icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

nika147
18. okt 2010

@mikailla 😀 😀 😀 😀 si ma neskutočne rozosmiala, že so servítkami a sa chápete 😀 u nás niekedy, že sa postaví predomňa a začne mi vrtieť riťkou, taký je vtedy rozkošný a na zjedenie 😀

nika147
18. okt 2010

@bamarama82 mne sa páči Vaneska, ja som tiež chcela Vanesku zo začiatku, neprešlo, ako stále 😒 ale Sofia frčí teraz, aspoň v našom okolí sa dáva často, aj Zara-to je novinka 🙂

bamarama82
18. okt 2010

@mikailla Ja chcem Laru, aj on chcel, teda az do vcera vecera, teraz toci len o Vaneske. byvala spoluziacka ma vanesu

bamarama82
18. okt 2010

@nika147 presne sofia,zara,ema,laura,kiara je teraz boom, ale nechcem aby na pieskovisku boli 4 vanesky a jedna z toho moja

weverka11
18. okt 2010

@nika147takú ze cesto polotovar a na to nahadzala, čo doma bolo 😀
@mikailla No veru tusim mne sa doteraz este s mojim mm nesnivalo 😀 a vycitky?? jaké, ha ja mu rano poviem aj tak, ze sa mi snivalo s nim 😀 dokial toho nadrzaneho cudzieho fesaka nemas naozaj vedla seba, tak neni o com... A Vin Diesel moze byt 😀

boze malinké teraz robí take kotrmelceee!!! uz to fakt bolí! 😲

jenta
18. okt 2010

@nika147 @mikailla @weverka11 no veru ten Vin Diesel naozaj môže byť 😉

Akurát tu bola poštárka a doniesla mi dva balíčky, čo som z bazáru kupovala. Tak sa vytešujem teraz 😀

mikailla
18. okt 2010

@nika147 no ako sa maju dobre ti nasi chlapi,nie to my zeny chudinky zanedbane 😉 😉 😉
@weverka11 tak to si ma pobavila,ze kym nelezi naozaj vedla mna 😀 😀 😀 boze asi uz teraz viem co sa mi ide snivat v noci.... ja mu radsej nepoviem nic ze sa mi take snivalo,tiez mi potom ako Nike hovori ze "ahaa isto so mnou sa Ti snivalo,s cudzimi fesakmi " 😝 😅
@bamarama82 Ak poznas v okoli len jednu tak neni o com,ak sa ti ovsem aj paci to meno... A preco zmenil teraz ked uz ste si urcite zvykli na Larinku...nema len krizu? a vlastne nech ustupi on nie? No moja Nina ked pojde na pieskovisko tak tam bude 10 Niniek ale uz to neriesim,ja som meno vybrala za to ze sa mi paci a zvykli sme si nan...

mikailla
18. okt 2010

Inak citali ste na ploche,ze jedna novembrovka uz je v nemocke ? Neviem,ci bola so sukromnej skupiny ale aj sem k nam zavse prispievala, pisala ze jej uz zatka odtiekla... 😅 😅

bamarama82
18. okt 2010

@mikailla ja neviem, sli sme to specatit to rozhodnutie, ja som vypisala svoje mena aj s priezviskom ako by to vyzeralo a jednoznacne vyhrala Larka, ale chcela som pocut aj jeho nazora ajhla-chyba-napisal si Vanesku a cely vecer Vaneska kopala, Vaneska boal uz rano,, a teraz stale len o Vaneske toci

bamarama82
18. okt 2010

@mikailla ktora??? a ako to vyzera ta zatka ked odide

weverka11
18. okt 2010

Baby, to co ja mam za deeeen 🙄 🙄 🙄 tak namiesto tej zhorenej pizze som urobila spagety a drgla som do ponorného mixera a ejhla!!!! ponorný uz je doslova! padol mi do drezu napusteného vodou - a aby nebolo malo, bol v zasuvke zastrčený a ja som ho normalne vybrala! muz ma skoro zabil, ze ci som normálna 😲 dufam, ze je ten mixer nejak chraneny proti vode, lebo ho mam iba mesiac!

mikailla
18. okt 2010

@bamarama82 mozno ho este prejde vaneska,alebo je tvrdohlavy ? tak si to nehajte na porod,ze ked sa na nu pozriete a poviete si meno,ktore skor zapasuje... Ta zatka je slabo ruzovy hlien,alebo hlien s krvou,niekomu vytecie tyzden pred porodom niekomu den a niektore vraveli,ze ani nezbadali nic. No myslim,ze to bude nasa prva vystraha 😀 😀 😀 😀 😀

nika147
18. okt 2010

@bamarama82 veď práve, a preto som aj rada, že malá sa bude volať po mne, lebo každý dáva tie špeciálne mená a moje sa tu vyskytuje veeeeľmi málo a v mojom okolí sa vlastne ani nik tak nevolá 🙂

nika147
18. okt 2010

@weverka11 dááávaj na seba pozor, také už nemôžeš, že vyťahovať zo zásuvky mixér, ktorý je ešte k tomu ponorený vo vode !!!!! no no no no, nemooooožeš 😉

mikailla
18. okt 2010

@weverka11 nehneva sa ale ja viem presne preco sa Ti to stalo ! 😀 keby sa ti to nestalo tak to tu nenapises a keby ze to tu nenapises tak si nevarim teraz spagety! 😀 😀 mne absolutne nechuti uz 2 tyzdne jest co mame navarene !

bonaquaba
18. okt 2010

@weverka11 no tak to tu zemmiakovu omacku niekedy skusim,

weverka11
18. okt 2010

@nika147 niee, on bol zastrčený v zasuvke a ja som ho ťahala z vody a nevybrala zo zasuvky!!!! ale on ma asi nejaku poistku chvala bohu tak ma to neokopalo!!! jéézis, ten mi znadal!!!
@mikailla dobru chut teda, tak aspon na nieco to bolo dobré 😀
@bonaquaba ja ju mam na plane zajtra 🙂

bamarama82
18. okt 2010

@mikailla nie ze tvrdohlavy, ale mysli si ze je to to naj naj naj teraz a ked nasa princeznicka nebude mat to nim vybrane krasne meno tak to bude asi brat tak ze sa mohla volat krajsie a ja som ho v tom nepodporila, neviem. uplne ziaril ked hovoril vaneska... mi je to teraz luto trvat na svojom.
@nika147 ty si veronika?
@weverka11 tebe dnes ide karta, aj ja mavam take dni ze mi vsetko pada, za cely zivot mi nepadol tolkokrat mobil ako tento tyzden

mikailla
18. okt 2010

@weverka11 podstatne je ze sa nic nestalo,musis teraz ty muza upokojovat 😉 😉 ale je to tak ze sme nemotorne,ja tiez vyrutim co mozem,idem okolo kvetu baaac,umyvam zuby vsetko z policky baaac... Dakujem 😀 😀 aj Vam dobru chut ! 😉

luckaar
18. okt 2010

@pepinka79 ahoj, komu chodis do poradne v SI? ja chodim primarovi a ten mi maleho nechce vazit:(

bamarama82
18. okt 2010

idem ja varit tu sosovicu lebo budem jest o polnoci

nika147
18. okt 2010

@weverka11 ešte že tak 😉
žienky, ja už mám za sebou jednu misku mlieka s nesquik guľôčkami, potom kyslú kapustovú polievočku s klobáskou, pred chvíľou som dojedla misku jablkovej výživy s piškotami a stále by som niečo zjedla a neviem čo, krútim sa po tej kuchyni a neviem, čo by môj žalúdok si dal 🙂

nika147
18. okt 2010

@bamarama82 áno, Veronika,prečo? mne sa páči moje meno, aj manželovi, že aspoň nejaké 😀

luckaar
18. okt 2010

@weverka11 kedy sa vlastne vybavuje ten prispevok pri nar.dietata? az po materskej? bola si dnes u toho suleka?

weverka11
18. okt 2010

@luckaar nebola som tam, lebo som bola na poradni a nestihala som, asi zajtra pojdem, teda ked dovezu auto z opravy, pesi ma zo stareho sidliska ani nehne! ten prispevok sa vybavuje nejak mesiac po porode, dieta musi zit ason 28 dní, alebo jak to je presne, este som to nepozerala
@nika147 inak aj ja som uz rozmyslala, ze dame Veroniku, lebo aj ja som s tym menom velmi spokojná 😀, ale nechcela som davat po mne... No uvidime, spolieham na to ze ked to malické uvidím, tak mi to napadne.. A aj tak si myslim ze to bude chlapec...

mikailla
18. okt 2010

@bamarama82 fuuha tak to je troska zlozitejsia povaha ked to takto vnima... Ked to takto povies tak je jasne ze musi byt po jeho,lebo chce to najkrajsie meno pre nu... tak sa asi budes ty musiet zmierit s tym menom... aj ja som varila sosovicku 😀 ale zjem vsetko ostatne co sa tu popise len co mam navarene nie...
@nika147 to je pekne ze sa Ti paci vlastne meno,mne sa to paci ked to niekto dava po rodicoch ale ja osobne ked pocujem meno Miša tak mi usi trha 😒

bamarama82
18. okt 2010

@nika147
@mikailla
veronika je pekne meno... ja by som dala aj po sebe, teda som inak krstena ako ma volaju, ale od mala mi inak nikto nepovie...lenze moj muz to ma tak z domu v sebe zakorene ze meno po rodicoch sa nedava... zas moji rodicia sa tak lubili, ze mama dala synovi meno po manzelovi, a tato dal dcere-mne meno po manzelke.

Inak ten konik mi nejak blbne, neda sa mi odpovedat, vypadava mi , ze je pretazeny server atd.
baby vy ste tu 4 zo senice? weverka, elienka, pepinka aj luckaar?

bamarama82
18. okt 2010

@mikailla zmieri sa aj s Larou, ale uz mi dnes tri krat volal - co nebyva zvykom-a stale je rozcarovany z Vanesky

luckaar
18. okt 2010

@weverka11 no to je jasne, stare sidlisko je strasne daleko...jaj, ja som si to pomylila s tym rodicovskym prispevkom, ten sa tusim vybavuje az po materskej....to este bude vybavovaciek, ked sa male narodi..."uz sa tesim" ☹

luckaar
18. okt 2010

@bamarama82 ja som zo SE....aj mne to tu blbne, nevim, co s tym furt robia:(

weverka11
18. okt 2010

@bamarama82 ná teda 😀 😀 ved hovorím, ze celá Senica je tehotná 😀 Nasi záhoráckí chlapi su proste kanci 😀 😀

inak ked si chcete precitat dalsiu moju dnesnu prihodu, pozrite si temu Zahadny chlap, lebo uz nemam síl to sem písat 😀