icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

moniqe3
21. mar 2010

ja si to uvedomujem až moc... je mi tak strašne zle, že sa asi dlhšie nebudem ozývať.. ☹ celý deň mi je na vracanie.. nedá sa to predýchať vydržať len sa sťažujem mužovi a plačem... si predstavte, že máte opicu celý deň a na druhý deň zase a na ten deň zase...
držkajte sa..

kaminka1
21. mar 2010

baby caute!moniqe sucitim s Tebou, je mi presne tak zle ako Tebe, celodenna nevolnost, tiez sa stale stazujem muzovi a uz mi je z toho trapne, ale nemozem sa prekonat, aj ja to prirovnavam k opici,nemozem nic urobit, malemu sa nevladzem venovat to ma najviac mrzi ☹ ,dufam, ze to coskoro prejde..

lubica69
21. mar 2010

Ahojte Kočenky Juj Moni Kami to ma veľmi veľmi mrzí moje Tak nech to len čo najskôr prejde Ja si to neviem ani predstaviť našťastie Držkajte sa Midsumer radšej choď čo najskôr a povedz im

zuzkap2
21. mar 2010

Ahojte, vítam nove tehuľky
moniqe, presne viem ako sa cítiš 😝 ja som na tom rovnako, je mi nonstop zle a ešte aj v noci sa budím s tým že mi je zle 😝 jedine čo mi pomôže, ale aj to len na pár minút je napiť sa coly.

guiri
21. mar 2010

Ahojte babule,
tak sa opat po case ozyvam. Este nedavno som sa stazovala ze nemam ziadne priznaky, no a teraz uz treti den mam zaludok na vode, no fuj, hocico ziem tak mi je z toho na.....Ale nevraciam, aspon ze tak.
Tento tyzden uz ideme na prvu prehliadku, tak sa tesim, aj ked som nervozna. Zuzka, monique, sucitim s vami, lebo byt cely den ako "na vode", to nie je nic moc. Zuzka, ty v pohode pijes colu???Nevadi ze ma kofein?
Ja uz som z toho co sa moze a co nie mimo.

lubica69
21. mar 2010

Ahojte Všetkým tehulkám ktorým býva zle nech to rýchlo rýchlo prejde Nezávidím Vám

midsumergirl
21. mar 2010

Ahojte tehulky, no vobec vam nezavidim tie celodenne nevolnosti, u mna to este zatial neprepuklo a dufam, ze ani neprepukne. Pracujem totiz na hoteli a neviem, ake by to bolo, keby ma zacalo natahovat pri kazdom jedle, co vynesiem z kuchyne 😒 volno si dovolit nemozem, pretoze osmeho aprila ideme na mesiac na sk..tak len dufam, ze ma to nejako obide..Vam trpicacim silno drzim palceky, aby to co najskor pominulo 😉

zuzkap2
21. mar 2010

quiri, áno pijem colu, pila som ju aj v prvom a aj v druhom tehu a nič sa nestalo.

lubica69
21. mar 2010

Ahojte Zuzka veď jasné pokiaľ ju nepiješ na hekto litre hi hi Midsumergirl a ty ideš na Sk len na ten mesiac?Potom ostávaš v Uk?Máš Uk priateľa-manžela či Slováka?Ale som zvedavá,že?!

midsumergirl
21. mar 2010

Lubi, idem iba na mesiac, pretoze len tolko mi ostane z dovolenky. Priatela mam slovaka a domov ideme na mesiac, lebo mame 17 aprila svadbu 🙂 A ty? Predpokladam, ze si vydata 😝

lubica69
21. mar 2010

Jej tak to gratulujem Nech Vám Váš deň vynde podľa predstáv A vraciate sa potom do Uk a ostávate tam?Áno ja som vydatá Inak tiež som pred tým než som mala Sebastiánka bola v Uk

midsumergirl
21. mar 2010

dakujem...len dufam, ze mi na svadbe nebude zle 😅
no my sme povodne chceli ostat uz len dokonca roku, ale som zistilia, ze som tehotna 🙂 , tak kvoli materskej tu ostaneme trochu dlhsie..

lubica69
21. mar 2010

Aha áno Vlastne v Uk je materská len 6 či 9 mesiacov že?

midsumergirl
21. mar 2010

myslim, ze ano..inak je normalne, ze ma stale boli hlava a nic sa mi nechce?teda len spat, ale aj to, ked si lahnem, tak sa len prevalujem 😖

jankaat.
21. mar 2010

midsumergirl myslim si ze je to normalne ze sa ti chce len spat a nakoniec nezaspis..tak prezivam posledne dni aj ja🙂 😝

lubica69
21. mar 2010

Áno ako píše Janka Tiež by som len spala ale večer v posteli ani za nič zaspať Juj

petrus29
21. mar 2010

joj dievcence ja by som aj spala no dcerke idu stolicky takze mame aj nocnu sichtu☹(

petrus29
21. mar 2010

asinedka moja dcerka ma tiez rok aj dva mesiace🙂))

lubica69
21. mar 2010

Juj no ja si veru pri malom dieťati teda ďalšie tehu predstaviť neviem Hlavne pri takom živáňovi ako je môj Našťastie už je dosť samostatný Takže Kočenky čo máte malé detičky doma a ste tehu máte môj obdiv

kvetinacik
21. mar 2010

ahojte mamule! Ako vidim, tak ste sa pekne rozrastli 🙂
Ja si uzivam posledne dva dni doma na Slovensku, len keby mi nebolo tak blbo. Ale to som asi neni sama 😀
mitsumergirl gratulujem ku svadbe!

jojka1
21. mar 2010

caute baby, tak sa o5 po par dnoch hlasim, bola som mimo netu, aj konik bol vlastne mimo, len teraz som mala co robit, kym som to tu vsetko precitala...
Cipsi je mi to luto a verim, ze to cim skor preboli.. prajem Ti velku nadej a cim skor dalsie tehotenstvo, nech si stastna...
no, nas cakaju zubky asi o par dni, Samko uz mal 7 mesiacov, tak sa nam to asi postupne rozbehne, uff, bude zaberak... (a hlavne od novembra 🙂)

lubica69
21. mar 2010

Ahojte Kvetinacik a aká bola reakcia rodiny na živo?Si spomínala,že už vedia ale keď ste v zahraničí Juj Jojka tak to teda hej Máš môj veľký obdiv pri takom malom bábatu No asi to bude živšie ako píšeš v novembri A tehulky ktorým bolo nevoľno ako bojujete?

kvetinacik
21. mar 2010

ahoj lubica69, doma su vsetci happy 😀 , uz sa tesia ako budu kocikovat...dufam,ze im to dlho vydrzi 😀
Jooj...teraz sa uz len bojim, co na to povedia sefovci ☹ ....moja sefka je hroznaaaaaaaaaaaa

lubica69
21. mar 2010

Tak super kvetinacik Juj a zo šéfky sa nestresuj Ešte pár mesiacov a máš od nej pokoj A možno ťa milo prekvapí a bude v pohode Len sa tým teraz netráp Ste teraz len na týždeň na Sk že?

kvetinacik
21. mar 2010

Boli sme cely tyzden doma a v utorok ideme naspat ☹
Moja sefka nenavidi deti a ja budem od nej potrebovat predlzenie zmluvy....juj ja chcem este nejaky cas odrobit, inak by som sa zblaznila a urcite by som strasne pribrala 🙂
Tak som zvedava, ako to dopadne....

lubica69
21. mar 2010

Kvetinacik ale ona ťa nemôže vyhodiť keď si tehotná Teda aspoň podľa slov.zákona Takže dúfam,že to nejak vyriešite Držím palčeky

ajka0077
21. mar 2010

Ahojte. aj ja sa pridávam...tiež mi to vychádza na november...no ešte neviem presne kedy...u doktora som už bola, no mám prísť zasa až po veľkej noci a budem vedieť viac 😒 no potvrdené to mám.... 😒 😒 k mojmu 2ročnému synčekovi dúfam, že pribudne sestrička 😝 zatiaľ mi zle nebýva - ani pri prvom mi síce nebolo ale...čo nie je može byť! no držím vám aj sebe palce aby sme tie naše ,,fazulky" šťastne donosili 😉

me5
22. mar 2010

ahojte, po dlhsej odmlke sa opat hlasim. po prekonanej crevnej chripke som ostala cely tyzden doma - aspon som mohla oddychovat. inac tiez mi je cely den zle, nastastie nezvraciam, ale vkuse mam pocit, ze sa zaludok hompala.
inac sa uz neviem dockat zajtrajska - konecne pojdem k lekarovi. kokso cakat 2 tyzdne na potvrdenie, uplny des. manzel sa smeje, lebo vzdy ma prepadne pocit, ze neverim, ze to vyslo a idem si urobit dalsi test, tak uz hovori, ze hej teraz budes mat tri ciarky. 😀

midsumergirl
22. mar 2010

ajka vitaj,

kvetinacik dakujem a v ktorej krajine momentalne zijes?

me5 , aj mne to este pride take neiste, lebo to este nemam ofici potvrdene, teda sestricka sa len pozrela na moj tehu test tu v uk a bolo, teraz akurat nahanam midwife (tu v uk miesto gynekologa) kvoli prvej prehliadke, som jej nechala odkaz na zaznamniku, tak dufam, ze sa mi ozve cim skor, lebo ma asi porazi od tolkeho cakania..inak tvoj muzik vyzera taky vtipalek ako moj, minule zhanal forum pre otcov a uvazoval, zee miesto modreho konika pre maminy on vytvori ruzovu zebrru pre chalanov 😀 😀 som mu vysvetlovala , ze konik sa chape ako hojdaci a on by mal vytvori t nieco v zmysle ruzovej babiky pre ocinov, ale si nedal povedat.. 🤐

midsumergirl
22. mar 2010

tak by ste neverili, uz mi midwife volala naspat a prehliadku mam uz tuto stredu, konecne. 🙂