icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

mikailla
13. okt 2010

@jenta dobruuu nocku, a pozdrav mi rodicov 😝 😝 a odfot mi moje mestecko ze mi chyba ☹

@weverka11 uz dost o tom jedle lebo naozaj mam chut na vsetko len na to co mame navarene a v chladnicke nie... Inak som musela kukat na mape ze kde je ta senica(niekto spominal ze si z tade) lebo niekedy napises tak vetu just ako zahoraci (kt.rozumiem kazde piate slovo) patrite do zahoria ?

mikailla
13. okt 2010

@peha81 nieee nenechaj ma v tom samu,co nie som zbalena 😀 mne dnes drahy akurat tasku zlozil zo skrine tak som postupila....

weverka11
13. okt 2010

@bamarama82 aj mne kontroluje krčok na každej poradni... No, ty si dáš tú krupicovú kašu 😀 co sa tu minule spominala ako dnes tvoje zemiacky...
@jenta inak aj mna dnes chytila mánia kontrolovania tašky do porodky, kontrola kočiku fusaku, ešte aj dudliky som dnes vyvarila 😀

chiarra8
13. okt 2010

@bamarama82 😅 nieco fajnove.. 😉

weverka11
13. okt 2010

@mikailla 😀 😀 😀 Senica je origoš záhorácke mesto 😀, jezis, keby som zacala písat po záhorácky, tak nerozumies nic 😀 a sa cudujem, ze aj sme na mape, také velkomesto 😎

bamarama82
13. okt 2010

tomu dudlu sa nic nestane vo vriacej vode? ani ten latex sa neroztopi? kasa moze byt ale co po nej? budem hladna hned o 10min

bamarama82
13. okt 2010

@chiarra8 daj tip

chiarra8
13. okt 2010

asi nam fakt zacina sibat, ja konrolujem tasku skoro kazdy den podla zoznamu.. a chodim sa pozerat na postielku a usmievam sa pri nej.. 😀

majulienka333
13. okt 2010

@peha81 jednu tasku balim pre seba a potom druhu muzovi ktoru donesie ked budeme z porodnice odchadzat a az tam balim oblecenie pre mimi

weverka11
13. okt 2010

@bamarama82 nic sa im nestalo, sak to asi je tak vyrobené, aby sa tomu nic nestalo, ved s tym musia vyrobcovia pocitat ze sa to vyvára a sterilizuje...

weverka11
13. okt 2010

@chiarra8 ja zas kazdý den pohnem kočíkom aspon o meter 🙂 a tiez sa usmievam 😀

bamarama82
13. okt 2010

@chiarra8 ja pustam kolotoc a zapinam svetielko
@weverka11 a nie je to skoro uz teraz vyvarat? nezabaciluje sa to zas?

majulienka333
13. okt 2010

ja este stale nemam ten zupan, tak ani do tasky nepozeram, viem ze tam este chyba par veci, postielku viem aku chcem ale este stale som ju neobjednala, ale uz sme postupili aspon ze viem aku chcem, no a s tym kociarikom to vyzera, ze ja si asi do porodu nevyberiem a potom uz kupime hocijaky ☹

mikailla
13. okt 2010

@weverka11 tak som dobraaa 😀 uz som si davnejsie myslela ked pises "porad" , tu v anglicku je tiez zopar Zahorakov,ale ked zacali Zahoracky drvit,a tak rychlo som rozumela kazde desiate slovo ... 😀
@bamarama82 ja som ho varila 5 min, nic sa mu nestalo 😉

chiarra8
13. okt 2010

@bamarama82 😀 😀

peha81
13. okt 2010

@mikailla no ja tašku budem hľadať zajtra,,a este nemam ani vsetko potrebné pokúpené,,ale ten základ už hádam doma mám,,,a ty máš este predsa týžden k dobru,,čo ja,,kočky už pobalené aj tie čo rodia na konci novembra,,a mna stále strašia ze to môze byt aj o týzden 😨

peha81
13. okt 2010

@majulienka333 hej vecičky v ktorých pôjdeme domov až potom,,ale myslela som plienky, dáku tu kozmetiku, čiapočku, rukavičky...do dávaš do tej svojej tašky?

majulienka333
13. okt 2010

@peha81 jeeeee ani nehovor, ja mam termin den po tebe, tiez tam este vsetko nemam pobalene a tiez na poslednej poradni ked sa ma doktorka pytala na moju predstavu o porode a namerali mi velmi vysoky tlak, tak prve co mi prislo na rozum, ze ja este nemozem rodit, nemam este tasku kompletne zbalenu 😀

weverka11
13. okt 2010

@bamarama82 no ja neviem, ale dam ho do obalu na cumlíky, lebo ho chcem zbalit do tasky, co beriem do porodky, neviem jak ho budem vyvarat potom, ked ma chytia bolesti a odtecie voda... Mozno ho vyvarím este raz 😀
@mikailla veru, niekedy nejake to slovíčko utečie 😀

majulienka333
13. okt 2010

@peha81 hej to do tej svojej 🙂 mam taku vacsiu, vtrepali sa tam aj tie plienky 78kusove aj tie obrusky na prdelku 😉 inak dik ze si pripomenula rukavicky, to by som uplne zabudla, oprate uz su, len este v sufliku tak musim hned supsnut do tasky 🙂

mikailla
13. okt 2010

@peha81 noo to je pravda ze ja som 2 tyzdne za tebou 😉 tak ta tu budeme otravovat kym nepojdes zabalit 😀

Zeny vy sa usmievkate na postielky kociky,ale ked moj drahy vezme velmi jemnucko zakruteny vankusik na ruky a povie "taakto budem babiku varovat" tak mam slzy v ociach ....

chiarra8
13. okt 2010

@peha81 ja to davam do druhej tasky, ktoru mi muzicek donesie po porode..

weverka11
13. okt 2010

@peha81 ja beriem pre mimi iba plienky, sudocream, vlhčené, tyčinky a lieh a dudliky a to mám v svojej zbalené...

chiarra8
13. okt 2010

@mikailla jeej to je ake kraaaasne 🙂

weverka11
13. okt 2010

@mikailla moj manzelík mi zas minule ukazoval ako bude na ihrisku AKOZE hojdat babatko na rukách, ked dá 1. gol po tom co sa nam malické narodí 😀 no nezozer ho 😀

peha81
13. okt 2010

..a môj sa stále pýta ze kedy to už bude a ja stále že o mesiac a on ze to hovorím už 3 týždne 😀 ,,hh dáko si nechcem pripustiť ze to je už za dverami

tak aj ja to zbalím hádam do jednej tašky všetko,,uvidím zajtra čo sa z toho vykľuje 🙂

mikailla
13. okt 2010

@chiarra8 😀 😀 😀 ale ked mu na to poviem ze radsej trenuj ako budes babiku prebalovat,vtedy usmev vymenia vyplestene oci 😕 😕 😕
@weverka11 no rozkosni vedia byt dakedy chlapi...... 😀 😀

peha81
13. okt 2010

@mikailla @weverka11 som zvedavá ako dlho to tím našim chlapom vydrží 😀

chiarra8
13. okt 2010

@mikailla 😀 😀 no veru, ja mam trojrocneho synovca, ktory ked bol naposledy u nas, chcel kakat iba s mojim drahym, tak moj drahy sice nad nim stal na wc, ale ked trebalo utriet, zavolal mna.. 😀 😀 ze uz mozem prist 😀 😀

mikailla
13. okt 2010

@peha81 😀 😀 za mesiac heeej.... uz si trenuj odpoved "milacik co chvila" 😀 aj ja som zvedava do kedy im to vydrzi typujem ze po prvu zelenu riedku stolicu 😀 😀