icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

weverka11
14. okt 2010

bohatstvo, tak ja sa tu vykecávam a na zemiaky som zabudla!!!!!!!!!!!! 🙄 🙄 🙄 🙄 chvala bohu som kupila tie cervené, takze niesu uplne na sračky, ale su take maksie teda uz..... doprdele.... Este som si aj prst obarila....

e.l.i.e.n.k.a
14. okt 2010

@pepinka79 alebo na futbalovom ihrisku 😀

e.l.i.e.n.k.a
14. okt 2010

@weverka11 boze to mas pravdu!!! moj foter so stanom, ani huby sa im nezastavia! 😀 a potom ich budeme este aj doma pocuvat 😀

e.l.i.e.n.k.a
14. okt 2010

@pepinka79 mozno to len mala drzala velkonocne vajicka 😀

mikailla
14. okt 2010

Ahojte zienky,tak ja sa dnes idem donutit nesediet za PC a idem hladat nejaku domacu pracu 😀 vyhadzem asi kuchynsku linku a chladnicku.... lebo sa naozaj pojdem liecit z MK.... 😒

Len sa chcem opytat, uz ste to tu riesili,ze v com nosite moč k doktorovi ? Niektora tu pisala,ze tu istu nadobicku vyplachne horucou vodou,staci to ???

pepinka79
14. okt 2010

@weverka11 😀 tak urob kašu 😀

pepinka79
14. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a 😀 žeby? 😀 ozaj baby a v čom pojdete do porodnice...ja stále rozmýšlam,cez leto to bolo super som hodila šaty a bolo,ale teraz...šak ani zimné boty nemám, musím kúpit a čo ked si ich ošpliecham vodou 😀

pepinka79
14. okt 2010

@mikailla ja ho nosím v poháry od presnídavky 🙂 vždy v novom 🙂

e.l.i.e.n.k.a
14. okt 2010

@mikailla ja som tiez dni predtym travila skoro stale vonku, bolo slniecko a krasne babie leto 🙂 uz mas pocit, ze ti z MK hrabe? 😀
ja som si kupila v lekarni ampulku, ktoru mi sestricka vzdy vrati, ze ju nemam vyhadzovat, vyplachnut a priniest nabuduce..

nika147
14. okt 2010

@weverka11 ani ja nemám rada cudzie prostredie a tak aspoň tuším, že do čoho idem, aj čo sa týka toho cvičenia 🙂 ja som napr. nad tou epi vôbec nerozmýšľala...možno keby to pichali niekde inde ako do chrbtice, tak možno by som aj porozmýšľala, ale aké ja mám "šťastie" neviem neviem ako by to dopadlo, veľmi sa bojím toho, že keby mi ju pichli, mohla by som ochrnúť, ale to je len môj strach, to nikoho nechcem nastrašiť, len jednoducho to mám v hlave tak zafixované....

e.l.i.e.n.k.a
14. okt 2010

@pepinka79 rifle, tenisky a teply sveter, aj tak sa do nicoho poriadne nedam 😀 musis ospliechat mm alebo si daj stare a tvrd, ze potrebujes nove, kedze ti ich voda znicila 😀

weverka11
14. okt 2010

@mikailla ale nazdar 😀 no mne vzdy dá sestrička skumavku, takze ja do nej, inak v lekarni sa da ta skumavka za par centov kupit...
@pepinka79 ja pojdem v takych tehu nohaviciach, co mam pod brusko, take sportové pohodlné a urcite ich este vynosím aj po porode... A klasika mikina a tenisky 😀 alebo este jedna varianta, elastáky a tunika a čižmyčky 😀 uvidím, čo bude oprané 😀 a prinajhorsom dám telpáky a je... myslim ze im to bude jedno 😀 v nemocnici

nika147
14. okt 2010

@mikailla ja som zo začiatku nosila v malej fľaštičke od detskej výživy, za každým novú a potom mi sestrička dala takú umelú nádobku, ktorú mi povedala nevyhadzovať a keď idem na poradňu, tak si ju vždy umyjem u sestričky s mydlom...

bamarama82
14. okt 2010

@pepinka79 ja navrhujem gumaky kvoli tej vode...

weverka11
14. okt 2010

@nika147 inak mna teraz napadlo, ze anesteziolog by sa asi aj zdesil, keby mi pichol epi, co to tam mam nakreslené na chrbte 😀 😀 neviem ci by tam mal miesto mi to aj pichnút 😀

weverka11
14. okt 2010

15 reznov nachystaných, neznasam obalovanie v trojobale, takze idem na to, lebo sa do toho nedokopem...

nika147
14. okt 2010

@pepinka79 to vôbec nebolo od nich pekné, že ťa tam nechali trápiť sa samú, aj ja beriem so sebou manžela, len dúfam, že počas pôrodu tam nebudú ratovať jeho 🙂
..a ty už máš jeden pôrod za sebou?

pepinka79
14. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a dobrý nápad ,snád ho nezabudnem 😀 mi hovor. s tým oblečením..som na poradni videla jednu holku a som dlho rozmýšlala či je tehu abo len taká troška v brušku vačšia a ona vyšla od doktora s papierikom že na materskú,som kukala jak blbec že ona má za chvýlu rodit...a to mala rifle aj s opaskom normálne oblečené,to ja som hned v druhom mesiaci musela odložit rifle čo ma to tlačilo na podbrušku a nosila som už tehotenské gate 🙂

pepinka79
14. okt 2010

@weverka11 myslím že ked ma to chytí v noci ako prvý raz tak pojdem rovno v nočnej košelke a tie gumáky sú super volba,šak nech je sranda aspon 😀

weverka11
14. okt 2010

@bamarama82 ahoj, inak vcera som zaplatila ten fusak, co som sem hodila foto, ten tmavomodry - stal ma s postovným 12 eur a tá pani mi písala, ze oni ho pouzili tak 2x, ze aj ten flís nema ani jednu zmolku, lebo ze ho dostali neskoro... A este bola taká zlata, ze sa ma pýtala co cakáme, ze mi este nieco posle pre mimi, tak som zvedavá 😀 dufam ze bude dobrý, má aj otvory na bezpecnostné pásy, takze aj na studensie jaro bude dobry do sportáku, kedze jenepremokavy

pepinka79
14. okt 2010

@nika147 jj už mám doma 3 ročného Deniska 🙂 no ja sa skor obávam aby ten moj nezačal škrtit doktora a pak ma nebude mat kto odrodit 😀 ked odpadne to mi nevadí 😀

pepinka79
14. okt 2010

@weverka11 to si dobre kúpila 🙂

nika147
14. okt 2010

@pepinka79 nooo, ale keď odpadne nedaj bože, tak ho budú dávať dokopy a teba potom kto odrodí, hm? 😀
ja som chcela vedieť, či si v deň pôrodu cítila pohyby? alebo ako to u teba prebiehalo? ak môžem vedieť a ti to nevadí...

pepinka79
14. okt 2010

@nika147 vidíš to si ma zaskočila že či som cítila pohyby....normálne neviem bo som cítila len silné kontrakcie už dva dni vopred...teda noci a porod to už som vobec nevnímala ako že ide bábatko na svet ale ako hraničnú bolest a modlila sa nech to už skončí...ale oni ta monitorujú stále a sledujú funkciu srdiečka bábatka a všetko...

pepinka79
14. okt 2010

@nika147 poviem nech mu dajú štamprlu pod nos a určite sa preberie 😀

mikailla
14. okt 2010

dikes baby 😉 😉 mne davali vzdy novu amplulku lebo obsahovala prasok,ale naposledy mi vratila pouzitu,tak neviem,ci ju mozem vyplachnut a pouzit.... 😀 tak kecajte nech mam vecer co citat 😉 😉

e.l.i.e.n.k.a
14. okt 2010

v piatok mi hovoril doki na poradni, ze zenam sa po porode vyplavi hormon oxytocin, ze my zabudneme na bolest, ale ze nasi partneri nikdy!!! oni nemaju to stastie ani hormon 🙂

nika147
14. okt 2010

@pepinka79 a keď si mala tie silné kontrakcie dva dni vopred si cítila pohyby?
..ja len fakt dúfam, že mi tam môj mužíček neodpadne, lebo ma porazí 🙂 ale mal by to zvládnuť, no nie, keď zvládol urobiť babatko, tak by mal aj vidieť ako prichádza jeho dieťa na svet 🙂 🙂 🙂

weverka11
14. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a preto dufam, ze ked tam bude a ja si po tyzdni ani nespomeniem, ze som rodila, tak on bude furt hovorit, ako som si to vytrpela, bude ma lutovat a bude si ma o to viac vazit 🙂

e.l.i.e.n.k.a
14. okt 2010

@weverka11 ked chce ist tak super 🙂 Radino chce byt so mnou pocas I. doby porodnej alebo pocas II. pri porode uz nie..