November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
aha uz viem ake rychle tempo mate, to ked sa vas tu stretne cca pat naraz a rozpisete sa ako ja tak potom bodaj by tie prispevky nepribudali tak ze ich clovek nestiha citat: 😀 😀 mne sa uz oddych pauzicka krati jogurtove mliecko dopite hadam pri tom misovom tlaceni to pomoze 😀 a mozem ist sup sup uvarit ryzu, nalozit pracku odlozit ozehlene veci do skrine, popolievat kvety to mozno s vyplazenym jazykom stihnem kym vstane Jakubko a pride tatik z prace dnes nadaraba koli podradni a potom ich rychlo nakrmim upracem po neskorom obede, vyvesim pradlo nalozim dalsiu pracku, vybehnem na hodinku von s Jakubkom, s vyplazenym jazykom ako ho budem musiet nahanat sa vratim, pripravim veceru, osprchujem drobca, seba/boze uz zase:D/ a zalahnem ku zahrade a poviem si to bol den...a ze kedy sa mam nudit a ze...ake to bude ked budu dvaja krpcovia?:D
@kraviatko tak to super ja si nepamatam ci ma strihali ci som sa potrhala nejake sitie bolo netusim kolko stehov som sa bala pytat aj pozerat dole 😀 😀 az po case a pohlad veru nic moc to nebol nehojila som sa stehy nevypadavali vrastali brrrrrrrrrrrrr ..... teraz uz mam pripraveny cerstvy nazbierany repik, aj kupny repik aj rosalgin roztok tak hadam pomoze a niekto tu raz spominal nejake homeo arinka alebo tak ..... neviem najst ale v lekarni nic take nepoznaju...
@kraviatko 😀 😀 mladucky porodnik 😀 ked mi tam zacne nazerat budem cervenat cely cas 😀 😀 tak tebe to teda pomohlo to cvicenie,no uvidim ci budem schopna sa pohnut som na tom tak ako cistko ale dako sa donutim... ty si mala asi dobru kondicku,ja prechadzku nezvladnem ani po tescu,sme boli na nakupe a drahy mi tam hladal stolicku...
@kraviatko na dietu zabudni aj tak by uz nepomohla dopraj si potom budeme musiet koli mliecku odolavat 😀 ja si hovorim dam si sladke nedam si? oj nemala by som....oj ale ked mam taku chut...oj jednu kocku cokolady, oj....nieje to dobre ...ale coby nie teraz si dam potom nebudem lebo nebudem moct....a tak tao aj vyzera cukor v moci na tri rkiziky:/ sestricka robila no no no-takze ziadna cokolada, sladke jedine jogrut ovocie....hadam pomoze do buducej poradne:D ale dala by som si...hore na policke mam tu fantasticku karamelovu milku s orieskami a keksikom uz len dva rady su tam ale su...ojoooj 😀 😀 😀
@mikailla no neviem či budeš mať čas sa červenať 😀 , záleží od toho či budú bolesti alebo nie,na čo si ešte spomínam, tak kým som porodila, tak ma pozerali štyria pôrodníci ....dvaja čo boli doobeda na smene a dvaja čo boli poobede 🙂 , také milé toľkí chlapi mi to tam poobzerali 😀 😀 😀
@kraviatko tiez som si povedala 😀 😀 a pritom som sa dnes u lekara tak cervenala lebo som sa mu cele tehotentstvo stazovala na vytoky tak mi preventivne kazal kupit si ten rosalgin ale vraj je to normalne pokial nepachnu a nie su zelene ci zlte ci ake:D:D:D a nesvrbi to ci nestipe no a ked mi robil ster minuly tyzden tak som tak trpla ci mi nahodou nieco nenajdu lebo mam pocit ze tie vytoky su take ako keby som pocikana bola stale a dnes boli vysledky zo steru a mi hovori viete ake mate vysledyk? Mozete povedat manzelovi ze na BOZKAVANIE 😀 😀 😀 😀 😀
Tak som mu povedala ze manzel sa isto potesi🙂🙂
@kraviatko jáj ja som dneska zjedla dva rohlíky o desiatej a stále som plná ako keby som zjedla slona ☹ tot je moja strava a potom že tehotná si má užívat...večer budem taká hladná,ale to zasa jest nemožem bo ešte z tých dvoch rožkov budem mat kyselinu do tretej rána....des...ako ti závidím v dobrom 🙂
@kraviatko ja si z porodu nespominam skoro na nic som bola v tranze:D ale nie pamatam si ako nas v tej vzdycharni sedelo viac-nechcem splietat kolko no mozno 5 zien co cakalo na porod a kazda si len tak funela ked prisla kontrakcia tak ze sexi si zaochkali a ja som ricala ako tur a to som sa kontrolovala ojoooj a mala som u prdele ci sa cervenam ci nie ved to sa mi inak nedalo, potom krical doktor na mna ze zle dycham ja na neho nech mi pichne epiduralku 😀 😀 hanbila som sa az na druhy den pri vizite ale to uz sa na mna usmieval a asi bol rad ze je vsetko ok a ze vypadnem 😀 😀 😀
mimochodom tiez ked som sla prve rodit tak mi bolo jedno akeho budem mat lekara ale jedneho jedineho som nechcela, a ked som dosla do porodnice tak sa mi tak ulavilo ze ten najlepsi tam je, ma pozrel, vysetril kazal cakat a ja som cakala a le sarka tak dlho az sa vymenili smeny a dosiel presne ten ktoreho som nechcela a ten ma nakoniec aj odrodil 😀 😀
kočky akurat vyváram dudel,,tak dufam ze sa mi tam neroztopí,,to stačí cca 5 minút nechat vriet a potom samovolne nechat uschnút,,,???
no nic idem ja nieco porobit, mozno sa mi podari nakuknut ale naco sa hrat na naivnu 😀 😀 😀
@cistko jeej to ti pekne povedal 😀 😀 to by som sa aj ja zacervenala 😀
male sa konecne ukludnilo, ale normalne som si aj cvrkla jak mi buchlo do mechura, esteze stale nosim slipku 😕
poznate vyprazane zemiaciky??? Nakrajate na kolieska surove zemiaky, obalite v trojobale a vysmazia sa... mnam mnam - to je manzelove oblubene zakusovadlo k tv, tak teraz to robím 😀
@weverka11 no to by bola sranda Lala Mala. dufam ze nasa bude vediet povedat r lebo ma muz dorazi ze nie je vaneska. neviem ako sa dohodneme, to bude zaujimave
@weverka11 neznasam ze po vysmazani cela smrdim ako prepaleny olej a musim sa ist cela umyt aj s vlasmi
@pepinka79 a jaká kravina to je, ze 😀 😀 😀 ale je to fakt dobré s tatarkou alebo ja to lubim s horčicou 😀
@bamarama82 no sak práve, tak som viacero mien vyradila 😀 Aj Emu, lebo to znie ako zo slabikaru Malá Ema má mamu 😀 😀
@bamarama82 a ja ze len to ja som taky uchyl 😀 😀 😀

@kraviatko no neviem ked čakáte dievčatko a ty si mala 4 tak by som s tým počítala že to bude vačšie 😀 ale kedtak nasad jej dietu teraz pred koncom 😀 jáj idem si dat to magnésko bo ma strašne kríže bolia a burško,tie blbé kontrakcie....ešte nech dajú pokoj 😖