icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

kraviatko
12. okt 2010

@chiarra8 no ja mám nachystané so sebou v mojej taške, malé rukavičky, ponožtičky,čiapočku, plienky baleni 24ks, vlhčené obrúsky, cumeľ, odsávačka s fľašou, mydielko, kefka na vlásky, 2 látkové plienky ..... a to je všetko pre bábatko, no a potom keď pojdeme domov tak mám nachystané bodynko, dupačky, mikinku, hrubšiu čiapočku,poštolkové nohavice, vankúšik- čiže zavinovačku/ale ja mám takú klasickú perinkovú, dedičstvo 😀 / a fusak, myslím že na prevoz mi to bude stačiť 😕 , alebo nie ?

chiarra8
12. okt 2010

inak baby neviete nieco poradit proti zapche? lebo vcera mi Dr. povedala, ze ak sa to "nepohne" musim do nemocky.. 😲 Kupila som si cipky, ale vraj sa mozu brat max. tyzden..

ponyxx
12. okt 2010

@kraviatko určiteee 😀 bude

chiarra8
12. okt 2010

@kraviatko no skoro to vsetko mam nachystane aj ja, v v taske po porode, ved mangel dobehne hned.. 😀 akurat tam nemam cumel (vraj to sestricky nevidia rady 🙂) a akurat som prisla na to, ze nemam kupenu kefku na vlasky 🙂) jeej sa tesim, musim este dokupit.. a budem cesat malu princeznu.. inak uz to mame za paaaaar..

kraviatko
12. okt 2010

@chiarra8 no ja som cumeľ mala na zozname, a dokonca si pamätám, že pri prvej dcére ho musel muž ísť kúpiť, lebo malá stále plakala a sestričky mi dali taký "erárny" cumeľ a to sa mi moc nepáčilo, i keď to tam všetko sterilizujú tak je to také ... no .... šak uvidíme či ho budeme potrebovať 😀

kraviatko
12. okt 2010

@chiarra8 no veru za pár .... ja som prvú dcéru prenášla 3 dni tak uvidíme či teraz budeme pred termínom alebo po termíne ..... ale tak ľudovo sa hovorí, že dievčatám sa veľmi nechce, že skôr chlapci sa rodia pred termínom 😀 😎

chiarra8
12. okt 2010

@kraviatko jaaj tak to si ho aj ja pribalim, erarny cumel sa mi teda tiez nepozdava 😖 ako to mam vysterilizovat? staci do vriacej vody, ci ako..

kraviatko
12. okt 2010

@chiarra8 no jasné do vody a nechaj to prevrieť také 3-4 minútky a je to, ja som akurát pred hodinkou sterilizovala cumel aj odsávačku ... 🙂

kraviatko
12. okt 2010

@kraviatko v ktorej nemocnici budeš rodiť ? si priamo z BA ?

chiarra8
12. okt 2010

@kraviatko no super, dakujem, idem hned na to.. 🙂

kraviatko
12. okt 2010

no toto som si dobre poslala sama sebe 😀 😀 😀 to patrilo pre chiarra8 😎

chiarra8
12. okt 2010

@kraviatko rodit budem na Antolskej, byvame v Petrzalke, tak o mame najblizsie.. nechce sa mi byt v zapche v centre mesta, ked to na mna pride.. ale hlavne je tam najlepsie vybavenie na novorodeneckom, keby nastali problemy a aj referencie na lekarov mam dobre.. tak uvidime..

bonaquaba
12. okt 2010

@camilapo no to nie si jedina, kto stale doma smeti nahana, ked somchodila do robky, tak som raz za tyzden upratovala, bo som prisla poobede domov a netrapilo ma nic a teraz len vysavac a mop do ruky a robim ako debiu a este som si nestihla ani oddychnut bo doobeda upratujem a o pol 12 utekam po malu doskolky, tak som viac ulietana a vycerpana ako ked som robila, ale od zajtra malu nehcavam cely den v skolke a ja idem oddychovat bo som uz velmi prepracovana a mena ste ake vybrali pre bab, ja mam stale s tym problem

kraviatko
12. okt 2010

@chiarra8 aj moja kamoška z BA bude rodiť na Antolskej, ona má termín myslím 11.11. ale lekár jej včera povedal, že to bude asi skôr, lebo že má dosť nízko hlavičku, čakajú chlapca .... no je to jej druhé, prvé majú dievčatko, to bola sekcia, pretože nebolo dobre otočené, a že jej povedal, že asi aj toto bude sekcia ... no hlavne aby všetko dobre dopadlo ...
ja som prvú dcérku tiež rodia v Ba ale v Ružinove a bola som veľmi spokojná aj čo sa týka na pôrodnom sále aj sestričky na novorodeneckom .... no ale tomu je už 5 rokov dozadu 😀

kraviatko
12. okt 2010

@bonaquaba joj tak toľko nepracuj ☹ , musíš aj oddychovať .... ja som síce tiež minulý týždeň že umývala okná, a tak, ale mala som na to celý deň, lebo dcéru som dala do škôlky, takže tak .... a tiež každý deň musím troška poupratovať ... aj variť treba ... prať, žehliť, tak dookola 😀 , no musím sa priznať, že včera a dnes som dokopy nič poriadne neurobila .... 😀 😎 , akosi sa mi nechcelo 🙂

ponyxx
12. okt 2010

@bonaquaba my s mm sme tak povediac za klasiku, a po výberovom konaní 😀 ostali Daniela alebo Andrej, Danka síce nemala veľký úspech u svokry, tak stále operuje s Andrejkom 🙂 Vybrali sme si modrý kočiar, tak každému hovorí, že do modrého kočiara už len Andrejko pasuje 🙂 . A chlapec je už veeľmi očakávaný, keďže švagor má tri baby 🙂

bonaquaba
12. okt 2010

@kraviatko uz ani nejdemnic robit, zajtras dam deti so skolky a idem doma lenosit,

kraviatko
12. okt 2010

@bonaquaba a kedy máš termín ?, aj vieš čo to bude ?

ponyxx
12. okt 2010

jááj upratovanie..aj ja by som mohla...tak idem ...aj požehliť pár vecičiek mi treba, lebo zajtra pribudnú ďalšie a potom ešte plienky...nerada vás opäť opúšťam, ale idem...a nie že budete veľa písať 😀

kraviatko
12. okt 2010

@ponyxx to sú pekné mená aj opačne by sedeli 😀 Daniel a Andrejka

kraviatko
12. okt 2010

@ponyxx no ja už mám dnešné žehlenie za sebou 😀 tak veľa zdaru 😎

ponyxx
12. okt 2010

@kraviatko vidíš to a to nám práve nepáčilo 😀 Daniel nepršiel u manžela a ani Adriana ani Andrea neprešla ani u jedného 😅

bonaquaba
12. okt 2010

@ponyxx no ja by som ani na svokru nedavala, je to vase dieta a vy ho budete vychovavat a nie svokra, ja preto ani nikomu nevravim, ci to bude chlap or baaba bo to by boli reci a takto nikto nic reisit nemusi, a Andrej je krasne meno, my mame tiez Andreja

ponyxx
12. okt 2010

@bonaquaba no veď keď to bude náhodou dievčatko tak má smolu, bude si musieť zvyknúť, nám sa to meno páči a hotovo, veď ju to prejde 🙂

bonaquaba
12. okt 2010

@kraviatko termin mam 6 novembra, ale nenahnevala som sa aj keby som sla o tyzden skor, bo uz teraz ledva chodim a ty mas kedy a bude to asi dievcatko, iba raz mi to povedali na ultrazvuku, tak dufam, ze to bude baba a ty co cakas

bonaquaba
12. okt 2010

@ponyxx no jasne, a kedy mas termin

kraviatko
12. okt 2010

@bonaquaba ja mám 8.novembra, že vraj dievčatko, jedno už mám doma Karin a toto by sa malo volať Vanda, ale mužovi to nejako nesedí že radšej Katka, takže uvidíme 😀

camilapo
12. okt 2010

tak ja som uz navarila,vsetko pozehlila,dopjem kavicku a letim po malu do skolky 🙂 ja davam meno Elena neviem ale strasne sa mi paci a cim ma ludia od tohto meno odhovaraju sa mi paci viac a viac 😀
@ponyxx jej to by sa u nas tiez potesili svokrovci keby bol chlapec ale nie je 😀 ,svagor ma 3 dievcata a ja cakam 2 dievcatko 😝

mikailla
12. okt 2010

Ahojte zienky, dnes ma nasrdil maximalne Mc Donald`s verili by ste tomu ? ako dieta som sedela bez nalady so slzami v ociach,lebo oni mi rano nechceli predat kuraci burger ☹ ☹ taka som bola nestastna ze mi drahy musel urobit naladu a kupili sme zas daco drobcovi 😀 Porodnicka nas pomerala a za 4 tyzdne mi narasto brusko 5 cm 😕 do porodu mesiac a ja som taka BIG 😀 😀 do nedavna mi hovorili,ze som velmi chuda 😀

Baby vy sa stazujete na to,ze Vas ludia komentuju ze ci mate velke ci male brusko,ale horsie je ked Vas nemaju aky ludia komentovat ☹ tak rada by som sa bruskom popysila a nemam komu .....

ponyxx
12. okt 2010

@camilapo aj ja som chcela Elenku a aj manželovi sa páči, len sme sa zhodli, že nebude dávať mená po svokrovcoch, aby sa niektorí neurazili a ja mám mamku Helenu ☹ , tak z Elenky nič, lebo je to dosť podobné...