icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

bubu62
3. aug 2010

ahoj,my cakame chlapceka a na ten test glukozovy idem uz teraz v pondelok 9.8.

zuzanca14
3. aug 2010

@jenta ahoj aj ja tolko vo stvrtok idem do 27tyzdna.

zuzanca14
3. aug 2010

@bubu62 ahoj ja som uz bola na tom minuly tyzden vysledky na jednicku.

zuzanca14
3. aug 2010

@bubu62 aj termin mas presne ako ja xixi to je sranda.

nika147
3. aug 2010

@camilla_1 aaa nedopadlo to nijak, lebo moj doktor naobjednáva milion žien a treba tam čakať neskutočne dlho v neklimatizovanej čakárni 2x4m :( ..tak sme sa preobjednali :(

peha81
3. aug 2010

caute kočky...tak zajtra ideme na ďalšiu poradňu,,,už sa teším, uvidíme nášho drobca 🙂 dúfam, že bude všetko ok.
baby, chcela by som sa opýtať ako pociťujete to tvrdnutie bruška? ja som to nikdy nemala, ale teraz sem-tam citim také napätie v brušku, je také pevné-tvrdé, tak neviem či je to ono alebo je to dačo iné. spýtam sa aj zajtra dokiho,,len aby som vedela dopredu 😅

jenta
3. aug 2010

v televíznych novinách dávali, že nový minister práce, sociálnych vecí a rodiny plánuje od budúceho roku zrušiť príspevok pri narodení dieťaťa a ešte chce aj zjednotiť rodičovský príspevok na 180 - 190€!!! Prečo zase chcú šetriť len na deťoch??? Hlavne že dôchodci dostanú vyšší dôchodok a ešte aj vianočný príspevok 😖 Na to peniaze majú, ale na budúce generácie nie. Potom nech sa nesťažujú, že je na Slovensku nízka pôrodnosť 😖

alenka82
3. aug 2010

@peha81 joj, ja by som tam tiez najradsej sedela kazdy den 🙂 To tvrdnutie bruska je u mna o tom, ze citim napatie, skratka brusko je akoby natiahnute este viac ako inokedy a tym padom tvrdsie ako bezne. Ked je velmi zle, tak citim aj slabe pichanie, ale to uz musim byt naozaj vycerpana. Drzim palce!

agatkak1
4. aug 2010

Ahojte ... aj my budeme mat v novembri chlapceka, tak sa k vam pridavame 😉

gabika31
4. aug 2010

Ahojte 🙂 ... aj my čakáme v novembri bábätko . ... A čo to bude ? uvidíme , ked sa narodí 🙂 ... / 7. 11.2010 /

gabika31
4. aug 2010

@kristyk
Ahojky, ja mám tiež termín 7. 11. 🙂 , a som zo Zv . Ako sa cítiš ? my sa necháme prekvapiť, čo to bude. Je to naše prvé dieťatko, takže je to jedno, len nech je zdravé .
kolko si už pribrala ? kde budeš rodiť ? ... fu, ale som zvedavá...
pekný deň Tebe i drobcovi 🙂

kristyk
4. aug 2010

@gabika31 Ahoj! Ja sa citim v podstate dobre pokjal nie su nejake hrozne horucavy to je pre mna najhorsie niekedy ma bolia klby a krize ale to je asi normalne ale nejake vadsie potiaze nememam klop klop 😎 My by sme asi do porodu nevydrzali uz sme boli velmi zvedavy co to bude,ja som sice chcela viacej dievcatko ale jasne ze je to jedno a velmi sa tesime... 😀 Zatial som pribrala 7kg a asi nie vela ale ja som bola aj pred tym chuda do nedavna som ani brusko nemala velke teraz mi dost narastlo ale da sa povedat ze priberam iba do bruska a prs.A ty kolko si pribrala?Rodit budem asi tu v LC ale rozmyslala som aj nad B.Stiavnicou ale je to dost daleko tak mame stoho dost obavy ci by sme to stihli.To je asi prirodzene ze sme teraz na vsetko zvedave aj ja sa na vsetko pytam... 😉 Ty sa kde chaystas rodit?Pekny den aj vam pa 😎

alenka82
4. aug 2010

Baby, ja ked pozeram, co vsetko uz mate pozhanane, tak ma zacina chytat panikaaaa!!! Ja zatial ani kocik, ani postielku...asi sa idem nakopnut.

agatkak1
4. aug 2010

@alenka82 My už máme aj kočík aj postieľku ... a veru sa vytešujeme 😀

alenka82
4. aug 2010

@agatkak1 Jee a tu je niekto z BR v rovnakom tyzdni ako ja??? Parada! Kde si nakupila, ked smiem vediet? a aky kocik, postielku? lebo ja uz mam v tom riadny gulas.

peha81
4. aug 2010

@alenka82 🙂 ...dakujem za info ohľadom toho tvrdnutia bruška... bola som dnes u doktora,,,fúúú hrôza,,cakala som od pol 8, zobral ma okolo 12.00,,,mal 2 týždne dovolenku a tak si asi naobjednával všetky kočky,,inokedy som vybavená o 9-tej 😒 na to tvrdnutie bruška mi nič nedal, teda vlastne z môjho opisu asi usúdil, že mi asi netvrdne. Som sa tešila, že uvidím malinkého a nič..doki povedal, že poisťovňa prepláca iba 3 ultrazvuky a že teraz sa to nerobí,,takže ešte musím čakať 3 týždne, vtedy že sa robí v 30 tt podrobný ultrazvuk a pozerá sa úplne všetko do detailov,,jááj už sa na to teším. Teraz ma iba pozrel a popočúvali sme srdiečko malinkého 😲 riadne mu búši 😵 inak všetko v poriadku,,akurát že sa mám šetriť,,a ja sa v podstate aj šetrím 😎 😀

peha81
4. aug 2010

@alenka82 jáj,,a ešte k tým pozháňaným vecičkám...ja zatiaľ tiež nič nemám,,,akurát včera sme boli obzrieť konečne kočík,,,už ho iba objednať 🙂 ..ale zas podstatnú časť vecí zdedíme po mojej segre,,takže som v kľude 😉

agatkak1
4. aug 2010

@alenka82 ... kočík sme hľadali kade tade (BA, BB, na nete) a nakoniec sme kúpili v Brezne 😎 Váhala som medzi dvomi a keďže jeden bol za super cenu, tak sme ho kúpili ... a postieľku nám kúpila moja sestra (aj s komplet vybavením) ...

agatkak1
4. aug 2010

@alenka82 Váhala som medzi kočíkom Peg Perego GT3 a Quinny Speedi SX. Kúpili sme Quinny, tak dúfam že bude dobre slúžiť 😎

jenta
4. aug 2010

tak zajtra odlietame do UK, tak nám držte palce, nech ten let zvládneme bez problémov 🙂 Lúčim sa s vami dievčence na najbližších 6 dní, tak sa majte krásne a drobčekovia nech poslúchajú 😉

andrea_stella
4. aug 2010

@jenta stastny let mna to caka 12.8 o 8dni, ale z UK na SVK 😉

baritus
5. aug 2010

Ahojte ! Akurát som došla od doktorky. A keď sa nemýlila (vravela že nezvykne 🙂 ) , tak budeme mať dievčatko. Minule v tom ešte nebola istá, ale že teraz už áno 🙂

zuzkap2
5. aug 2010

Ahojte 🙂 strasne dlho som tu nebola, ale akosi nebol cas a v podstate ani chut pisat ☹
triple testy nam vysli v poriadku, ale dlho sme sa netesili ☹ od 21tt som na rizikovom a doma musim len lezat a ziadne vychadzky iba tak cesta na wc a do poradne. Mam velmi nzko placentu a aj babatko je nizko co mi sposobuje predcasne kontrakcie a tvrdnutie bruska ☹ teraz len dufam ,ze to dotiahneme aspon do 35tt

ako pozeram povacsiinou uz mate vsetky prichystanu vybavicku, ja som len povyberala veci co mam po chlapcoch, ale kedze cakame dievcatko tak nam toho vela chyba

jenta, andrea_stella prajem Vam prijemny let 😉

e.l.i.e.n.k.a
5. aug 2010

Ahojte, dnes som sa vratila z DIA testov a zistilili mi tehotensku cukrovku ☹(( baby, mali ste niektora pozitivne vysledky? drzite dietu?..aj ked Vam vsetkym zelam, aby ste mali negativne vysledky a uzivali si drobcekov 🙂

agatkak1
5. aug 2010

@e.l.i.e.n.k.a Ahoj ... my ideme na testy az 18.8. a dufam, ze vysledky budu OK ...

e.l.i.e.n.k.a
5. aug 2010

..dakujem, a drzim palceky, aby ste boli v poriadku 🙂

zuzkap2
5. aug 2010

@agatka1 , @alenka82 obe ste priamo z BR? aj ja som z BR

@e.l.i.e.n.k.a ja som uz bola na glukozovom teste 22.7 a vysledky mam v poriadku, tak ti drzim palce pri diete

agatkak1
5. aug 2010

@e.l.i.e.n.k.a Aku dietu ti odporucil lekar (co mozes a co nemozes)?

agatkak1
5. aug 2010

@zuzkap2 ... priamo z BR 😎

e.l.i.e.n.k.a
5. aug 2010

..vobec nemozem biele pecivo, ryzu, zemiaky, ziadnu prilohu z bielej muky, sladkosti, obmedzit ovocie (ovocia len, co sa mi do dlane zmesti, vraj vsetko potrebne obsahuje aj zelenina) a 18.8. idem na poucenie o cukrovke, ci diete!!!
..zvlastne je, ze ma neprepadavaju zrave chute na sladke, skor mi chuti slane, len ovocia som sa snazila jest dostatok, aj polovicu melona kazdy den som dokazala zjest..teraz budem ovocia minimum a len na desiatu ☹ fuj, drzat dietu!!!..nasla som aj clanok o vazeni porcii a merani sacharidov pocas dna..popasujeme sa, len, aby maly bol zdravucky..zuzkap2 gratulujem, ze ste v poriadku 🙂 ja som zo SE..BR je Bratislava, ci Brezno?