icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

majulienka333
6. okt 2010

@bamarama82 ja mam 10, akoze jeden balik, tiez su este pekne v saciku nedotknute a tiez ich kazdy den idem prat 😅 ale este chcem kupit take obrazkove, 2 alebo 3 kusy, uvidim, ja som rozmyslala, ze vyskusame tie eko plienky a to potom by som aj klasickych potrebovala viac, ale zatial to istia jednorazovky 🙂

mikailla
6. okt 2010

@peha81 kukla som si to uz na mape ci to budem mat daleko 😀 ja mam tiez len 10 plienok na siroke balenie....
nechystate sa latkovat ? ci ano ?

bamarama82
6. okt 2010

@peha81
@majulienka333
ja mam 6pack takyck s ruzov.kvietkami a 1 macikmi, tak snad postacia. latkovat nebudem isto

bamarama82
6. okt 2010

@mikailla nieee

majulienka333
6. okt 2010

@peha81
@bamarama82 baby a rozmer plienok....? lebo to bola inak dilema, lebo ja vobec netusim ci mam dobry rozmer, lebo vraj tie 70x70 su dost male, a ze 90x90 zas to su tie take velke, co sa vacsinou do kocika a po kupani este vyuzivaju a tak, hmmm tak som volila zlatu strednu cestu... 😒

bamarama82
6. okt 2010

@majulienka333 fuha tusim 80x80

peha81
6. okt 2010

@mikailla ani nie,,môžeš potom u nás prespať 😀 😀
latkovať ani za svet,,kto by to pral a žehlil,,ved uz teraz sa neviem prinútiť 😅

majulienka333
6. okt 2010

@mikailla ja len latkovat isto nie, ale bola som si v obchode okukat eko plienky a to su take ze ich netreba zehlit, len ich staci oprat a maju univerzalnu velkost a to su take ako male gatosky, akoze pacilo sa mi to, ale na zaciatok do toho vela treba investovat, len potom to podla mna dost usetri, ale teda fakt neviem ci na to budem mat cas, denno denne to prat 😖

peha81
6. okt 2010

@majulienka333 si ma prinútila vstať od pc a íst to normálne zmerať 😀 ja mám teda 70x70cm,,a myslím že zo 2-3 sú tam aj tie väčšie,,ale to sa mi uz nechcelo vytahovať a merat,,,,co ja viem,segra ich pouzivala normalne,,ved teraz sa to uz nesklada tak krkolomne,,iba tak obyč a sa to da do tých nohavičiek či poštoliek či ako sa to volá,,to by malo stačit

majulienka333
6. okt 2010

@peha81 😅 mala prechadzka 😉 akoze ja koho som sa pytala, ten uz si nepamatal, no ale iste bude asi aj od velkosti babatka zalezat a nasiroko sa zase nebali az tak dlho, no tak dufam ze to nebude mat maly omotane 10 krato dookola 😖

bamarama82
6. okt 2010

@peha81 ja neviem ako sa to sklada. a kolko mate postoliek?

mikailla
6. okt 2010

@peha81 jeej parada 😀 tak si potom urobime pyzamovu party pre bruskate 😀 😀

Ja som tiez stale hovorila,ze kto by to v dnesnej dobe latkoval 😕 ani sa nechystam len sa bojim toho ze ked sa vratim na SR a budeme zit z 500e vyplaty a 150e prispevku tak asi na tie plienky nebude ☹ ☹

mikailla
6. okt 2010

ja mam tiez 70 x 70 a 2 tie 90x 90...a ucila som sa to skladat pri zehleni 😀 tak sa to da na 2 sposoby bud na vacsie postolky alebo mensie 😀 😀 @bamarama82 - ja mam postoliek 2 ...(jednotky a dvojky)

bamarama82
6. okt 2010

@mikailla musis sa vratit az ked sa nauci na nocnik

peha81
6. okt 2010

@bamarama82 fúúú ani neviem asi 2-3,,este som to prekutrala len tak narýchlo,,ja som to všetko zdedila po segre 😅
@mikailla tak sa teším 😀 ..ale neboj na plienky bude,,budete jesť suché rožky ako písala baramama 😀 😀

bamarama82
6. okt 2010

@peha81 ja mam tie suche rozky v zasobe, ale robim z nich struhanku 😖

majulienka333
6. okt 2010

@bamarama82 😀 asi 4 kusy cislo 1 a asi 3, alebo 4 kusy c.2...a vsetky som dostala, tak vidim ze teda mnohe to fakt vobec nevyuzili 😖

peha81
6. okt 2010

@bamarama82 😀 ved uvidíme čo nás všetky čaká,,,proste ružová budúcnosť 😅

mikailla
6. okt 2010

@bamarama82 tak to mas pravdu 😒 az ked sa nauci,ale potom chcem druhe 😀 ale @peha81 - to vyriesila a budeme jest suche rozky 😀

peha81
6. okt 2010

no kočky asi vás opustím,,chlap mi zaspáva pred tv,,tak ho idem stiahnut do postele,,,tak dobrúúúú 😔 😔

bamarama82
6. okt 2010

@majulienka333 a ja ze kupim tak ako mikaila 1ks c1 a 1ks c2, snad to postaci...
@peha81 no bude to vseljake, ale ruzove isto nie.

bamarama82
6. okt 2010

@peha81 opustas nas... tak dobru noc

bamarama82
6. okt 2010

@mikailla to som jej poradila ja 😀

majulienka333
6. okt 2010

@bamarama82 ja by som tiez tak kupila, len po jeden kus z kadeho, ale ked uz som dostala tak co uz s nimi 🙂 ked bude niekomu treba, tak podarujem tiez, inak mate take tie na suchy zips? bo uz aj to som pocula, ze lepsie su tie klasicke na to koliesko co este ficali ked sme my boli miminka 😒 no ale tak ja uz ine nebudem kupovat, lebo potom tu budem mat extra suflik len na postolky 😨

mikailla
6. okt 2010

@peha81 - dobruuu nocku 😀 muzik zaspal,aspon nebude nic cakat hihi 😀
@bamarama82 - ja si myslim ze to staci,lebo ked sa aj oprali boli hned suche, ja aspon dufam,ze bude stacit,lebo tu v UK by som nezohnala...... 😅

majulienka333
6. okt 2010

@peha81 dobru nooooc 😉

bamarama82
6. okt 2010

prepadol ma hlad

majulienka333
6. okt 2010

@bamarama82 joj mna neskutocny smad...tak som dvihla kufor a uz som doplnila tekutiny lebo uz ma zacina aj hlava boliet 🙄

mikailla
6. okt 2010

@bamarama82 aj mna,robila som strukovu polievku idem si nabrat 😅
Sa nam to tu rozpadava,baby spia, nikto sa nedrzi anglickeho casu 😅 😅 este pol noc nie je (za 5 minut)

bamarama82
6. okt 2010

ja som zatial na mandarinkach a pomaranci, nechce sa mi ist nic ohrievat a jest to co som mala na obed veceru a este aj zajtra sa mi nechce