November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@bamarama82 aj mne kontroluje krčok na každej poradni... No, ty si dáš tú krupicovú kašu 😀 co sa tu minule spominala ako dnes tvoje zemiacky...
@jenta inak aj mna dnes chytila mánia kontrolovania tašky do porodky, kontrola kočiku fusaku, ešte aj dudliky som dnes vyvarila 😀
@bamarama82 😅 nieco fajnove.. 😉
tomu dudlu sa nic nestane vo vriacej vode? ani ten latex sa neroztopi? kasa moze byt ale co po nej? budem hladna hned o 10min
@chiarra8 daj tip
asi nam fakt zacina sibat, ja konrolujem tasku skoro kazdy den podla zoznamu.. a chodim sa pozerat na postielku a usmievam sa pri nej.. 😀
@peha81 jednu tasku balim pre seba a potom druhu muzovi ktoru donesie ked budeme z porodnice odchadzat a az tam balim oblecenie pre mimi
@bamarama82 nic sa im nestalo, sak to asi je tak vyrobené, aby sa tomu nic nestalo, ved s tym musia vyrobcovia pocitat ze sa to vyvára a sterilizuje...
ja este stale nemam ten zupan, tak ani do tasky nepozeram, viem ze tam este chyba par veci, postielku viem aku chcem ale este stale som ju neobjednala, ale uz sme postupili aspon ze viem aku chcem, no a s tym kociarikom to vyzera, ze ja si asi do porodu nevyberiem a potom uz kupime hocijaky ☹
@weverka11 tak som dobraaa 😀 uz som si davnejsie myslela ked pises "porad" , tu v anglicku je tiez zopar Zahorakov,ale ked zacali Zahoracky drvit,a tak rychlo som rozumela kazde desiate slovo ... 😀
@bamarama82 ja som ho varila 5 min, nic sa mu nestalo 😉
@bamarama82 😀 😀
@majulienka333 hej vecičky v ktorých pôjdeme domov až potom,,ale myslela som plienky, dáku tu kozmetiku, čiapočku, rukavičky...do dávaš do tej svojej tašky?
@peha81 jeeeee ani nehovor, ja mam termin den po tebe, tiez tam este vsetko nemam pobalene a tiez na poslednej poradni ked sa ma doktorka pytala na moju predstavu o porode a namerali mi velmi vysoky tlak, tak prve co mi prislo na rozum, ze ja este nemozem rodit, nemam este tasku kompletne zbalenu 😀
@bamarama82 no ja neviem, ale dam ho do obalu na cumlíky, lebo ho chcem zbalit do tasky, co beriem do porodky, neviem jak ho budem vyvarat potom, ked ma chytia bolesti a odtecie voda... Mozno ho vyvarím este raz 😀
@mikailla veru, niekedy nejake to slovíčko utečie 😀
@peha81 hej to do tej svojej 🙂 mam taku vacsiu, vtrepali sa tam aj tie plienky 78kusove aj tie obrusky na prdelku 😉 inak dik ze si pripomenula rukavicky, to by som uplne zabudla, oprate uz su, len este v sufliku tak musim hned supsnut do tasky 🙂
..a môj sa stále pýta ze kedy to už bude a ja stále že o mesiac a on ze to hovorím už 3 týždne 😀 ,,hh dáko si nechcem pripustiť ze to je už za dverami
tak aj ja to zbalím hádam do jednej tašky všetko,,uvidím zajtra čo sa z toho vykľuje 🙂

@jenta dobruuu nocku, a pozdrav mi rodicov 😝 😝 a odfot mi moje mestecko ze mi chyba ☹
@weverka11 uz dost o tom jedle lebo naozaj mam chut na vsetko len na to co mame navarene a v chladnicke nie... Inak som musela kukat na mape ze kde je ta senica(niekto spominal ze si z tade) lebo niekedy napises tak vetu just ako zahoraci (kt.rozumiem kazde piate slovo) patrite do zahoria ?