icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

bamarama82
7. okt 2010

jezis to je take neprijemne, hanbim sa...

chiarra8
7. okt 2010

@luckaar ahoj, od nejakeho tyzdna sa uz babo vraj neda merat, ale vahu mi povie vzdy..

luckaar
7. okt 2010

@peha81 ja som len vcera prala veci pre maleho, plienky tiez este nemam a do porodnice som zbalena tak napoli.....ale uz sa musim prinutit, setko spravit, nech mam pokoj🙂

peha81
7. okt 2010

@luckaar áno,,ale nie na každej,,teraz v stredu čo som bola tak nemeral,,povedal že zmeria na buduci týzden 😵

mikailla
7. okt 2010

@bamarama82 nemas sa za cooooo ... ja mam z toho humor,stale to valam na malu 😀 😀 😀

luckaar
7. okt 2010

@peha81 tak to mas dobre, mne ho merali naposledy v 27. tt, vcera som sa pytala doktora, ze ci ho odvazi, lebo mam aj teh.cuk.takl ma to zaujima a on ze NACO, vyzera byt setko v poriadku.......a mala som:(

bamarama82
7. okt 2010

@mikailla ja tiez hovorim ze to mala za to moze, nie ja. ale muz si ma aj vazit prestane za chvilu

peha81
7. okt 2010

@chiarra8 @luckaar no ono tú dlzku určuje podla dlzky stehennej kosti, či ako,,nemeria ho od hlavičky po päty, kedze je poskrúcaný,,dáko to vyhodnotí aj prístroj,,a váhu tiez hovoril ze sa dá pomýlit aj o pol kila,,,ale ze to sa mu este nestalo, aby mal taký zlý odhad

jenta
7. okt 2010

@bamarama82 ako kedy 😀
@luckaar moja doktorka nie. Teda merala bábo na tých veľkých sonách, ale inak nie. A váhu mi vôbec nehovorí, ale aspoň sa nestrestujem. Hlavne že povie, že je malý v poriadku 🙂

chiarra8
7. okt 2010

@bamarama82 ja to tiez zvalujem na malu.. 😀 chudence nase deturence, nemozu sa branit 😀 😀 😀

bamarama82
7. okt 2010

moj muz ked videl tehu knizku a skoro nic vypisane, tie dlzky, rozmery, atd, tak sa tak nasr... ze naco tam chodim ked mi tam nepise

luckaar
7. okt 2010

@chiarra8 tak teda zalezi na doktorovi, neviem, co by sa mu stalo, keby ho odvazil, ked som to chcela vedet

jenta
7. okt 2010

@chiarra8 jééééj to som rada, že som neni sama, čo sa vyhovára na mimčo 😉

peha81
7. okt 2010

@luckaar no ono to asi ani neni take dôlezite,,to teší len nás budúce maminky, že vieme aké je bábo velké,,,hlavne ze ti povie ze je všetko v poriadku,,,mne ho uz na buduci týzden tiez zmeria naposledy, aspon co mi povedal,,,ze potom sa uz ani ultrazvuk nerobí, iba sa kukne odspodu a maximalne popočuva srdiečko,,,a už len čakat na den D

luckaar
7. okt 2010

@jenta ja som tiez rada, ze mi hovori, ze je v poriadku, ale jak moze vedet, ked ani nevie kolko vazi?

luckaar
7. okt 2010

@peha81 to robil aj mne, uz mi nerobil ultrazvuk....som si myslela, ze cim blizsie porod, tym viac kontrolovania...

peha81
7. okt 2010

@luckaar tiez som si myslela,,ale bábo je už asi aj tak dost velke a životaschopne,,tak uz len kontroluju že či sa neotvárame aby nás vedeli upozornit a poslať...
mne este nerobil ani stery na dákeho bacila,,a niektorým babam to robili,,,no budem sa ho musiet na to opýtat nabudúce

mikailla
7. okt 2010

@bamarama82 aale preco by si ta prestal vazit to hadam nie..... 😉 😉 😉

Dobre sa mi cita co za vysetrenia sa doma robia a co sa meria atd atd atd.... 😀 tu nic take nerobia ..... 😀 😀

jenta
7. okt 2010

@luckaar ono vraj váha podľa ultrazvuku je aj tak dosť nepresný údaj. Neboj nestresuje sa 🙂

luckaar
7. okt 2010

@peha81 mne ten vyter robil teraz v pondelok, tak som zvedava, snad sa tomu bacilu vyhnem🙂

peha81
7. okt 2010

@mikailla tu sa asi doktori viac boja,,tam v uk to beru tak prírodne 😀 že čo sa má stať sa stane
a nechcela by si to vediet?

bamarama82
7. okt 2010

@mikailla to zas nie, len je to neprijemne...

luckaar
7. okt 2010

@jenta a kolko asi vazi babo v 36. tt ?

jenta
7. okt 2010

no nič dievčence, opúšťam vás na dnes. Idem ešte trochu telku s mangelom kuknúť a hádam spať. Tak vám prajem potom dobrú noc a nie že zasa budete niektoré ponocovať 😀 (mikailla a spol.) 😀 😀 😀

peha81
7. okt 2010

kočky a tie stery vám robili?,,,lebo jedna kocka od nas mi písala ze jej zistili nejakého streptokoka, a že počas pôrodu, teda po odtečení plodovej vody jej hneď budú musieť podať infúzie s antibiotikami, lebo keby to nespravili, mohol by mať malý nejaký problém (mohol by dostať nejakú infekciu, alebo zápal plúc, alebo také niečo vraj). tak dufam ze môj dr. mi to vyšetrenie urobí,,,príde mi to dost dôležité

mikailla
7. okt 2010

@peha81 ee 😀 nechcela by som vediet miery a vahu,neviem preco 😀 ani v akom stave mam krcok a podobne,ja som taka povaha,ze keby mi len predbezne povedali nieco zle (napr.ako tebe ze mas makksi krcok) tak by som sa trapila. Veeeeela Sloveniek sa stazuje na to,ze sa tu nerobia tieto vysetrenia 😅 😅

mikailla
7. okt 2010

@jenta 😀 😀 😀 😀 dobruuuuuuuuuuuu 😀 a pekne snicky 😉

moncika15
7. okt 2010

ahojte 🙂

peha81
7. okt 2010

@moncika15 ahoj,,dalšia čo nemôze spať 😀

moncika15
7. okt 2010

@peha81 haa toto je moja hodina 😎 o takomto case som najviac ukecana 😀