November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@bamarama82 nemas sa za cooooo ... ja mam z toho humor,stale to valam na malu 😀 😀 😀
@mikailla ja tiez hovorim ze to mala za to moze, nie ja. ale muz si ma aj vazit prestane za chvilu
@bamarama82 ako kedy 😀
@luckaar moja doktorka nie. Teda merala bábo na tých veľkých sonách, ale inak nie. A váhu mi vôbec nehovorí, ale aspoň sa nestrestujem. Hlavne že povie, že je malý v poriadku 🙂
@bamarama82 ja to tiez zvalujem na malu.. 😀 chudence nase deturence, nemozu sa branit 😀 😀 😀
moj muz ked videl tehu knizku a skoro nic vypisane, tie dlzky, rozmery, atd, tak sa tak nasr... ze naco tam chodim ked mi tam nepise
@luckaar no ono to asi ani neni take dôlezite,,to teší len nás budúce maminky, že vieme aké je bábo velké,,,hlavne ze ti povie ze je všetko v poriadku,,,mne ho uz na buduci týzden tiez zmeria naposledy, aspon co mi povedal,,,ze potom sa uz ani ultrazvuk nerobí, iba sa kukne odspodu a maximalne popočuva srdiečko,,,a už len čakat na den D
@bamarama82 aale preco by si ta prestal vazit to hadam nie..... 😉 😉 😉
Dobre sa mi cita co za vysetrenia sa doma robia a co sa meria atd atd atd.... 😀 tu nic take nerobia ..... 😀 😀
@mikailla to zas nie, len je to neprijemne...
no nič dievčence, opúšťam vás na dnes. Idem ešte trochu telku s mangelom kuknúť a hádam spať. Tak vám prajem potom dobrú noc a nie že zasa budete niektoré ponocovať 😀 (mikailla a spol.) 😀 😀 😀
kočky a tie stery vám robili?,,,lebo jedna kocka od nas mi písala ze jej zistili nejakého streptokoka, a že počas pôrodu, teda po odtečení plodovej vody jej hneď budú musieť podať infúzie s antibiotikami, lebo keby to nespravili, mohol by mať malý nejaký problém (mohol by dostať nejakú infekciu, alebo zápal plúc, alebo také niečo vraj). tak dufam ze môj dr. mi to vyšetrenie urobí,,,príde mi to dost dôležité
@peha81 ee 😀 nechcela by som vediet miery a vahu,neviem preco 😀 ani v akom stave mam krcok a podobne,ja som taka povaha,ze keby mi len predbezne povedali nieco zle (napr.ako tebe ze mas makksi krcok) tak by som sa trapila. Veeeeela Sloveniek sa stazuje na to,ze sa tu nerobia tieto vysetrenia 😅 😅
ahojte 🙂

jezis to je take neprijemne, hanbim sa...