November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@mikailla @bamarama82 asi na tom nieco bude... ja si tiez pamatam, ze mama davala brata v kočíku na balkon... ja tiez neznasam zimu, ale urcite sa donutim chodit s malickym von, ved to bude este také vzácne pre mna 🙂
kurňa zas mám nejaké tlaky divné, asi som to s tou prechadzkou prehnala...
otužovať môžte aj doma, tým že nebudete vykurovať na 26 stupňov a nebudete ho držať v suchom vzduchu. Baby všetko s mierou. Ja som za otužovanie, ale treba ho prispôsobiť veku miminka 😉 U nás doma nie je nikdy viac ako 22 max 23 stupňov, keď potrebujem, aby mi vyschlo prádlo 😀 .
no tak v bytoch kde je vyregulovanie tepla nevykurite viac ako na 21stupnov, co ja mrznem celu zimu, chodim doma v zupane tak mi je chladno. sucho nemame. ale chystame sa kupit ohrievac-nejaky konvektor do elektriky, aby sme si prikurili a nemali vlhko a zimu aj a by pradlo vobec vyschlo.
@weverka11 zdar 😎 no ja som smalým chodila len max do -5 stupnov a to raz prechladol a nestálo to zato tie vysoké teploty... mal 4 a pol mesiaca,rovno na vianoce prvé mi tak ochorel....tak už som si nato počasie dávala pozor...ale inak tiež či sneží či prší tak som behala po vonku skoro stále 😉 pančušky ja mám ešte po neterke 😀
juuj tazko ale predsa, musim odist nechce sa mi, byt sa sam neuprace, ani pradlo nevyvesi ani neozehlil... tak sa porucam zatial, ale ak by som nevladala tak som spat...
@bamarama82 jezis, my mame tiez regulovane a v byte mame ako v saune!!!! my vobec nekurime v kuchyni, iba v obyvke a trosku v spalni, doteraz sme ani v detskej nekurili, takze 3 izbovy byt iba na 2 radiatoroch.... Ale samozrejme, ze teraz budeme aj v detske kurit....
@ponyxx tak tak, pomaly zo začiatku s babatkom, u nás sa tiež nevykuruje až na veeľa stupňov, len keď treba aby prádlo vyschlo sa zapáli v krbe a ono to vytopí celý dom...u nás to je tak, že mi nemáme radiátory, takže sa nebojím, že našej bude nejako veeľmi horuco, no ani nie zasa zima 🙂
@bamarama82 hlavne neper ako ja vcera! ze cierne pradlo a vo vačku servítky, vies si predstavit, ako to vyzeralo???
@ponyxx mala som zo začiatku bebeto murano, veeeľmi sa mi páčil, no však len na obrázku, pokiaľ som ho nevidela v skutočnosti, išlo ma poraziť, bola som veľmi sklamaná, lebo mal veľmi úzku vaničku a nevedela som si predstaviť tam dať malú vo fusaku ☹ takže potom sme s manželom šli do jedného obchodu u nás a jemu padol do oka jeden kočiar a o inom nechce ani počuť, je ľahunký, super sa ovláda, len mne zo začiatku vadilo, že má tri kolesá, vlastne štyri, ale to predné jedno je dvojité a sú všetky veľké-bexa b3, ale tá nová kolekcia 2010...
my máme v dome termostat a kotol. termostat v obývačke, takže som veľmi zvedavá ako zvládne vykurovanie napríklad takej kúpeľne pred kúpaním 🙄
@mikailla a aký ste si vybrali? mne už manžel zakázal vyhľadávať tie kočiare, lebo ja som deno denne sedela na nete a hľadala kočiar, ale ten čo sme videli v obchode, budeme ho objednávať cez net, leno je lacnejší, v obchode stojí 380eur a na nete 340eur a doprava zdarma 🙂 nie je to nejaký veľký rozdiel, ale aspoň nejaký 🙂
@nika147 jaj cez internet . Daj pokoj. Mne zabudli na kolieska dať takú súčiastku, čo spôsobí zabrzdenie kočíka. To troch týždňoch som sa dopracovala k tomu, že došiel kurier po konštrukciu, lebo výrobca zaslal súčiastky na starší model a bla bla bla. Mala som to aj s autosedačkou o 60 eur menej ako v predajni iba kočiar, ale tooooľko naťahovačiek. 😠 Tak veľa zdaru 😀
Ahoj dievcata 🙂 tak sa k vam rady pridame, konecne nam doma sfunkcnili internet a ja som mala moznost si v klude precitat o com to tu vsetko je 🙂 vase zazitky, pocity, obavy, problemy a vsetko ostatne 😉 a konecne si s niekym pokecat co ma podobne problemy.... 🙂

@mikailla moja, ja ti pošlem ak chceš, keď ti nikto nechce poslať vecičky... 😉
@weverka11 aj ja som počula, že s babatkom sa má chodiť von za každého počasia, aby si vybudovalo dobrý imunitný systém a aby nebolo potom často chorunké, keď sa s babatkom pojde von, len keď je pekne...