November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@klaudialip no pekne, tak si mala pernú sobotu, nezávidím....
@kraviatko 🙂 uz nas caka tak mesiac, dufam, ze aj nas drobcek je este vysoko, ved v brusku mu je zatial najlepsie 🙂
ahojte Novembrovky 🙂,,,,,je tu niekto kto ma silne bolesti v nohach?strasne ma bolia nohy a doktor mi povedal,ze nevidi ziaden problem nemam ich opuchnute a nemam ani krcove zily,tak vraj je vsetko ok ale ja uz ani nevladzem chodit ☹ !!!!!bolia ma aj krize a proste vsetko ale najviac tie nohy.citila som sa ako taky simulant 😢
konecne sme dofotili, som znicená ako kôn 😔 niektoré foto super, na niektorých som ako vzducholod! 😀 keby sme fotili pred mesiacom, boli by urcite lepsie... Som zvedava, ako budu foto vyzerat po uprave, tesim sa 🙂
@camilapo mna tiez strasne bolia nohy! ale ja mam aj dost zily viditelné, tak myslim, ze to z toho, uz sa to bude len stupnovat. kríze mi odchádzajú, kostrč bolí tak ze nemozem sediet, podvozok pobolieva.... AAA uz nech rodím, mne to tehotenstvo teda bohvieako chybat nebude, ja uz sa tesim na mimi, a ked budem vo forme a budem sa mu moct naplno venovat.... 😉
inak po fotení som bola na WC a na toaletaku trosilililinka krvi, dufam, ze som si nejak neublizila. Odsledujem, dala som si slipku tak dufam, ze tam nic nebude, nerada by som utekala do nemocky v noci 😒 Malé veselo kopká, tak to bolo snad len nejakym neopatrnym utrením alebo cím 😒
@weverka11 no neviem ja vraj krcove zily nemam ale mozno som si ich nejako presilila hoci neviem kde lebo v poslednej dobe len lezim a ked niekde idem tak autom aj po malu do skolky na aute, co to mam asi 20 minut chodze od domu 😀 ale nevladzem no!! 😅 ,,,a to spinenie som ja mala pri prvom dietati dva dni pred porodom tak drzim prstiky 😉
ahojte.ako je to s tým príspevkom pri narodení dieťata?ved o tom nevravel Mihal,že sa bude rušiť.Vie mi niekto napisať aj odkedy by to malo byť zrušene.ja mam termín 15novembra.
@weverka11 dakujem za nas troch, ale album som nastavila, ako sukromny, co bol aj povodny zamer, len mi to neislo zmenit a hned sa ozvali hlasy, ze na modreho konika to nepatri 🙂 ako dopadlo dnes fotenie? 😉 s tymi prsami mas pravdu, ale pozicala by si si aj Stankove 😉
@weverka11 vyloz si nohy hore, daj si nieco dobre a keby sa to opakovalo viackrat, tak sup do nemocnice, nech ta pozru..
@e.l.i.e.n.k.a no chudak by mal asi svalovicu 😀 strasne som z toho unavena, uz som sa nevedala dat do nijakej pozy 😀 celkovo ma cely den tlacilo brusko, takze som si to moc neuzila a Stankovi sa velmi nechcelo fotit sa, tak som zvedava co z toho bude... Zaberov vela, ked bude z nich 5 dobrych tak budem rada 🙂 Co sa tyka toho krvacania, tak to bola fakt iba mala kvapôcka, tak dufam, ze sa to nerozbehne 😒
a kde patria fotky mamiciek s bruskom ked nie na konika??? 😨 ved sú krásne 😉
@e.l.i.e.n.k.a akurat som isla do obyvacky pre "nieco dobre" a pozeram a tatina to fotenie asi zmohlo, lebo uz spí pri futbale 😀
@weverka11 mas pravdu, ja uz som chcela, aby fotenie skoncilo, lebo kazdy zaber na niekolkokrat, s bleskom, bez blesku, tesila som sa na obed, ked skoncime 🙂 v niektorych albumoch su aj odvaznejsie fotky, ale na mna sa nalepili puritanky 😉 uvidis fotky sa ti budu pacit a najdes aj svoje naj 😉 esteze nezaspal vcera, ked sme hrali s Armenskom, to musel nadavat, ked sme prehrali!!! Tak sa k nemu schul a oddychuj 🙂
@e.l.i.e.n.k.a takych si nevsimaj!....no veru vcera si zanadaval 😀.... ale aj som rada, ze zaspal v obyvke, lebo teraz mam celu dvojmetrovu postel pre seba, odcudzím mu jeho paplon, na dvojmo zlozim a lahnem si na nho, potom mu zoberiem podusku a tu si naskrcam medzi kolená, zakryjem sa mojim paplonom a prespím celú noc 😀 ha ha ha ha 😀 Chudak, a on schuleny, iba v trenkach na gauči s malým vankúšikom skrčeným pod hlavou 😝, ale tuším na neho prehodím aspon deku 😉
@weverka11 zakryj mu aspon palce na nohach 😀 myslis, ze si zasluzi? ked ty budes spat, ako princezna na hrasku 🙂
@e.l.i.e.n.k.a tu deku si zaslúži, dnes vysával... Sice mohol aj viac urobit, ale on zas vysáva aj hodinu poctivo, takze aspon tu deku si fakt zasluži
@weverka11 a keby si ho zakryla aspon jednym paplonom? ked uz vysaval 😉 ja zase otvaram biele vino, kedze teraz doskladal velku skrinu do izbicky 🙂
@e.l.i.e.n.k.a zas ho nemozem az tak rozmaznavat 😉 kedze komodu do izbičky som si poskladala sama, má nárok iba na deku 😀
@weverka11 esteze si taka velkorysa 😀
@e.l.i.e.n.k.a to som celá ja 😀
@weverka11 aj preto ta miluje 😉 myslis, ze sa to u nas dedi po ruzi??? 🙂
@kraviatko to teda bola a dnes kmitam od rana,teraz som si na chvilu sadla aby som sa najedla a mozem pokracovat.a o tyzden zase bude perny den,budeme davat plavajucu do celeho doma,tak sa namakam.nastastie potom nastupujem na MD tak si uz hadam oddychnem 🙂
@klaudialip tak prajem veľa síl ..... no a na materskej si dúfam oddýchneš .... ja oddychujem 😀 teda v rámci možností, ale chytá ma také to upratovacie obdobie, aby bolo všetko čisté kým sa narodí bábo ...
@e.l.i.e.n.k.a jednoznačne 😀 kvalita je kvatlita 😝
upratovacie obdobie?....blew a brrr 🙂 Ja upratujem toľko, čo musím. Akurát s mm sme sa za posledné dva týždne zbavili harabúrd za päť rokov 🙂 . Takže to je asi tak všetko, čo sme spravili pre uvoľnenie miesta v dome. 😎
@kraviatko ja upratujem teraz ako besna,ale ciastkujem si to,ale ked uz budeme mat plavajucu tak nebude konecne taky bordel,bo teraz mame este betonovu podlahu a prah by som mohla utierat kazdych 30 min. 😠
potom uz nebude tolko upratovania,tak sa budem moct chystat konecne na babatko a nebudu ani steniatka tak nebudem obmedzovana 😀

Jaaaaaaaaj babule.Dnes zabijacka a ja uplne znicena.Nohy ako slonica a k tomu si citim kazdy klb a kazdy milimeter tela,zajtra ma caka este velke upratovanie,uz nech je pondelok