icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

nika147
13. okt 2010

@mikailla moja, ja ti pošlem ak chceš, keď ti nikto nechce poslať vecičky... 😉
@weverka11 aj ja som počula, že s babatkom sa má chodiť von za každého počasia, aby si vybudovalo dobrý imunitný systém a aby nebolo potom často chorunké, keď sa s babatkom pojde von, len keď je pekne...

weverka11
13. okt 2010

@mikailla @bamarama82 asi na tom nieco bude... ja si tiez pamatam, ze mama davala brata v kočíku na balkon... ja tiez neznasam zimu, ale urcite sa donutim chodit s malickym von, ved to bude este také vzácne pre mna 🙂
kurňa zas mám nejaké tlaky divné, asi som to s tou prechadzkou prehnala...

mikailla
13. okt 2010

@nika147 si zlataaaaaaa 😀 heeh dakujem 😉 nooo prezijem dako ze nedaroval nik nic 😀 budem mrcha nedarujem ani ja 😝

ponyxx
13. okt 2010

otužovať môžte aj doma, tým že nebudete vykurovať na 26 stupňov a nebudete ho držať v suchom vzduchu. Baby všetko s mierou. Ja som za otužovanie, ale treba ho prispôsobiť veku miminka 😉 U nás doma nie je nikdy viac ako 22 max 23 stupňov, keď potrebujem, aby mi vyschlo prádlo 😀 .

mikailla
13. okt 2010

@weverka11 tak vylozit nohy .... 😉 😉 aj ja mavam take tlaky a vzdy ked idem niekam na prechadzku...

weverka11
13. okt 2010

@ponyxx no sak ja som nemyslela hned s takym cerstvym mimi, určite až po takých 2 týzdnoch, dovtedy naozaj len obcas otvoriť okno, aby sa tam dostal čerstvý vzdúsik a mimi riadne prikrit...

nika147
13. okt 2010

@mikailla ja som dostala toho toľko, že naša malá z toho nestihne ani polovičku vynosiť 🙂 len mi ostáva ta najdrahšia investícia, kočiar 🙂

bamarama82
13. okt 2010

no tak v bytoch kde je vyregulovanie tepla nevykurite viac ako na 21stupnov, co ja mrznem celu zimu, chodim doma v zupane tak mi je chladno. sucho nemame. ale chystame sa kupit ohrievac-nejaky konvektor do elektriky, aby sme si prikurili a nemali vlhko a zimu aj a by pradlo vobec vyschlo.

pepinka79
13. okt 2010

@weverka11 zdar 😎 no ja som smalým chodila len max do -5 stupnov a to raz prechladol a nestálo to zato tie vysoké teploty... mal 4 a pol mesiaca,rovno na vianoce prvé mi tak ochorel....tak už som si nato počasie dávala pozor...ale inak tiež či sneží či prší tak som behala po vonku skoro stále 😉 pančušky ja mám ešte po neterke 😀

bamarama82
13. okt 2010

juuj tazko ale predsa, musim odist nechce sa mi, byt sa sam neuprace, ani pradlo nevyvesi ani neozehlil... tak sa porucam zatial, ale ak by som nevladala tak som spat...

weverka11
13. okt 2010

@bamarama82 jezis, my mame tiez regulovane a v byte mame ako v saune!!!! my vobec nekurime v kuchyni, iba v obyvke a trosku v spalni, doteraz sme ani v detskej nekurili, takze 3 izbovy byt iba na 2 radiatoroch.... Ale samozrejme, ze teraz budeme aj v detske kurit....

nika147
13. okt 2010

@ponyxx tak tak, pomaly zo začiatku s babatkom, u nás sa tiež nevykuruje až na veeľa stupňov, len keď treba aby prádlo vyschlo sa zapáli v krbe a ono to vytopí celý dom...u nás to je tak, že mi nemáme radiátory, takže sa nebojím, že našej bude nejako veeľmi horuco, no ani nie zasa zima 🙂

weverka11
13. okt 2010

@bamarama82 hlavne neper ako ja vcera! ze cierne pradlo a vo vačku servítky, vies si predstavit, ako to vyzeralo???

ponyxx
13. okt 2010

@nika147 odvážna, ja som kočiar šmírovala takmer pol roka 🙂 aj to sme s manželom môj výber zmenili v obchode 😀 . Máš už vybraný?

mikailla
13. okt 2010

@nika147 este nemas kupeny ? ani ja,lebo sa v anglicku tazko nakupuje ale uz mam jeden vyhliadnuty tak uz len pockat na vyplatu,kym si zase nerozmyslim 😒

ponyxx
13. okt 2010

@weverka11 juuj servitočky vo vrecku, to pobaví 😵

weverka11
13. okt 2010

@ponyxx no mna to veru moc nepobavilo, ked som kazdy kusok oblecenia musela prasit z balkona 🙄 aj tak to je vidiet...

nika147
13. okt 2010

@ponyxx mala som zo začiatku bebeto murano, veeeľmi sa mi páčil, no však len na obrázku, pokiaľ som ho nevidela v skutočnosti, išlo ma poraziť, bola som veľmi sklamaná, lebo mal veľmi úzku vaničku a nevedela som si predstaviť tam dať malú vo fusaku ☹ takže potom sme s manželom šli do jedného obchodu u nás a jemu padol do oka jeden kočiar a o inom nechce ani počuť, je ľahunký, super sa ovláda, len mne zo začiatku vadilo, že má tri kolesá, vlastne štyri, ale to predné jedno je dvojité a sú všetky veľké-bexa b3, ale tá nová kolekcia 2010...

ponyxx
13. okt 2010

my máme v dome termostat a kotol. termostat v obývačke, takže som veľmi zvedavá ako zvládne vykurovanie napríklad takej kúpeľne pred kúpaním 🙄

nika147
13. okt 2010

@mikailla a aký ste si vybrali? mne už manžel zakázal vyhľadávať tie kočiare, lebo ja som deno denne sedela na nete a hľadala kočiar, ale ten čo sme videli v obchode, budeme ho objednávať cez net, leno je lacnejší, v obchode stojí 380eur a na nete 340eur a doprava zdarma 🙂 nie je to nejaký veľký rozdiel, ale aspoň nejaký 🙂

ponyxx
13. okt 2010

@weverka11 its a joke 🙂 ja ti verím, aj mne sa stava a istú chvíľu ma to tiež zabáva. A keď to vyschne tak na rad prichádza taká kefa na kabáty 😝 "strááášne to ľúúbim"

nika147
13. okt 2010

@ponyxx my máme v celom dome podlahové kúrenie a dole v hale krb a do kúpelne chceme kúpiť ten riadkový radiátor na stenu na elektriku, takže si myslím, že sa to vytopí 🙂

mikailla
13. okt 2010

@nika147 ja tiez cele dni len po nete hladam,uz som bola zufala,lebo blby anglicania vozia deti v autosedacke,tak som si chcela z polska objednat....Nakoniec som nasla na ebay Vulcano dufam,ze bude dobry...tiez stoji okolo 350e. a kedy idete objednat?

ponyxx
13. okt 2010

@nika147 jaj cez internet . Daj pokoj. Mne zabudli na kolieska dať takú súčiastku, čo spôsobí zabrzdenie kočíka. To troch týždňoch som sa dopracovala k tomu, že došiel kurier po konštrukciu, lebo výrobca zaslal súčiastky na starší model a bla bla bla. Mala som to aj s autosedačkou o 60 eur menej ako v predajni iba kočiar, ale tooooľko naťahovačiek. 😠 Tak veľa zdaru 😀

nika147
13. okt 2010

@mikailla s manželom sme sa dohodli včera, že keď do zajtra nenájdem skriňu, tak objednám kočiar, tak uvidím na zajtra, ideme na lov na skriňu, tiež som sa jej čosi ohľadala na nete 😝

kraviatko
13. okt 2010

@ponyxx no bola som doma 2,5 roka a potom so ju dala do škôlky ... akosi nám chýbali peniažky ... .no ale žiadna výhra dcéra bola stále chorá ... čo trvá do dnes .... a preto som sa aj odsťahovala z PK, aby mi ju mohla mamina opatrovať :(

nika147
13. okt 2010

@ponyxx nooo, si ma teda nepotešila a aký kočiar ste si kúpili? a z akej stránky si objednávala? doteraz čo som všetko objednala cez net, bolo v poriadku aj postieľka došla tak ako má, tak uvidíme no ešte...

ponyxx
13. okt 2010

@nika147 jasne, že vytopí. 🙂

letenka
13. okt 2010

Ahoj dievcata 🙂 tak sa k vam rady pridame, konecne nam doma sfunkcnili internet a ja som mala moznost si v klude precitat o com to tu vsetko je 🙂 vase zazitky, pocity, obavy, problemy a vsetko ostatne 😉 a konecne si s niekym pokecat co ma podobne problemy.... 🙂

mikailla
13. okt 2010

@nika147 tak ty uz zajtra 😨 zavidim.... ja musim pockat do vyplaty,lebo drahy si kupil nove auto,takze kocik musi pockat,a aku skrinu hladas? pre drobceka?