November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
ahojte kocky novembrovky...aj vy uz teraz myslite na porod ? xixi ja ked si na to pomyslim tak mi je zle 😀
Ahojte.... aj ja sa k vam pridavam 🙂... som rada ze su tu novembrove...🙂
Tak mame stale nove novmbrovky tady 😀 😀 😀 aale no camilla1 nemysli na porod este,ja si tu myslienku oddalujem hiihiii 😎 jenta - tak aj mne priatel hovori,ze my mame treti mesiac,idem dat akurat foto,neviem kde sa schovava to male 😀
Ahojte 🙂 ak kapacita da, prihlasi sa k Vam este jedna nova novembrovka..cakame prve babetko 😵
ahojte dievcata tak ja som uz konecne zacala citit pohyby nasho drobceka a zajtra ideme na velky ultrazvuk tak by sme sa mali dozvediet ci to bude chclapcek albo dievcatko 😉
lussy007..dakujem..hadam sa nam ukaze v plnej krase..lebo na poslednom ultrazvuku bolo otocene chrbatikom 😵
mikaila..anoj e to super pocit nieco velmi krasne....citala som ze taktiez zijete v zahranici..
napisala som chratikom malo byt chrbatikom 😅 😅
..my sme vo Svajciasku.... 😵
Spokojna si tam so zdravotnictvom? 🙂 a po porode ostanes tam ci pojdes domov?
by som sa Vas chcela opytat,baby vy sa vyhybate vylucne niekt.napojom ako kava-cola a tak alebo nie? Ja mam raz za cas strasnu chut,taky chtic na colu original alebo pepsi,citim,ze ten cukor z tade potrebujem ale to sa pit nema 😢 😢 som sama?
mikailla aj mne sa občas strašne žiada dať si colu, a nemyslím, že by to miminku uškodilo, pokial to nepiješ denno denne 🙂 Ale kávu som prestala piť úplne a vôbec mi nechýba. A čaje som tiež obmedzila iba na ovocné alebo tie pre tehotné. Bylinkové odpočívajú v poličke vzadu 😀
no ja si kavu dam lebo sa bez nej neviem zobudit.... ale citala som ze 1-2 denne nevadia... 😅
ja kavu nepijem, ked tak len vitakavu alebo kapucino 🙂 nejako exrta som na nu nemala xut ani pred tehu ale urcite ked je organizmus zvyknuty na kavu tak v tehu by ste ju nemali uplne vylucit 😝
@jenta moncika15@ tak supis,ze nie som sama,ja pijem iba mineralnu vodu ale ked pride ta chut na colu tak musi byt 😀 nie stale ale raz za cas 🙂 odlahlo mi,ze sa nedrzite vvsetky tych prisnych pravidiel co sa smie a co nie 😎 @lussy007 ja kavu nepijem a to som bola velmi silny kavickar,ale aj ja som citala,ze 2 denne slabe nesci su aj prospesne na tlak 😀
mikailla...zdravotnictvo je tu fajn ..som zatial velmi spokojna..a po porode ostavame tu..manzel ma tu super pracu a co by sme robili doma...inak co sa tyka kavy tak ja pijem 2 krat denne a pytala som sa aj lekara tak povedal ze je to ok...no a ta cola mi ide na cht stale 😀
ja som styri mesiace sa kavy ani nedotkla ani cola, ale piaty mesiac uz hresim, obcas si dam, ta chut je silna, a na kontrole mi doktro povedal, ze najnovsie americke studie doporucuju tehotnym konacik vecer, ze si mam davat !!!! a dnes moj gyn.povedal ze co nepijem kavu ked mam stale TK 90/60!!! tak si potom vyberte co sa moze a co nie
zdravotnictvo je tu uplne ine ako u nas a ta starostlivost sa neda ani porovnat...rec viem dobre....ale chodim este do skoly-aby som dostala certifikat B2.....no a o tu starostlivost sa nebojim ..hadam to zvladneneme-ved som aj zdravotna sestra takze uz nieco aj ovladam s praxe 🙂
@bamarama82 tak s tym konacikom si ma dostala he 😀
no aj my sme boli vyvaleni bo som si doteraz davala pozor a ked som si chlipla z cudzieho poharika pri nejakej rodinnej udalosti tak uz som mala vycitky
Fúha, že koňačik!!! To som ani pred tehu nepila, nie tak ešte teraz. Alkohol mi vôbec nechýba a keď tak, tak si dám len sem tam glg pivka, na trávenie 😀
No a to som počula, že tehulky, čo majú nízky tlak, tak môžu kávičku piť. Teda aj ja by som mohla aspoň jednu za dva dni, ale tiež mi vôbec nejde na chuť 🙂
Ja alkohol nepijem vobec ani som nepila ale ako som tehotna stale sa mi sniva,ze pijem pivo alebo vino a ze fajcim,ked fajcil brat pri mne som skoro umrela od voni 😀

aj mne včera svokra povedala, že kde som dala to brucho. Že ona mala v treťom mesiaci také ako mám ja teraz 😀 No ale ja som nikdy nebola štíhla, tak asi za to. A ani som moc nepribrala zatial, len nejaké kilo a pol 🙂