem neni... vzdy je ukazkovy ako z knihy 🙂 ale prve tri mesiace som kavu ani nemohla citit...hned som utekala na vecko 😀 vtedy som pila pepsinu... a odvtedy zase to nechcem... je to divne s tymi chutami 😀

maruska83
6. júl 2010

mikailla...zdravotnictvo je tu fajn ..som zatial velmi spokojna..a po porode ostavame tu..manzel ma tu super pracu a co by sme robili doma...inak co sa tyka kavy tak ja pijem 2 krat denne a pytala som sa aj lekara tak povedal ze je to ok...no a ta cola mi ide na cht stale 😀

mikailla
6. júl 2010

@lussy007 tak mozno vdaka tej kave je ukazkovy hihi 😀 ja tiez od zaciatku tehu som kavu nemohla citit ani priatel nemohol pit 😎 @maruska83 tak aj tam e dobre zdravotnictvo,a rec vies dobre? aj ja hovorim,ze co by sme robli doma,ale kazdemu sa zda cudne ze budeme sami na dietatko...

bamarama82
6. júl 2010

ja som styri mesiace sa kavy ani nedotkla ani cola, ale piaty mesiac uz hresim, obcas si dam, ta chut je silna, a na kontrole mi doktro povedal, ze najnovsie americke studie doporucuju tehotnym konacik vecer, ze si mam davat !!!! a dnes moj gyn.povedal ze co nepijem kavu ked mam stale TK 90/60!!! tak si potom vyberte co sa moze a co nie

maruska83
6. júl 2010

zdravotnictvo je tu uplne ine ako u nas a ta starostlivost sa neda ani porovnat...rec viem dobre....ale chodim este do skoly-aby som dostala certifikat B2.....no a o tu starostlivost sa nebojim ..hadam to zvladneneme-ved som aj zdravotna sestra takze uz nieco aj ovladam s praxe 🙂

lussy007
6. júl 2010

@bamarama82 tak s tym konacikom si ma dostala he 😀

bamarama82
6. júl 2010

no aj my sme boli vyvaleni bo som si doteraz davala pozor a ked som si chlipla z cudzieho poharika pri nejakej rodinnej udalosti tak uz som mala vycitky

mikailla
6. júl 2010

ten konak dostal aj mna 😀 ale ako sme ho spomenuli tak mi riadne prisiel na chut,daky cokoladovy mnaam 😅 😅 @maruska83- zvladnut to zvladnete to je jaasne :D a chcete byt dlho tam? ja by som o rok rada sla domov nech si uziju babatko aj ostatni 🙂

jenta
6. júl 2010

Fúha, že koňačik!!! To som ani pred tehu nepila, nie tak ešte teraz. Alkohol mi vôbec nechýba a keď tak, tak si dám len sem tam glg pivka, na trávenie 😀
No a to som počula, že tehulky, čo majú nízky tlak, tak môžu kávičku piť. Teda aj ja by som mohla aspoň jednu za dva dni, ale tiež mi vôbec nejde na chuť 🙂

mikailla
6. júl 2010

Ja alkohol nepijem vobec ani som nepila ale ako som tehotna stale sa mi sniva,ze pijem pivo alebo vino a ze fajcim,ked fajcil brat pri mne som skoro umrela od voni 😀