November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@mikailla ja som vtedy s muzom este nebola. ale to pocasie... eeeee. tiez mam rada dazd, ale nie pat krat za den, zo vsetkych stran, zima, sychravo...
@bamarama82 Aaale tak treba uznat,ze doma je najlepsie ! 😉
@mikailla to hej, pre mna isto. kukam ze dnes tu zas nikto nie je, ci to tu budeme my dve v noci zatvarat.
@bamarama82 @mikailla ahoj baby, aj ja som tu 😒 este veceriam, tak som dosla kuknut konika 😀 ...inak ja som bola v UK na mesiac a pol a tiez som povedala, ze uz viac nieeee 😒 mozno na vikend...ja som bola na nervy z toho pocasia 🙄
@majulienka333 a ja ze naozaj ostaneme my s @bamarama82 same na ocot tu dnes... 😀 😀
a co si fajne vecerala? ja som hladna,ale nemam chut na nic co mam v chladnicke 😠 tak ani tebe sa nepaci Anglicke pocasicko 😀 😀 😀
@majulienka333 dtto, no si tu a nic nam nenapises,,,
baby ak sa dnes vecer nepovraciam tak je dobre...najprv polievka vyvar so slizami, potom opat sosovic.privarok vajicko a chlieb a za tym teraz kotim wafle s bananom a slahackou s grankom
@mikailla
@bamarama82 hehe baby ked vam poviem, co som tlacila, tiez ked sa nepovraciam bude dobre 😀 halusky s tvarohom som este tlacila no a pred tym polievku kuraciu 😀 no ale kebyze teraz predo mna niekto polozi nieco sladucke, vobec by nebol problem to zosrotovat 😎
@bamarama82 nepovracias,to pojde inym otvorom von 😀 😀 😀
@majulienka333 mnam tak vy si lahodite, ja mam chut na nejaku grilovanu klobasku,alebo grilovane kura so zeleninkovym salatom... nieco masovite ....kuuurna 😒 😒 😒 asi idem z mrazaka slaninu vylozit......
@mikailla tak ja som uplne masovy typ, ale odkedy som tehotna, by som len same cestoviny jedla a syry a brokolicu, karfiol 😕 snade nebude vegetarian 😝 ale teda coko by som si dala, ale ziadnu nemam, jedine tak nutelu, tak mozno padne za obet este 😀
baby aj ja som tu, akurát som sa prelúskala tými 4 či 5 stránkami, čo ste popísali od obeda 🙂
@bamarama82 ja som bola v UK dva a pol roka, ale nikdy som si tam nezvykla. Doslova som trpela, keď sme sa tam vracali zo Slovenska 😒 Ja som tam bola s mm, ale tiež sme neboli na ten štýl, že piatok večer a treba ísť do baru sa strieskať. My sme tam neboli ani raz na diske alebo tak. Nás to totiž nebaví ani doma, chodiť na diskotéky, radšej si doma v kľude otvoríme vínko (než som bola tehu samozrejme 🙂 ) a pozrieme nejaký dobrý film, alebo len tak posedíme a pokecáme s kamarátmi.
@jenta ja tiez ked pol dna zameskam, tak potom mam co robit, to docitat 😎 citam ako roman na pokracovanie 😀
@majulienka333 noo mozno bude taky maly vegetarianik hehe,ja zas naopak,maso nejem vobec iba kuracinu dokonca ked varim z bravcoviny vzdy maso musim povykladat ! Ale posledne tyzdne mam chut zjest aj surovu kravu 😀 😀 Jooj ale ked si spomenula cestoviny neviem neviem,asi si idem urobit....
@mikailla no ja som dnes myslela, ze uz pri haluskach asi fakt porodim, som kazdu chvilku cakala, ze mi voda vyzblechne na podlahu 😖 a to mi s tym muz pomahal, ale teda ked ja si rada varim sama, ale uz to bolo na mna vela, ale teda chutove bunky nepustili 😀
@bamarama82 mnaam opekanu slaninku 😉 a co sa malej nepacila 😒 och slintaaam....
U nas ani to vinko pri filme nefunguje,lebo mi si dame jeden pohar a citime v hlave a potom sme chory 😀
@majulienka333 no veru, a mm sa čuduje, že prečo chodím spávať až o polnoci 😀 šak to kým ja dočítam zameškané... 😀
@bamarama82 no u mňa sú to už tiež roky, rátam takých 5 rokov určite, čo som bola naposledy. Ale vôbec mi to nechýba, lebo my tú diskotékovú hudbu nemusíme 😎
Inak keď sme pri tom jedle, tak ja som sa dnes tak nakotila bryndzovými haluškami a zaliala som ich hádam pol litrom mlieka 😀 Sa čudujem, že mi nie je zle. Ale za to môže kamoška, ktorá mi na ne narobila chute ešte v piatok, či tak nejak, tak som si ich jednoducho musela urobiť 😉
@majulienka333 aspon ze pomaha, ja varim v 99%, teraz posledne dva razy robil mm opekane zemiaky v rure
@mikailla tak moj muz moze aj tri flase sampusu a ja po dvoch poharoch uz blabocem
@jenta dnes mame vsetky temu jedlo a chute 😀 mam pocit ze mi brusko roztrhne, aspon je trosku vacsie 😅
@jenta haluskovy den mame 😀
inak ja som naposledy na diske bola ked som bola na svadbe a uniesli tam nevestu...a akoze som sa tam citila ako stara mama 😀 hudba aj usla, len teda vekova kategoria bola o dost nizsia 😀
@bamarama82 akoze on by navaril aj sam, on aj pecie, to je v pohode, len kto by to po nom pratal 😝 to by som uz fakt nezvladla a my mame take nepisane pravidlo, ze ked jeden vari, ten druhy uprace, no a on akoze chlap ked vari tak na vsetko musi vytiahnut novu lyzicku, hrncek 😖
@bamarama82 hehe, no presne ako ja po dvoch blaboces 😀 😀 aja potom neznesiem na druhy den ten pocit ! vrrr..
No mne vy robite chute s tymi haluskami ☹ ☹ ☹ ☹
@majulienka333 😀 pravda
@mikailla ono ja znesiem ked sa rozbehnem, ale druhy den to nie, to je veeelmi zle
@majulienka333 tak ak to rátame takto, tak som bola na diske v apríli, na mojej svadbe, keď ma uniesli 😀
@bamarama82 téma jedlo a chute to je u mňa kategória sama o sebe. Mm sa na mne doslova už smeje, čo ja všetko dokážem pojesť. Teda myslím tie kombinácie, slané, sladké, mäso, čokoláda, čerešňový kompót...dostávajú zabrať tie naše žalúdky 😀
Baby chcela som sa opýtať, spievate alebo púšťate svojmu drobcovi nejaké vaše obľúbené pesničky??? Mne sa mm smeje, že náš malý nezačne rozprávať po slovensky, ale po nemecky a jeho prvé slovo bude určite Mutter 😀
@jenta 😀 noo tak to keby bola pravda, tak nas hned bude spievat aspon v troch jazykoch 😀 akoze ja cielne nepustam ze jemu, ale co ja pocuvam ,tak ci sa mu paci ci nie, tak pocuva, no a ja toho napocuvam, od opery az po eminema 😅
@jenta ja nepustam nic, par krat som pustila akurat motorcek z kolotoca, aby som maloe ukludnila ked som bola moc nervozna, ale hudbu doma nepocuvam vobec, ani v aute ja mam rada klud,ticho, a ked pustam hudbu tak to isto nie je vhodne pre mimi...
@jenta ja ked som sa docitala,ze dietatko si zapamata hudbu co mu budem pustat a ze po narodeni ho to ukludni tak som zacala melodiu z hracej skrinky,ze budem skusat potom ju upokojit ale akosi na to zabudam 😀
@majulienka333 tak to je asi pravidlo chlapa takto varit ! 😀 😀 smejem sa teraz,chudacikovia sa snazia pomoct a my ich tu obserkame...
@bamarama82 heeh tak sa vies aj rozbehnut ? no tak ked som sa ja rozbehla som draheho tahala po zachodoch,u nas doma navsteva ale my sme sa tak vyparili,no vravim vyhybam sa 2 roky alkoholu 😀
@bamarama82 no ja práveže všade čítam, že miminkám by sa mala púšťať hudba, alebo by maminy mali spievať. Ale tak to by v mojom prípade bol náš malý asi dosť traumatizovaný z môjho akože spevu 😀
@majulienka333 vraj keď púšťaš miminku v brušku vážnu hudbu, tak to pôsobí nejako na jeho inteligenciu. Tak ak mu púšťaš operu, tak budeš mať doma možno malého génia 😉
Ja tiež cielene pre mimi nepúšťam, tiež je nútené počúvať to, čo si ja púšťam. No u nás to bude zaujímavé, lebo ja si väčšinou púšťam Rammstein a pod. a mm to je zasa punker 😀 Tak som zvedavá, čo z toho nášho drobca vyrastie 😝
@mikailla vsak ja tiez len tak decentne druhy den by som neriskovala

@bamarama82 ahaa a nebola si s muzom ked vravis ze po podnikoch... my sme boli 2x na disco tu v UK aj to na silvestra 😖 No pocasie je tam chladne,my sme v takej casti UK ze pocasicko ako vino...ale to irske by mi vyhovovalo, ja mam rada dazdik ...