November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@weverka11 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 si to vystihla
sakra picham si tu prstom do brucha a nic
@bamarama82 určite spinka,,hlavne nestresuj 😔 ,,uvidíš aká bude noc a ráno sa zariadiš,,,ona sa určite rozkopká 😲
🙂 @bamarama82 teraz sa mi to hovori, nestresuj sa ja som si triasla celym bruchom a nic, cely den uz som sa snim aj vadila reku je mi to jedno aj ked to bude boliet kopni a nic az ked sa jemu chcelo v noci, daj mu cas, ale sa nnepohne do rana tak radsej chod k doktorke, ale neboj ono spinka
@bamarama82 moje vzdy zareaguje ked si steklím brusko, tak veeelmi jemnucko iba nechtom si robím kolieska, ono by sa to moc nemalo, lebo to stimuluje maternicu, ale v krajnom pripade ked uz som zufala, tak to pomoze vzdy 😀 a daj si spršku, to tiez pomaha 🙂
@bamarama82 ak máš velký strach tak chod na pohotovost abo do nemocky nech to radšej popočúvajú,radšej nech ta pošlú domov s tým že hysákuješ ako keby si mala niečo zanedbat...
no a ja som sa dozvedela konečne čo to za výsledky že mám tú zvýšenú hodnotu čo znamená znížený prietok krvy což ked sa za týžden nezdvyhne tak si ma nehajú v nemocke a ked to bude dalej klesat tak budem asi rodit ....no tak som zvedavá v popndelok,snád sa to unormálni a bude všetko tak ako má...
@bamarama82 vase deticky uz maju tak malo miesta ze sa im ani pohnut nexce 😀 to moje je este frajer 😉 ma miesto xixi...skos lahnut na chrbat na rovnu plochu,pre vadsinu babetiek je to neprijemna poloha a zacnu sa mrvkat aby si nasli miesto...mozno sa ti pohne ale ak naozaj nic,radsej utekaj na pohotovost...stym nic nepokazis radsej zbytocne ako neskoro 😅
@peha81
@danielita13
nikdy nespinkala cely den. nepamatam sa ci rano sa vobec pohla, ale cely den nic, vobec, ani slabucko, ani teraz vecer, teraz tu stucham, prosim ju, normalne sa aspon vystrci ked si lahnem na chrbat ta sa vykruti, ale dnes ju nic nepohlo, ziadna poloha, drepy, pichanie, prosim ju tu Laruska prosim ta kopni ma a nic
@weverka11 tak uz aj mna stary vytocil, miesto toho aby ma ukludnil, vyletel na mna v telefone ze mumlem a nic mi nerozumie a mam hovorit normalne tak zas hadka paradna. to seriem. chlapi sprosti
Baby dakujem Vaaam velmi pekne za komentare ku kociku !!!!! Tak myslite,ze tie farby mozem vyuzit aj pre chlapca ? sice ako pisete aj druhe moze byt dievcatko 😀 @weverka11 daaakujem krasne za stranku,idem sa hned tam pozriet a aj sa opytam,ci je nazivo ta farba taka ako na obrazku !
@bamarama82 -ja ta stresovat nechcem,ale ja by som isla na pohotovost,neviem ake su doma pravidla,tu je pravidlo ze musi sa pohnut najmenej 10x za den a ak sa nepohne mam zachranne cislo ktore mi pride domov popocuvat drobca...u nas Ti zachranka nepride popocuvat ? ona mozno naozaj tvrdo spinka,ale pre moj pocit aby som nestresovala nas obe...
@bamarama82 ked mas taky blbý pocit, tak si zbal tasku a chod na pohotovost... fakt, budes aj ty kludnejsia.... ja som sa tak naposledy zacala balit a ked som sa dobalila, tak zacalo male kopkat 🙂... pekne chod, lepsie zbytocne, ako keby si si mala potom nieco vycitat...
@bamarama82 a tí chlapi su dnes uuuplne sprostí!!! nacisto!!! nemam slov!!! 🙄

drepujem a zatial nic 😖