icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

moniqe3
17. mar 2010

lili: jáj moja... neboj sa hlavne veľa oddychuj a všetko bude ok. jéj a ty si už videla srdiečko? super teším sa s Tebou.. myslím na Teba.. 🙂 😉

moniqe3
17. mar 2010

zuzi však už pol hodinu ich hľadám na nete... ale jedine z kade si ich môžeme objednať je z česka a poštovné stojí 5,30!!! kokos lebo na nete na sk ich má iba jedna lekáreň a tá ich má vypredané. Jedine, že by sme sa dohodli viaceré čo bývame blízko a objednali si..lebo samotné lízatka stojá iba 1,50€.

midsumergirl
17. mar 2010

Ahojte tehulky! Som sa rozhodla, ze sa k Vam pripadam, pretoze, ako podaktore novopecene tehulky uz spomenuli, tolko ste tu toho uz napisali, ze kym mi to midwife potvrdi uz tu toho bude straaasne vela 😝 Ja zijem uz skoro tri roky v uk a o babo sme sa pokusali uz od juna a nedarilo sa tak sme sa rozhodli, ze sa vratime do konca tohto roku uz natrvalo domov , prestali sa snazit, zasli za sefom, ze tu teda pobudneme tak do oktobra alebo novembra a tri dni na to bum tehotensky test mi ukazal, ze som tehotna( som si kupila test, lebo mi tyzden meskalo, ale neprikladala som tu velky zaujem, lebo sa mi to trochu pohybuje medzi 28-32)...takze sme stastni a pobyt v uk sa nam zase trochu predlzi 😉

zuzkap2
17. mar 2010

midsumergirl , vitaj
lili24, neboj všetko bude ok, len pekne oddychuj
moni, ja bývam dosť ďaleko od BA, a nebudú ich mať aj niekde v lekárni?

moniqe3
17. mar 2010

zuzi: no zajtra budem zisťovať..mám v okolí asi 5lekárni tak pôjdem kuk do všetkých..

moniqe3
17. mar 2010

midsumergirl: vitaj.. a GRATULUJEME 😉

zuzkap2
17. mar 2010

aj ja sa skúsim popýtať u nás v lekárni, ajtak tam musím ísť

moniqe3
17. mar 2010

Baby tak sa zatiaľ majte a 19.3 sa tu všetky znova vidíme..ja už idem vyp pc a pozrem niečo v TV a hajde spinkať.
pa pa...zajtra celý deň budem na Vás myslieť.. 😉

ollako
17. mar 2010

ahojte no clovek sa tu chvilu neukaze a same nove tvare, vitam nove tehulky 😉
Moj petko mal dnes uraz padol rovno na nostek ani si nestlmil pad rucickami, lebo nemal ako, teraz ho ma trosku napuchnuty aj krvicka nam tiekla, ale potom sme isli krmit rybicky, tak sa ukludnil 😉 ...baby co uz mate doma deticky, ako to zvladate, bravate ich naruky, lebo mi byvame v rodinnom dome a Petko este nevie behat po schodoch, ako tak za ruku, ale to ideme dve hodiny a potom zacne vymyslat a chce behat hore dolu, na co ho musim vziat , aby sme sa dostali do kuchyne, lebo by sme tam neprisli ani za dve hodiny, ked niekto zvoni pri dverach to iste, ked sa v noci zobudi a ideme pre mliecko znova, lebo on s ocinom v izbe nebude ani za svet a huka az sa ide zajst a pobudil by cely dom 😒 , nastastie ma "len" 11 kg, su aj tazsie deti v jeho veku, myslite, ze to velmi vadi ked ho takto nosim 😖

moniqe3
17. mar 2010

ollako: Viki má 13kg... a musím ju ešte aj teraz niekedy brávať.. s tým nič nenarobíme.. aj do autosedačky ju musím vyložiť a niekedy sa pýta na ruky, ale čo mám robiť.. ale už fakt idem..🙂 😀

zuzkap2
17. mar 2010

ollako, môj ma už 17kg a tiež o občas beriem na ruky, keď sa chce postískať 😀

lubica69
17. mar 2010

Ahojte Midsumergirl vítam ťa Takže ostávaš v Uk Zuzi a čo?Bola si chorá?Moni tak si zažila aj srandu na gynde hi hi Ollako Juj tak nech sa bó rychlo zahojí

lubica69
17. mar 2010

Juj aj my 15kilový občas hopa hopa

lubica69
17. mar 2010

Lily nebojkaj všetko bude dobre

lubica69
17. mar 2010

A kde ste všetky Veď zajtra nám koník nepôjde tak ešte teraz rýchlo šup šup vykecať😉

asinedka
17. mar 2010

babyyyyyyyyyyyyy vy ste VRTULE!!!!
KOľKO STE TOHO POPÍSALI KýM SOM TU NEBOLA!!!! 😠 😠 😠 sa mi to ani nechce čítať!!! 😠 😠

takže môj dnešný dník:

kočky bola som dnes prvý krát u Dr. - včera mi prišla na mail ešte pripomienka od lekára, že som na dnes objednaná.. som ostala prekvapená, že jééé aké službičky.. 😵 takže dnes som sa dostavila k Dr. pekne sme sa povykeciavali na všetky možné a nemožné choroby v rodine, ako pravidelne mám MS a všetko.. sa kukám, že čo ten odomňa chce.. že ja som nie na normálnej prehliadke, ale na tehotenskej.. ale povedal, že to bude zapísané ako normálna preventívna prehliadka.. a ja že OK.. a opýtal sa ma, že či viem, že sa tam platia nejaké poplatky.. tak som si myslela, že myslí,nejaký poplatok za to, že som sa telefonicky objednala a chcela som časenku.. a ja že pohodka.. že bude chcieť nejaké euro, dve.. urobil mi prehliadku (od vnútra, zobral kultiváciu, povedal, že môžem aj krvácať po kultivácii), sestrička mi zmerala tlak, doktor urobil sono ( videla som malú BODKúúú A JEJ SRDIEčKO 😀 vlastne nie bodku ale BODKINO ubytko.. ževraj je v tom vaku čo mi ukázal a potom vytlačil.. neskôr si urobím album a pridám tam foto.. ) no pokračujem.. skontroloval prsníky, vypísal si papiere a ja sa pýtam sestričky, že koľko je ten poplatok.. a ona hovorí, že 50 EURO!!!!! 😲 😕 skoro som na riť spadla!! ale ževraj v tom mám zahrnuté všetko akurát keď budem chcieť nejaké vyšetrenie na interupciu alebo čo tak to musím doplatiť.. a sestrička mi normálne vypísala potvrdenie.. a ja kukám na ňu, že ja tu toľko euro nemááám!!! a doktor vraví, že dole je bankomat.. 😒 tak som išla na chodbu, povedala som mužovi, nech ide vytiahnuť 50euro.. on pozerá na mňa že načo?! 😎 a ja že potom vysvetlím, nech donesie 50euro.. a potom sme s mužom preberali, že či to je normálne, že odomňa chcel za to, že ma má v evidencii poplatok.. hmmm.. 😖

a ešte som chcela, že som podľa MS v 7tt +2 dni a podľa sona som v 6tt+1 dni.. a srdiečko už bilo.. bábädlo má asi 4mm a ten vak v ktorom sa nachádza asi 1cm 😉

asinedka
17. mar 2010

a prečo koník zajtra nepôjde?!!? 😒

lubica69
17. mar 2010

Deni to nemyslíš vážne!!!Aj mne robil preventivku kultiváciu a tak ale 50 euro To snáď nie!Fu A to má aj niekde vypísané ten poplatok???Inak gratulujem Super,že už bolo takto pekne všetko vidno Zajtra inštalujú novú verziu koníka tak preto nepôjde

asinedka
17. mar 2010

Lubi, ten poplatok ževraj je za služby, ktoré mi budú poskytovať a je to na rok.. 😒 som sa spytovala, že či kalendárny alebo taký, že od dnes 17.3.2010 do 17.3.2011 tak povedal, že do marca budúceho roku.. 🙄 a kultiváciové výsledky mi pošlú sms, objednávam sa na nete a tak.. 😒 sa mi to nezdá.. a idem hodiť tie foto do albumu 😀 tak potom kuk 😀

ako vieš, že to zajtra inštalujú.. a budem to vôbec vedieť používať??!! 😖 😝

lubica69
17. mar 2010

Aha deni tak ak je to poplatok na rok tak Ok Som sa bála,že pri každej návšteve budeš musieť ísť navštíviť bankomat hi hi O tom inštalovaní je to na začiatku A budeš vedieť Veď skoro toto isté len vylepšené Uvidíme v piatok

asinedka
17. mar 2010

jáááj ja som ako slepááá 😎 😎 .. no tak sa zajtra neuvidíme 🙄 .. tak dnes som tu nebola.. zajtra tu nebudem 🙄 hmm..
ináč čo sa týka toho poplatku, ty tiež platíš u svojho gynekológa?! 😖 lebo ja som doteraz vôbec za nič neplatila a teraz mám nového a trochen ma to zaskočilo 😠

lubica69
17. mar 2010

Nie Deni neplatím nič Raz som za sono teda za obrázok nejakých 20SK za jeden ešte v prvom tehu

lubica69
17. mar 2010

Žienky tak sa uvidíme v piatok No teda popíšeme nie uvidíme hi hi Dovtedy sa Držkajte Paaa

moniqe3
19. mar 2010

Ahojte kočeny 🙂

Tak sme tu na novo.. ale nepáči sa mi to..

asinedka: ja platím na rok v probiose 85€ a som spokojná..mám v tom zahrnuté úúplne všetko a super starostlivosť.

jáj baby ja stále len mužovi plačem..od rána do večera mi je zle... stále mi je na vracanie iba keď spím je mi fajn.. preto chodím skoro
spať nedokážem to vydržať..

lubica69
19. mar 2010

Ahojte kočenky
Fu ale to tu máme vynovené 😅 No bude chvíľu trvať sa tu zorientovať 😀
Moni tak nech sa ti rýýýchlo polepší 😉
Ja som bola zas dnes u dokinho na sone Tak vačok už vidieť je Bábo zatiaľ nie Tak zas o týždeň 😝

zuzkap2
19. mar 2010

Ahojte 😕 ale nam to tu vynovili 😝
Lubka, super ze uz bolo vidiet aspon vacok 🙂
Ja pri dr. neplatim nic len mi teraz vravela ,ze buduce sono uz budem platit 13 euro, lebo jej poistovna preplati az od 13tt
moniqe, viem ako ti je ☹ mne je nonstop zle 😝 a ledva zijem no neviem dokedy to takto zvladnem.Ked nejem ze mi zle a ked daco zjem je este horsie

cipsinka
19. mar 2010

ahojte dievcata,

tak v provom rade vam chcem oznamit,ze moje obavy z krvacania a bolesti bruska mali svoje opodstatnenie ☹ ☹ ☹,v stredu v noci ma chytili hrozne krce a zacala som krvacat a v porodnici na pohotovosti sme o miminko prislo ☹ ☹ ☹ ☹,no teraz sme na SVk a snazim sa prist na ine myslienky,tu je to trosku jednoduchsie,no ale zivot pokracuje dalej a nie som prva ani posledna ale pevne verim,ze posledna z tejto temy co prisla o mimiska a vy vsetky ostatne sa budete v novem.radovat z vasich pokladov 😵 😵 😵 😵 😵.V utorok idem na kontrolu k mojej Dr.ze ci je vsetko OK.Tak sa mi tu majte dievcata 🙂

zuzkap2
19. mar 2010

cipsinka, to mi je velmi luto ☹ ☹ ☹

petrus29
19. mar 2010

Ahojte aj ja sa pridavam do tejto temy >Ja uz to mam potvrdene od lekarky..a dakujem Monika0001 za zalozenie temy a verim,ze coskoro budes aj ty tehulka🙂

cipsinka
19. mar 2010

zuzkap dakujem ale tu uz lutost veru nepomoze treba zdvihnut hlavu a kracat dalej,mimiko urcite raz pride a pevne verim,ze o rok ako bolo v plane 🙂 🙂 🙂 Priroda vie co robi ako mi ho dala tak mi ho aj vzala s tym uz nenarobime nic,len sa s tym musime zmierit...