November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
caute kočky...tak zajtra ideme na ďalšiu poradňu,,,už sa teším, uvidíme nášho drobca 🙂 dúfam, že bude všetko ok.
baby, chcela by som sa opýtať ako pociťujete to tvrdnutie bruška? ja som to nikdy nemala, ale teraz sem-tam citim také napätie v brušku, je také pevné-tvrdé, tak neviem či je to ono alebo je to dačo iné. spýtam sa aj zajtra dokiho,,len aby som vedela dopredu 😅
v televíznych novinách dávali, že nový minister práce, sociálnych vecí a rodiny plánuje od budúceho roku zrušiť príspevok pri narodení dieťaťa a ešte chce aj zjednotiť rodičovský príspevok na 180 - 190€!!! Prečo zase chcú šetriť len na deťoch??? Hlavne že dôchodci dostanú vyšší dôchodok a ešte aj vianočný príspevok 😖 Na to peniaze majú, ale na budúce generácie nie. Potom nech sa nesťažujú, že je na Slovensku nízka pôrodnosť 😖
@peha81 joj, ja by som tam tiez najradsej sedela kazdy den 🙂 To tvrdnutie bruska je u mna o tom, ze citim napatie, skratka brusko je akoby natiahnute este viac ako inokedy a tym padom tvrdsie ako bezne. Ked je velmi zle, tak citim aj slabe pichanie, ale to uz musim byt naozaj vycerpana. Drzim palce!
Ahojte ... aj my budeme mat v novembri chlapceka, tak sa k vam pridavame 😉
Ahojte 🙂 ... aj my čakáme v novembri bábätko . ... A čo to bude ? uvidíme , ked sa narodí 🙂 ... / 7. 11.2010 /
@gabika31 Ahoj! Ja sa citim v podstate dobre pokjal nie su nejake hrozne horucavy to je pre mna najhorsie niekedy ma bolia klby a krize ale to je asi normalne ale nejake vadsie potiaze nememam klop klop 😎 My by sme asi do porodu nevydrzali uz sme boli velmi zvedavy co to bude,ja som sice chcela viacej dievcatko ale jasne ze je to jedno a velmi sa tesime... 😀 Zatial som pribrala 7kg a asi nie vela ale ja som bola aj pred tym chuda do nedavna som ani brusko nemala velke teraz mi dost narastlo ale da sa povedat ze priberam iba do bruska a prs.A ty kolko si pribrala?Rodit budem asi tu v LC ale rozmyslala som aj nad B.Stiavnicou ale je to dost daleko tak mame stoho dost obavy ci by sme to stihli.To je asi prirodzene ze sme teraz na vsetko zvedave aj ja sa na vsetko pytam... 😉 Ty sa kde chaystas rodit?Pekny den aj vam pa 😎
Baby, ja ked pozeram, co vsetko uz mate pozhanane, tak ma zacina chytat panikaaaa!!! Ja zatial ani kocik, ani postielku...asi sa idem nakopnut.
@alenka82 🙂 ...dakujem za info ohľadom toho tvrdnutia bruška... bola som dnes u doktora,,,fúúú hrôza,,cakala som od pol 8, zobral ma okolo 12.00,,,mal 2 týždne dovolenku a tak si asi naobjednával všetky kočky,,inokedy som vybavená o 9-tej 😒 na to tvrdnutie bruška mi nič nedal, teda vlastne z môjho opisu asi usúdil, že mi asi netvrdne. Som sa tešila, že uvidím malinkého a nič..doki povedal, že poisťovňa prepláca iba 3 ultrazvuky a že teraz sa to nerobí,,takže ešte musím čakať 3 týždne, vtedy že sa robí v 30 tt podrobný ultrazvuk a pozerá sa úplne všetko do detailov,,jááj už sa na to teším. Teraz ma iba pozrel a popočúvali sme srdiečko malinkého 😲 riadne mu búši 😵 inak všetko v poriadku,,akurát že sa mám šetriť,,a ja sa v podstate aj šetrím 😎 😀
tak zajtra odlietame do UK, tak nám držte palce, nech ten let zvládneme bez problémov 🙂 Lúčim sa s vami dievčence na najbližších 6 dní, tak sa majte krásne a drobčekovia nech poslúchajú 😉
@jenta stastny let mna to caka 12.8 o 8dni, ale z UK na SVK 😉
Ahojte ! Akurát som došla od doktorky. A keď sa nemýlila (vravela že nezvykne 🙂 ) , tak budeme mať dievčatko. Minule v tom ešte nebola istá, ale že teraz už áno 🙂
Ahojte 🙂 strasne dlho som tu nebola, ale akosi nebol cas a v podstate ani chut pisat ☹
triple testy nam vysli v poriadku, ale dlho sme sa netesili ☹ od 21tt som na rizikovom a doma musim len lezat a ziadne vychadzky iba tak cesta na wc a do poradne. Mam velmi nzko placentu a aj babatko je nizko co mi sposobuje predcasne kontrakcie a tvrdnutie bruska ☹ teraz len dufam ,ze to dotiahneme aspon do 35tt
ako pozeram povacsiinou uz mate vsetky prichystanu vybavicku, ja som len povyberala veci co mam po chlapcoch, ale kedze cakame dievcatko tak nam toho vela chyba
jenta, andrea_stella prajem Vam prijemny let 😉
Ahojte, dnes som sa vratila z DIA testov a zistilili mi tehotensku cukrovku ☹(( baby, mali ste niektora pozitivne vysledky? drzite dietu?..aj ked Vam vsetkym zelam, aby ste mali negativne vysledky a uzivali si drobcekov 🙂
@e.l.i.e.n.k.a Ahoj ... my ideme na testy az 18.8. a dufam, ze vysledky budu OK ...
..dakujem, a drzim palceky, aby ste boli v poriadku 🙂
@agatka1 , @alenka82 obe ste priamo z BR? aj ja som z BR
@e.l.i.e.n.k.a ja som uz bola na glukozovom teste 22.7 a vysledky mam v poriadku, tak ti drzim palce pri diete
@e.l.i.e.n.k.a Aku dietu ti odporucil lekar (co mozes a co nemozes)?
..vobec nemozem biele pecivo, ryzu, zemiaky, ziadnu prilohu z bielej muky, sladkosti, obmedzit ovocie (ovocia len, co sa mi do dlane zmesti, vraj vsetko potrebne obsahuje aj zelenina) a 18.8. idem na poucenie o cukrovke, ci diete!!!
..zvlastne je, ze ma neprepadavaju zrave chute na sladke, skor mi chuti slane, len ovocia som sa snazila jest dostatok, aj polovicu melona kazdy den som dokazala zjest..teraz budem ovocia minimum a len na desiatu ☹ fuj, drzat dietu!!!..nasla som aj clanok o vazeni porcii a merani sacharidov pocas dna..popasujeme sa, len, aby maly bol zdravucky..zuzkap2 gratulujem, ze ste v poriadku 🙂 ja som zo SE..BR je Bratislava, ci Brezno?

ahoj,my cakame chlapceka a na ten test glukozovy idem uz teraz v pondelok 9.8.