November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@pepinka79 alebo na futbalovom ihrisku 😀
@weverka11 boze to mas pravdu!!! moj foter so stanom, ani huby sa im nezastavia! 😀 a potom ich budeme este aj doma pocuvat 😀
@pepinka79 mozno to len mala drzala velkonocne vajicka 😀
Ahojte zienky,tak ja sa dnes idem donutit nesediet za PC a idem hladat nejaku domacu pracu 😀 vyhadzem asi kuchynsku linku a chladnicku.... lebo sa naozaj pojdem liecit z MK.... 😒
Len sa chcem opytat, uz ste to tu riesili,ze v com nosite moč k doktorovi ? Niektora tu pisala,ze tu istu nadobicku vyplachne horucou vodou,staci to ???
@e.l.i.e.n.k.a 😀 žeby? 😀 ozaj baby a v čom pojdete do porodnice...ja stále rozmýšlam,cez leto to bolo super som hodila šaty a bolo,ale teraz...šak ani zimné boty nemám, musím kúpit a čo ked si ich ošpliecham vodou 😀
@mikailla ja som tiez dni predtym travila skoro stale vonku, bolo slniecko a krasne babie leto 🙂 uz mas pocit, ze ti z MK hrabe? 😀
ja som si kupila v lekarni ampulku, ktoru mi sestricka vzdy vrati, ze ju nemam vyhadzovat, vyplachnut a priniest nabuduce..
@weverka11 ani ja nemám rada cudzie prostredie a tak aspoň tuším, že do čoho idem, aj čo sa týka toho cvičenia 🙂 ja som napr. nad tou epi vôbec nerozmýšľala...možno keby to pichali niekde inde ako do chrbtice, tak možno by som aj porozmýšľala, ale aké ja mám "šťastie" neviem neviem ako by to dopadlo, veľmi sa bojím toho, že keby mi ju pichli, mohla by som ochrnúť, ale to je len môj strach, to nikoho nechcem nastrašiť, len jednoducho to mám v hlave tak zafixované....
@pepinka79 rifle, tenisky a teply sveter, aj tak sa do nicoho poriadne nedam 😀 musis ospliechat mm alebo si daj stare a tvrd, ze potrebujes nove, kedze ti ich voda znicila 😀
@mikailla ale nazdar 😀 no mne vzdy dá sestrička skumavku, takze ja do nej, inak v lekarni sa da ta skumavka za par centov kupit...
@pepinka79 ja pojdem v takych tehu nohaviciach, co mam pod brusko, take sportové pohodlné a urcite ich este vynosím aj po porode... A klasika mikina a tenisky 😀 alebo este jedna varianta, elastáky a tunika a čižmyčky 😀 uvidím, čo bude oprané 😀 a prinajhorsom dám telpáky a je... myslim ze im to bude jedno 😀 v nemocnici
@pepinka79 ja navrhujem gumaky kvoli tej vode...
15 reznov nachystaných, neznasam obalovanie v trojobale, takze idem na to, lebo sa do toho nedokopem...
@e.l.i.e.n.k.a dobrý nápad ,snád ho nezabudnem 😀 mi hovor. s tým oblečením..som na poradni videla jednu holku a som dlho rozmýšlala či je tehu abo len taká troška v brušku vačšia a ona vyšla od doktora s papierikom že na materskú,som kukala jak blbec že ona má za chvýlu rodit...a to mala rifle aj s opaskom normálne oblečené,to ja som hned v druhom mesiaci musela odložit rifle čo ma to tlačilo na podbrušku a nosila som už tehotenské gate 🙂
@bamarama82 ahoj, inak vcera som zaplatila ten fusak, co som sem hodila foto, ten tmavomodry - stal ma s postovným 12 eur a tá pani mi písala, ze oni ho pouzili tak 2x, ze aj ten flís nema ani jednu zmolku, lebo ze ho dostali neskoro... A este bola taká zlata, ze sa ma pýtala co cakáme, ze mi este nieco posle pre mimi, tak som zvedavá 😀 dufam ze bude dobrý, má aj otvory na bezpecnostné pásy, takze aj na studensie jaro bude dobry do sportáku, kedze jenepremokavy
@nika147 vidíš to si ma zaskočila že či som cítila pohyby....normálne neviem bo som cítila len silné kontrakcie už dva dni vopred...teda noci a porod to už som vobec nevnímala ako že ide bábatko na svet ale ako hraničnú bolest a modlila sa nech to už skončí...ale oni ta monitorujú stále a sledujú funkciu srdiečka bábatka a všetko...
dikes baby 😉 😉 mne davali vzdy novu amplulku lebo obsahovala prasok,ale naposledy mi vratila pouzitu,tak neviem,ci ju mozem vyplachnut a pouzit.... 😀 tak kecajte nech mam vecer co citat 😉 😉
v piatok mi hovoril doki na poradni, ze zenam sa po porode vyplavi hormon oxytocin, ze my zabudneme na bolest, ale ze nasi partneri nikdy!!! oni nemaju to stastie ani hormon 🙂
@e.l.i.e.n.k.a preto dufam, ze ked tam bude a ja si po tyzdni ani nespomeniem, ze som rodila, tak on bude furt hovorit, ako som si to vytrpela, bude ma lutovat a bude si ma o to viac vazit 🙂
@weverka11 ked chce ist tak super 🙂 Radino chce byt so mnou pocas I. doby porodnej alebo pocas II. pri porode uz nie..

bohatstvo, tak ja sa tu vykecávam a na zemiaky som zabudla!!!!!!!!!!!! 🙄 🙄 🙄 🙄 chvala bohu som kupila tie cervené, takze niesu uplne na sračky, ale su take maksie teda uz..... doprdele.... Este som si aj prst obarila....