November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@zuzanca14 tak ja matersku budem mat vyssiu pretoze mam odrobenych tych 270 dni,takze mne je to jedno :D
@mikailla ahoj,,,tak ja s tvrdnutím našťastie zatieľ problém nemám,,ale kolegynina švagrinýá s tým bojuje asi od 3-4 mesiaca,,ale ona uz o mesiac bude rodiť,,,chodila s tým k doktorovi,,daval jej dáke infúzie, chcel aby šla aj do nemocky ale to si vybavila ze nemusí a na tie infúzie bude chodit ambulantne. no a infuzky nezaberali, tak jej urobil stery a ze má nejakú infekciu, a ze to kvôli tým baktériam jej tvrdne bruško. tak jej nasadil nejaké tabletky a tie uz zabrali. ale ona mala celkovo take ťažké tehotenstvo,,prvé 3 mesiace vracala a potom toto,,v podstate celý čas preležala,,no odtrpela si to ale hlavne ze bábo je zdravé 🙂
@klaudialip tak ano tu je 435 a plus 150 rodinne
@mikailla jaaaj...NI je severne Irsko.....potom som si vsimla odkial si.....no letenka di USA je katastrofalne draha, ale isla som tam na 3 mesiace...ved kto by vydrzal v tejto zime u nas🙂))) ale nie, bola som tam na navsteve a rehabilitaciach...takze pomimo toho som tam oplieskala neskutocnu kopu prachov, no ale ved to aj tak vyzeralo🙂)) tie baliky a kufre🙂)) teraz som si pozerala letenku za znamymi di NI, ale ked som videla tie sumy cez Ryanair, skoro ma slahlo....poriadne sa vysplhali hore, ja som pred par rokmi lietala max. do 100vky....skyeurope krachla, tak asi preto...normalne ma to stve, chcela som ist nakupovat🙂))
ahoj baby. Tak dnes som si bola pre vysledky cukrovky a je to OK 😀 😀 😀 no ale aby som sa velmi netesila tak som mala nizke hodnoty hemoglobinu tak ideme papkat zelezo 😉
@peha81 - no tak to teda nemala kamoska velku radost z toho tehot. ☹ mojej kamoske tiez tvrdlo nadmerne a to tvrdnutie vlastne sposobuje vztahy maternice,ci ze ked jej to casto robilo zacala sa otvarat a museli ju podsit.... ☹
@velika1 - jaj tak to iba taku blondinu ako som ja nenapadne co je NI 😲 Tak si mala teda krasny vylet na 3 mes.mozem len zavidiet,strasne by som chcela vidiet USA hocijake mesto,aj som sa chystala,ze ked budeme tu robit dlho ze co zarobime pojdeme tam,ale bohuzial,bolo by nam luto tolky peniaz nechat uz len na letenke,ked som bola u jednych cernochov v rod.tak boli v amerike a letenka ich stala 900 libier na jedneho 🤐 🤐 a to mi sa snazime odlozit do domu .. No tak ryanair isiel dobre hore,my sme este pred mesiacom leteli za 6 eur,plus batozina a poplatky za online kupenie no okolo 30 eur na jedneho a teraz...... 😠 😠 😠
@mikailla no su tie letenky strasne drahe...keby som v USA nemala ku komu ist, tak urcite neletim....no a do NI sa teraz dostat, to aby si clovek rezervoval letenku pomaly rok dopredu, uz som rozmyslala, ze si rezervujem na jar, len to uz bude prcek na svete a este neviem aky bude, ci to bude kludas dieta alebo taky maly vresklun, to je tazko dopredu:((( budem si musiet pockat a potom uvidime, co a ako...
a akeho gyn. mas tam v UK? je to asi dobry rozdiel SK a UK, ze? ja prave rozmyslam, ze zmenim gyn. naposledy ma tak vytocila, ze som sa zaprisahala, ze k nej uz nevkrocim, tak zhanam od kamosiek, ktora mi koho odporuci a pozistujem....
@velika1 - a preco Ta vytocila?alebo lepsie polozena otazko ako ta vytocila? No je tu strasny rozdiel medzi tymi dokt.,som rada,ze ked som bola doma na dovolenke tak som aj tam pobehala gynek. som aj tu spokojna,hlavne ze nepozeraju od spodu lebo to je nieco neznesitelne pre mna,su tu prisnejsie pravidla si myslim aj ked vela Slovaciek sa stazuje na toto zdravot. 😉 no to mas pravdu,ze sa neda odhadnut ake bude malicke,ale aj s malym certikom by ste vydrzali taky maly vylet do NI 🙂 🙂
kocky isli by ste na amnio?
@zuzanca14 tu je 625 najnizsia,inak sa odvadza od mzdy,ja sa v tom nevyznam,rodinne neviem kolko su,ale viem ze to robi rozdiel 90 eur mesacne,ked mas odrobene
@mikailla mala sestricku na dovolenke, zobrala ma ako prvu a jedinu, este ma zvozila za to, ze som prisla pred danym datumom(ja som jej predtym aj volala, ze v urceny datum nemozem, povedala aby som prisla), prehliadku totalne odflakla, ani sa poriadne na nasho drobca nepozrela, len ciarka sem a ciarka tem a bolo po prehliadke....chcela som sa jej na nieco spytat, este ma sprdla tym tonom, ze no moja mila, ale ja na to nemam cas, mam kopu pacientiek...a v cakarni cakala 1 pacientka, ked som po 5 minutach vychadzala von🙂)) dobre, nie? je to Dr. pred dochodkom, clovek by si myslel, ze po tolkorocnych skusenostiach bude normalna a mila....no v to som dufala marne🙂))
@klaudialip moja ale matersku dostanes len pol roka u nas a rodinne su 20euro a tu je tri roky ti ju platia
@zuzanca14 ved aj tu je to tak,ale to rodinne je vyssie,ale neviem kolko
@leile
Rozhodla som sa ze nejdem na amnio. Na prenatalnom usg teraz v druhom trimestri nasiel lekar defekt na srddiecku,no dalsi lekar mu to vyvratil cize je to diskutabilne a je to podozrenie len,ale geneticka sa vyjadrila tak ze amnio by bola u mna zbytocna triple test som mala 1:50 000 a 1:100 00 cize lepsi nemohol byt a prenatalny usg v prvom trimesti tiez vynikajuci,cize ma len vystresovali a nic viac....tak sa budem modlit aby som mala krasneho zdravuckeho chlapceka a dufam ze som sa rozhodla spravne pretoze som nemala na zaklade coho ist na amnio a poskodit zdrave dieta .... cele dva tyzdne som preplakala dnes som si povedala dost ..... 😉
@camilla_1 jasne urcite to bude v poriadku!! Kamoska musela ist na amnio v 5m.lebo mala nad 35r. a potratila, to je to jedno percento ked mozes dostat infekciu ☹ ale hlavne, ze si to prekonzultovala s viacerymi, ale ja na tvojom mieste ak si z toho nervozna radsej chod este na 3D, bola si? Mne tam pozrel uplne vsetko vratane srdiecka, vsetko pomeral.
@leile
xixixixix uz mi je to jedno nech som ako gulicka nech sa aj gulam hehehe len nech su deticky uplne zdrave 😎
tak jednoducho jeden degativny jeden pozitivny usg s tym ze aj keby to tam bolo nic sa nedeje po cas tehu sa to zrastie,zalepi ak by sa naslo nieco vaznejsie musela by som ist na amnio lenze v tomto pripade nemozem a nechcem ohrozit babetko
@mikailla aj mne tvrdne brusko, aj magnezium papam ale mam nizky tlak

@lussy007 ved to ries na dalsej poradni,ja ju mam najblizsie 29.tak dufam ze sa nezabudnem opytat :D