November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
ahojte kočky,,v stredu ma čaká test na tehotenskú cukrovku. máte to už niektorá za sebou (hm, pravdepodobne áno 🙂 )
ako ste to zvládli? je to v pohode? nemám obavy,,no len som trošku zvedavá 😅
@peha81 ahoj ja idem az o 2 tydne, ale zevraj je to v pohode, prides rano na lacno zoberu Ti krv, potom vypijes tu velmi sladku zalezitost, niektore kocky pisu, ze to je humus, 😖 mne doktorka povedala, ze si mozem priniest vyzdimany citron do toho a potom 2 hodiny sedis a kukas do blba a potom Ti zoberu znovu krv a hotovo. Kamoske bolo velmi zle, na lacno to zle zvladala, tak ak mas problem radsej chod s niekym, zelam pekny vecer 🙂
@alenka82 - fotografa z BB ti neporadim,pokial mam ozveny na dobreho fotografa tak vsetci z BB a okolia chodia za jednym zo Sliaca aj na nete ked vidim fotky tak je tam on podpisany aj ked osobnu skusenost s nim este nemam 🙂 a uz si dakeho nasla? 🙂 @velika1 - tak bude mozno Tomasko,jeej,krasne meno ja by som skor brala Tominka ako Samka, mna kazdy odhovara od Niny,no kazdy mame iny nazor 😀
A co ako prebiehaju vybavicky? na jednom fore som citala kde zacala maminka nakupovat asi v 36tt 😲 ja uz okrem postielky,kocika a vanicky mam vsetko 😎 😎
nika147 no u mna tak isto hehe uz vies pohlavie?
kocky co vam pomaha na tieto horucavy ? mne je hrozne 😢 uz neviem jak co zo sebou ... a este dva mesiace ked tak teplo bude tak ja neviem 🙄
ja idem na cukrovku v piatok, tak hadam to bude v poho 🙂
@camilla_1 tie horucavy su fakt katastrofa, cely zivot milujem slnko a v zime sa chcem stahovat niekde kde je teplo a nikdy by som neverila tomu ze mi to niekedy bude vadit (ked je teplo), ale fakt, mne pomaha ventilator 24 hod denne a keby som mohla ist na kupko tak nevaham ani sekundu 😖
@lussy007 - ahaa to Ta pichali do prsta? 😅 au ! No tak uvidim ci to budu robit aj mne ja mam ist az o mesiac ku dokt. a nic nespominala,ale tu nespominaju ani ze budu krv brat,vobec sa nemusi chodit na lacno a podobne tak uvidim. @majcky - ja by som sla na to kupko ked to tak zle znasas 🙂 dala by som si tie tampony z lekarne nasiaknute proti infekc.latkou a do chladocku do bazenika zaliezla 😉 😉 😉 ja nemam zatial problem s teplom,lebo nepracujem,v spodnom pradle od rana do vecera 😀
Dako som zle skombinovala vetu,ze som oblecena len v spodnom pradle od rana do vecera 😀
@majcky ... tak vies co u mna to iste ja som sa vedela ´´piect´´ na slnku cely den v kuse denno denne a teraz ? katastrofa kolabujem na slnku , keby som necakala babo som na kupku hehe no ale nabuduci rok si to asi vsetky vynahradime nie ? 🙂 ... inak si z Ke ? ja tiez z kvp ... ku komu chodis myslim lekara ja k hoppanovi
@mikailla no nevieme sa stele dohodnut na mene🙂 to este si potrva🙂....Ninka je krasne meno, ak sa ti paci, nedaj sa nikym odhovorit, bude to tvoj dcerka a nikoho ineho🙂 no a co sa tyka vybavicky, mam uz kopu veciciek, bola som v zime v USA, a uz sme planovali, tak som si koooopec nakupila🙂) teraz nepotrebujem v podstate nic, len nejake drobnosti...tato sa uz postaral o kocik🙂, na prebalovanie sme kupili podlozku(pre nas zbytocne kupovat celu komodu) a si predstav, aky je tatino zlaty, kupil mi aj tehotensky/dojcensky vankus!!!! taky ten dlhy, tak uz je zabyvany s nami v posteli a tatovi sa na nom vyborne spi🙂))
@velika1 - jeejda tak si si nakupila v USA? a maju lacno a pekne? teda krasne veci maju isto 😀 mohla by si co to pofotit a podelit sa tu s nami o to 😀 Taak tatinovi sa zide asi najviac ten tehoten.vankusik 😎 Ja mam vela nakupene veci zo SR za kufor som si doniesla lebo mne sa zdaju na SR krajsie aj ked 3 nasobne drahsie. Ale kedy skonci ta nakupna horucka 🤐 🤐
ahojte kočky - kolegynky, ja som bola včera na sonografii. ale nebolo vidiet pohlavie, mimi dalo nohy k sebe a dokina nič nevidela. ale hlavne ze je v poriadku a ma vsetko čo ma mat. tak mozno o mesiac sa predvedie.
ja horucavy zvladam s prestavkami na kupku. ja by som bez vody nevydržala, mam šťastie že mi to dokina nezakazala, snad to uz dlho nepotrva tie horučavy. plavat vo vode je super, mam vzdy niekoho blizkeho po ruke, a vyhybam sa preplnenemu kupku, radsej chodim z rana. a ked sa to preplni, hajde domov do tiena. a na kupku som furt v chladku, pod slnečnikom s šiltovkou na hlave a 25faktorom na tele. je to dusno riadne unavne, a este aj voda sa nejako v tom bazene oteplila. mohla by byt o nieco chladnejsia.
ja mam z vybavičky len jednu super krasnu supravu, vcera som jej neodolala. inak tomu davam čas - len neviem dokedy - aby nebolo neskoro 😀
ja som bola tiež dnes na sone. Dokina nás pomerala, pokontrolovala, mimčo je zatiaľ otočené KP ale dokina povedala, že sa ešte otočí, a ak nie tak pôjdem cisárom rodiť. No a malé nešlo dobre vidieť medzi nožičkami, takže ešte stále nevieme, koho to vlastne čakáme 😀 Zajtra sa idem objednať na 4D sono do Žiaru, tak dúfam, že kým pojdeme do Anglicka, už budeme vedieť, či máme kupovať ružové alebo modré vecičky, lebo žltých už máme za tašku 😝
Inak to teplo ubíja aj mňa, stačí pár schodov alebo kopec a fučím jak závodná kobyla. A aby toho nebolo málo, tak som včera išla s našou havinou k veterinárovi a ona sa mi uprostred ulice zvalila do tieňa a že ona ďalej nejde. Tak som musela ešte aj ju odniesť, krásavicu 😀 Ale utešujem sa tým, že som na tom stále lepšie ako kamoška, čo je teraz v deviatom mesiaci a musí sa gúľať s tým veľkým bruškom v týchto horúčavách 😒
@jenta ahojky, ujistujem ta , ze ked pojdete do UK nakupovat tak pre dievcata zozenes vsetko ruzove a pre chlapcov vsetko modre , malokde maju neutralne farby, zatial som ziadne take nevidela, takze v tomto je to trochu blbe, ale ceny su tu neuveritelne nizke 😉 vela stastia v nakupovani
@andrea_stella ja viem, že tam iba ťažko zoženiem niečo iné okrem ružovej, modrej, bielej a žltej 😀 žila som tam takmer tri roky, tak viem ako to tam chodí. Ale ide presne o tie ceny a kvalitu, a chceme spojiť príjemné s užitočným a navštívime aj známych 🙂
@jenta ja som teraz kupila napr. to bol 2set macko pooh pyzamka a iba 5lib, no kde by som za to tak malo dala na Slovensku ani cez bazar by som to za tak lacno nezohnala, ja sa inak v tom nakupovani vyzivam, lebo ja nakupujem dopredu na rok kedze odchazdame odtialto na stalo 😉 a za rok si pridem nakupit znovu lebo svagrinka tu zije a ostava tu a do akej casti UK sa chystate?

leile....ja ak sa podarí, tak urcite Kramare 😉