icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

janka46
12. júl 2010

leile....ja ak sa podarí, tak urcite Kramare 😉

majcky
12. júl 2010

@camilla_1 ja som teraz nebola v nemocnici dlho len od stredy do piatku, ale uz som bola 2x predtym po tyzdni...... no co uz narobim 😒 najdolezitejsie je ze Junior je v pohode, to ma tesi.

peha81
12. júl 2010

@velika1 jééj,,aj my budeme mať pravdepodobne Tomáška,,,no po tatinovi. Aj keď nemám rada,keď sa dávajú mená po rodičoch, meno Tomáš sa mi veľmi páči. Tak uvidíme,,,ešte je času dosť 🙂

peha81
12. júl 2010

ahojte kočky,,v stredu ma čaká test na tehotenskú cukrovku. máte to už niektorá za sebou (hm, pravdepodobne áno 🙂 )
ako ste to zvládli? je to v pohode? nemám obavy,,no len som trošku zvedavá 😅

leile
12. júl 2010

@janka46 dakujem 🙂

leile
12. júl 2010

@peha81 ahoj ja idem az o 2 tydne, ale zevraj je to v pohode, prides rano na lacno zoberu Ti krv, potom vypijes tu velmi sladku zalezitost, niektore kocky pisu, ze to je humus, 😖 mne doktorka povedala, ze si mozem priniest vyzdimany citron do toho a potom 2 hodiny sedis a kukas do blba a potom Ti zoberu znovu krv a hotovo. Kamoske bolo velmi zle, na lacno to zle zvladala, tak ak mas problem radsej chod s niekym, zelam pekny vecer 🙂

mikailla
12. júl 2010

@alenka82 - fotografa z BB ti neporadim,pokial mam ozveny na dobreho fotografa tak vsetci z BB a okolia chodia za jednym zo Sliaca aj na nete ked vidim fotky tak je tam on podpisany aj ked osobnu skusenost s nim este nemam 🙂 a uz si dakeho nasla? 🙂 @velika1 - tak bude mozno Tomasko,jeej,krasne meno ja by som skor brala Tominka ako Samka, mna kazdy odhovara od Niny,no kazdy mame iny nazor 😀
A co ako prebiehaju vybavicky? na jednom fore som citala kde zacala maminka nakupovat asi v 36tt 😲 ja uz okrem postielky,kocika a vanicky mam vsetko 😎 😎

lussy007
12. júl 2010

@peha81 ahoj ja idem zajtra.... tak ti dam vediet 😖

peha81
12. júl 2010

@leile dakujem,,,snáď to nejako zvládnem aj sama,,nebýva mi zle,,len som zvedavá čo tam budem tie 2 hodiny robiť 😒
tak pekny večer prajem,,,idem sa ja pomaly pobrať do postele,,zajtra do roboty 😉 ja som taký spáč 😔

peha81
12. júl 2010

@lussy007 ahoj,,no tak som zvedavá, budem čakať 🙂

lussy007
13. júl 2010

@peha81 ahoj takze vodu som vypila v pohode... das si do toho citron a je to ako malinovka citronova..... dala by som si dalsi 1/2 liter 😀 😀 a o hodku idem k lekarovi na krv.... tak z tej ihly mam väcsi strach asi 😖

mikailla
13. júl 2010

heeh @lussy007 - ze z te ihly mas vacsi strach 😀 no len ked niekto nebude mat k dispozicii citron neviem-neviem 😀 nevies do ktoreho tyzdna sa to robi ? mne to asi nebudu robit.... ☹

camilla_1
13. júl 2010

nika147 no u mna tak isto hehe uz vies pohlavie?

camilla_1
13. júl 2010

kocky co vam pomaha na tieto horucavy ? mne je hrozne 😢 uz neviem jak co zo sebou ... a este dva mesiace ked tak teplo bude tak ja neviem 🙄

lussy007
13. júl 2010

@mikailla ta ihla bola horsia... cely prst ma z toho bolel 😉 ale dalo sa..... mne sestricka vravela ze len v 24tt ale citala som tusim ze az do 26-28tt...tak neviem..... ale uz mi tu tusim nejaka kocka pisala ze ona ist nemusi

lussy007
13. júl 2010

@peha81 ahoj ... nemas sa coho bat... dalo sa 😉

majcky
13. júl 2010

ja idem na cukrovku v piatok, tak hadam to bude v poho 🙂

majcky
13. júl 2010

@camilla_1 tie horucavy su fakt katastrofa, cely zivot milujem slnko a v zime sa chcem stahovat niekde kde je teplo a nikdy by som neverila tomu ze mi to niekedy bude vadit (ked je teplo), ale fakt, mne pomaha ventilator 24 hod denne a keby som mohla ist na kupko tak nevaham ani sekundu 😖

mikailla
13. júl 2010

@lussy007 - ahaa to Ta pichali do prsta? 😅 au ! No tak uvidim ci to budu robit aj mne ja mam ist az o mesiac ku dokt. a nic nespominala,ale tu nespominaju ani ze budu krv brat,vobec sa nemusi chodit na lacno a podobne tak uvidim. @majcky - ja by som sla na to kupko ked to tak zle znasas 🙂 dala by som si tie tampony z lekarne nasiaknute proti infekc.latkou a do chladocku do bazenika zaliezla 😉 😉 😉 ja nemam zatial problem s teplom,lebo nepracujem,v spodnom pradle od rana do vecera 😀

mikailla
13. júl 2010

Dako som zle skombinovala vetu,ze som oblecena len v spodnom pradle od rana do vecera 😀

camilla_1
13. júl 2010

@majcky ... tak vies co u mna to iste ja som sa vedela ´´piect´´ na slnku cely den v kuse denno denne a teraz ? katastrofa kolabujem na slnku , keby som necakala babo som na kupku hehe no ale nabuduci rok si to asi vsetky vynahradime nie ? 🙂 ... inak si z Ke ? ja tiez z kvp ... ku komu chodis myslim lekara ja k hoppanovi

velika1
13. júl 2010

@mikailla no nevieme sa stele dohodnut na mene🙂 to este si potrva🙂....Ninka je krasne meno, ak sa ti paci, nedaj sa nikym odhovorit, bude to tvoj dcerka a nikoho ineho🙂 no a co sa tyka vybavicky, mam uz kopu veciciek, bola som v zime v USA, a uz sme planovali, tak som si koooopec nakupila🙂) teraz nepotrebujem v podstate nic, len nejake drobnosti...tato sa uz postaral o kocik🙂, na prebalovanie sme kupili podlozku(pre nas zbytocne kupovat celu komodu) a si predstav, aky je tatino zlaty, kupil mi aj tehotensky/dojcensky vankus!!!! taky ten dlhy, tak uz je zabyvany s nami v posteli a tatovi sa na nom vyborne spi🙂))

velika1
13. júl 2010

@peha81 no ten nas tato ine meno ani nepripusti, tak uvidime, co z toho nakoniec vznikne...mne sa uz od strednej skoly strasne paci Samko🙂)) takze vy budete mat tiez chlapaka????

mikailla
13. júl 2010

@velika1 - jeejda tak si si nakupila v USA? a maju lacno a pekne? teda krasne veci maju isto 😀 mohla by si co to pofotit a podelit sa tu s nami o to 😀 Taak tatinovi sa zide asi najviac ten tehoten.vankusik 😎 Ja mam vela nakupene veci zo SR za kufor som si doniesla lebo mne sa zdaju na SR krajsie aj ked 3 nasobne drahsie. Ale kedy skonci ta nakupna horucka 🤐 🤐

nika147
13. júl 2010

@camilla_1 vraj, že budeme mať bambulku 🙂)) ...veeeľmi sa tešíme....a ty už vieš čo budete mať? 🙂

katka14
13. júl 2010

ahojte kočky - kolegynky, ja som bola včera na sonografii. ale nebolo vidiet pohlavie, mimi dalo nohy k sebe a dokina nič nevidela. ale hlavne ze je v poriadku a ma vsetko čo ma mat. tak mozno o mesiac sa predvedie.
ja horucavy zvladam s prestavkami na kupku. ja by som bez vody nevydržala, mam šťastie že mi to dokina nezakazala, snad to uz dlho nepotrva tie horučavy. plavat vo vode je super, mam vzdy niekoho blizkeho po ruke, a vyhybam sa preplnenemu kupku, radsej chodim z rana. a ked sa to preplni, hajde domov do tiena. a na kupku som furt v chladku, pod slnečnikom s šiltovkou na hlave a 25faktorom na tele. je to dusno riadne unavne, a este aj voda sa nejako v tom bazene oteplila. mohla by byt o nieco chladnejsia.
ja mam z vybavičky len jednu super krasnu supravu, vcera som jej neodolala. inak tomu davam čas - len neviem dokedy - aby nebolo neskoro 😀

jenta
13. júl 2010

ja som bola tiež dnes na sone. Dokina nás pomerala, pokontrolovala, mimčo je zatiaľ otočené KP ale dokina povedala, že sa ešte otočí, a ak nie tak pôjdem cisárom rodiť. No a malé nešlo dobre vidieť medzi nožičkami, takže ešte stále nevieme, koho to vlastne čakáme 😀 Zajtra sa idem objednať na 4D sono do Žiaru, tak dúfam, že kým pojdeme do Anglicka, už budeme vedieť, či máme kupovať ružové alebo modré vecičky, lebo žltých už máme za tašku 😝
Inak to teplo ubíja aj mňa, stačí pár schodov alebo kopec a fučím jak závodná kobyla. A aby toho nebolo málo, tak som včera išla s našou havinou k veterinárovi a ona sa mi uprostred ulice zvalila do tieňa a že ona ďalej nejde. Tak som musela ešte aj ju odniesť, krásavicu 😀 Ale utešujem sa tým, že som na tom stále lepšie ako kamoška, čo je teraz v deviatom mesiaci a musí sa gúľať s tým veľkým bruškom v týchto horúčavách 😒

andrea_stella
13. júl 2010

@jenta ahojky, ujistujem ta , ze ked pojdete do UK nakupovat tak pre dievcata zozenes vsetko ruzove a pre chlapcov vsetko modre , malokde maju neutralne farby, zatial som ziadne take nevidela, takze v tomto je to trochu blbe, ale ceny su tu neuveritelne nizke 😉 vela stastia v nakupovani

jenta
13. júl 2010

@andrea_stella ja viem, že tam iba ťažko zoženiem niečo iné okrem ružovej, modrej, bielej a žltej 😀 žila som tam takmer tri roky, tak viem ako to tam chodí. Ale ide presne o tie ceny a kvalitu, a chceme spojiť príjemné s užitočným a navštívime aj známych 🙂

andrea_stella
13. júl 2010

@jenta ja som teraz kupila napr. to bol 2set macko pooh pyzamka a iba 5lib, no kde by som za to tak malo dala na Slovensku ani cez bazar by som to za tak lacno nezohnala, ja sa inak v tom nakupovani vyzivam, lebo ja nakupujem dopredu na rok kedze odchazdame odtialto na stalo 😉 a za rok si pridem nakupit znovu lebo svagrinka tu zije a ostava tu a do akej casti UK sa chystate?