November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
hej dievcata, mne vobec nebyva zle, tak sa bojim, ci je vsetko v poriadku... ☹ citim sice bolest v prsiach aj vone a zapachy 😀 😀 😀 , ale ta stale mi napada myslienka, ci to nemoze byt mimomaternicove... lebo aj to sa stava...bohuzial 🙄 😔
ked som bola v 4 tt u doktora, tak tam videl iba nejaku ciarku, tak mi spravil krvny test a vysiel pozitivny... takze tak... ako by sa prejavovalo mimomaternicove? neviete?
ahojte...mne sa to tiez nejak vlecie...k lekarovi idem az buducu stredu...ach jo ☹....dufam, ze bude vsetko ok 🙂
hviezdicka...myslim, ze na koniku je aj nejaka tema mimomaternicove....ale asi by si mala dost silne bolesti v oblasti vajecnikov...neboooj, bude to ok 🙂
ahojte, babulky - hlavne myslite pozitivne, ani nech vas nenapadaju ziadne zle myslienky. aj ked viem si predstavit ze niekedy je tazke sa tomu branit. ja ked som sa lekara pytala, ze na co mam davat pozor, co sledovat, ak by som nebodaj krvacala a tak a on ze, na to ani nemyslite, len sa teste a fungujte ako doteraz. tak sa snazim 😉
drzim vsetkym palce, aby sme to uspesne dobojovali do novembra a potom si uz uzivali malych drobcov 😉 a snazilkam samozrejme aby popri nas sup sup otehotneli. 🙂
ano ano treba mysliet pozitivne, ja som inac veeeeelmi optimisticky clovek, ale v tomto... ale snazim sa 😎
bolesti nemam ziadne, takze asi by to malo byt v poriadku, snad 😵 tak fajn, idem pratat, lebo dnes je medzinarodny (ci daco take) DEN PORIADKU 😀 😀 😀
grelu ahoj, ja idem k lekarovi tiez az buduci tyzden 🙂 😉
jeziiiiiis neblazni - to aj taky den existuje???
ja sa dnes tiez chystam upratovat, zajtra dojdu kamosky na navstevu, tak nech sa nehanbim 😀 , ale teraz som nejaka lava na to.
vcera som tiez zacala po robote upratovat, ale o chvilu som zivala jak truhlik a pre slzy co sa mi z toho robili som nic nevidela a potom mi prislo tak zle od zaludka, ze bol hned koniec.
me5 😀 😀 😀 😀
misinn...ja si ako blazon robim tehu test kazdy druhy den...ale uz mi dosli a dala som si zavazok, ze dalsie si uz nekupim :D
...inak baby, ja som brutal unavena...vcera som sa dovliekla z roboty domov a asi od pol osmej spala do rana :D...ale ma to iste pozitivum...rano sa v pohode zobudim o pol siedmej :D:D:D...zle mi nastastie nebyva, aj ked sem tam mi je trosku tazko a mam strasnu chut na maso...ja by som za kus masa neviem co spravila :D....normalne som si minule kupila sunku a zjedla ju len tak :D
...a vcera ma prekvapil manzel...kym som prisla domov, tak vsetko upratal a riad umyl...a ja som mu za to nevladala ani veceru spravit ☹ :D
grelu ja som si tiez spravila niekolko testov 😀
ved ja mam tiez vselijake chute ale ja mam kazdu chvilu chut na nieco ine...jaj aj teraz som hladna 😀 😀 😀
no keby ste vedeli ako mna raz manzel prekvapil!!! 😀 celu sobotu som bola v praci a ked som prisla domov, bol navareny komplet obed aj s polievkou na nedelu, byt totalne vyluxovany (povysavano, prach utrety, riad umyty, vsetko odlozene na svojom mieste), novy koberec v obyvacke, vydrhol vodny kamen z wc misy, namontoval nove svetlo v obyvacke... to konec! 😀 😀 😀
mame dobrych manzelov 😎 😵
ja som na ranajky zjedla tri rozky 😀 s cinskou kapustou, tatarkou, pazitkou a paradajkou 😝 a tiez mam ine chute ako obvykle, napr. mam momentalne rada ovocne jogurty! co bezne neznasam 🙂
jaj mam sialenu chut na taky kupeny sendvic z pumpy - tuniakovy (tie trojuholnikove) len odolavam, ze to nie je zdrave. inac ja musim jest sialene male porcie, inac mi je hned zle, ale zasa velmi rychlo mi vytravi a hned som hladna. no vyber si 😉
me5...treba zut nieco male neustale :D:D:D...a ked mas chut, tak si daj...lepsie ako sa trapit...ta chut ta aj tak neprejde 🙂...alebo si sprav taky nejaky podobny doma :D
ja sa na ranjky celkom drzim...zatial som len na vlockach...ale uz 2 hodiny kukam, co kde varia a co dobre si dam na obed :D
me5 ja by som si dala tiez z pumpy ale bagetu jaaaj tu debrecinsku ci ako sa vola...mnam 😀
noooo, tiez znie dobre, len sa bojim, ze to je len pocit a ked to kupim a rozbalim, tak ma chut prejde.
inac dnes je taky horsi den pre mna, mam sialenu "opicu"
no pravdupovediac ked si predstavim tu majonezu v tych bagetach, tak mi nie je vsetko jedno .-))
haha no vidite a tak mne je jedno ja som but tak ze by som zjedla vsetko alebo tak ze nic,,no samozrejme okrem paradajky tú nemozem ani citit...
tak tak radsej si spravit bagetku doma 😝 a me5 ty mas opicu??? 😀 ako to myslis? 😅
no ze sa citim akoby som mala opicu, ale velmi dobre vieme z coho to je 😀 😀 😀 proste dnes mi je dost blbo od rana
jaaj ,uz som sa zlakla 😉 tak fajn idem naozaj pratat, ale vazne!!! 😠 takze konec! prajem vsetkym krasny jarny slnkom zaliaty den 🙂 dnes varim dyňanku (tekvicovy privarok, volske oko, a zemiacky) mnaaaaaaaaaaaaaaaaam 😀
hmmm to znie dobre, len keby mi to mal kto uvarit, ja nemozes v kuchyni ani poriadne byt, staci otvorit chladnicku a zacitim nieco a koniec ☹
aj ja mam "opicu", len trva uz druhy tyzden a ked hovorite o tych bagetach, tak sa mi kruti zaludok, mam na vela veci chut, ale ked si to predstavim ako to jem, tak ma to prejde a skoncim pri chlebiku s Lucinou alebo pri slepacej polievke 😎
no ja uz ani tu slepaciu polievku nemusim, ja som ju teda nemusela nikdy. 😖
madeline - inac presne to iste, taky prvy pocit ze mam na nieco chut, ale ked si to predstavim trosku blizsie, tak uz nic a tie zle rohlik s natierkou, vianocka, mandle, hrozno, a asi tak vsetko
me5 - ja este mozem banany 😀
tak to si trafila. ked sme maly min. tyzden tu crevnu chripku, tak mi drahy doniesol banan. po druhom hryze som skoncila na WC. takze to ani vidiet. 😀
ale ja ich fakt mozem, len nesmu byt prezrete 😎
🙂)))...no ja uvidim, ci ma nieco pochyti 🙂)...inak som sa prave vratila z obeda...a dala som si kusisko masa :D

ahoj hviezdicka......vitam ta......uz si bola u dr?ako sa citis?