icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

bamarama82
19. okt 2010

drepujem a zatial nic 😖

danielita13
19. okt 2010

@weverka11 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 si to vystihla

bamarama82
19. okt 2010

sakra picham si tu prstom do brucha a nic

peha81
19. okt 2010

@bamarama82 určite spinka,,hlavne nestresuj 😔 ,,uvidíš aká bude noc a ráno sa zariadiš,,,ona sa určite rozkopká 😲

danielita13
19. okt 2010

🙂 @bamarama82 teraz sa mi to hovori, nestresuj sa ja som si triasla celym bruchom a nic, cely den uz som sa snim aj vadila reku je mi to jedno aj ked to bude boliet kopni a nic az ked sa jemu chcelo v noci, daj mu cas, ale sa nnepohne do rana tak radsej chod k doktorke, ale neboj ono spinka

weverka11
19. okt 2010

@bamarama82 moje vzdy zareaguje ked si steklím brusko, tak veeelmi jemnucko iba nechtom si robím kolieska, ono by sa to moc nemalo, lebo to stimuluje maternicu, ale v krajnom pripade ked uz som zufala, tak to pomoze vzdy 😀 a daj si spršku, to tiez pomaha 🙂

pepinka79
19. okt 2010

@bamarama82 ak máš velký strach tak chod na pohotovost abo do nemocky nech to radšej popočúvajú,radšej nech ta pošlú domov s tým že hysákuješ ako keby si mala niečo zanedbat...

pepinka79
19. okt 2010

no a ja som sa dozvedela konečne čo to za výsledky že mám tú zvýšenú hodnotu čo znamená znížený prietok krvy což ked sa za týžden nezdvyhne tak si ma nehajú v nemocke a ked to bude dalej klesat tak budem asi rodit ....no tak som zvedavá v popndelok,snád sa to unormálni a bude všetko tak ako má...

marika1977
19. okt 2010

@bamarama82 vase deticky uz maju tak malo miesta ze sa im ani pohnut nexce 😀 to moje je este frajer 😉 ma miesto xixi...skos lahnut na chrbat na rovnu plochu,pre vadsinu babetiek je to neprijemna poloha a zacnu sa mrvkat aby si nasli miesto...mozno sa ti pohne ale ak naozaj nic,radsej utekaj na pohotovost...stym nic nepokazis radsej zbytocne ako neskoro 😅

weverka11
19. okt 2010

@pepinka79 no néé, pekne ma ty pockaj 🙂 neboj ono to bude fajn, a keby sa mu to zdalo moc hraničné, tak ta tam necha hned! snad sa to upravi same od seba...

pepinka79
19. okt 2010

@weverka11 no to dúfam,mne sa rodit ešte nechce,ja chcem ešte spat 😀
bože zasa som zjedla len dva rožky o jedenástej a stále záha jak blázen....už som fakt pripravená že nebudem jest nič... 🙂 len acidko popíjam aby som do seba aspon dačo dostala 🙂

bamarama82
19. okt 2010

@peha81
@danielita13
nikdy nespinkala cely den. nepamatam sa ci rano sa vobec pohla, ale cely den nic, vobec, ani slabucko, ani teraz vecer, teraz tu stucham, prosim ju, normalne sa aspon vystrci ked si lahnem na chrbat ta sa vykruti, ale dnes ju nic nepohlo, ziadna poloha, drepy, pichanie, prosim ju tu Laruska prosim ta kopni ma a nic

weverka11
19. okt 2010

@pepinka79 no tak to teda nic moc s tou zahou.... ja som to este nemala - klop klop

bamarama82
19. okt 2010

@weverka11 tak uz aj mna stary vytocil, miesto toho aby ma ukludnil, vyletel na mna v telefone ze mumlem a nic mi nerozumie a mam hovorit normalne tak zas hadka paradna. to seriem. chlapi sprosti

mikailla
19. okt 2010

Baby dakujem Vaaam velmi pekne za komentare ku kociku !!!!! Tak myslite,ze tie farby mozem vyuzit aj pre chlapca ? sice ako pisete aj druhe moze byt dievcatko 😀 @weverka11 daaakujem krasne za stranku,idem sa hned tam pozriet a aj sa opytam,ci je nazivo ta farba taka ako na obrazku !

@bamarama82 -ja ta stresovat nechcem,ale ja by som isla na pohotovost,neviem ake su doma pravidla,tu je pravidlo ze musi sa pohnut najmenej 10x za den a ak sa nepohne mam zachranne cislo ktore mi pride domov popocuvat drobca...u nas Ti zachranka nepride popocuvat ? ona mozno naozaj tvrdo spinka,ale pre moj pocit aby som nestresovala nas obe...

weverka11
19. okt 2010

@bamarama82 ked mas taky blbý pocit, tak si zbal tasku a chod na pohotovost... fakt, budes aj ty kludnejsia.... ja som sa tak naposledy zacala balit a ked som sa dobalila, tak zacalo male kopkat 🙂... pekne chod, lepsie zbytocne, ako keby si si mala potom nieco vycitat...

pepinka79
19. okt 2010

@weverka11 tak to bud rada,už sa teším ako si teraz lahnem a hned mi to pojde hore krkom,aspon že ten malox vymysleli čo možu ako jediné tehulky...také tabletky cuckacie chutia ako omietka 😀

weverka11
19. okt 2010

@bamarama82 a tí chlapi su dnes uuuplne sprostí!!! nacisto!!! nemam slov!!! 🙄

weverka11
19. okt 2010

@mikailla neni zaco 🙂 teraz pozeram, ze mame rovnaky termin, mne ho posunul 🙂

mikailla
19. okt 2010

@weverka11 😀 😀 😀 supeer, dajme si preteky ktora skor 😀 😀 ale nieee,asi to vyhras hihi 😉 😉 ja som mala slabsich poslickov zatial po 2x ale iba tak menstruacne bolesti v krizoch Ty uz mas v tom prax 😉

weverka11
19. okt 2010

@mikailla 😀 no len nech este pekne aspon 3 tyzdne posluchaju v brusku!!! ale fakt su tie moje poslicky stale silnejsie... Ale trebars vcera som mala uplne klud, ani 1x... dnes 1x - styri kontra po sebe ale stáli za to!!!! ale teraz zas vobec nic.... Je to divné...

mikailla
19. okt 2010

@weverka11 maternica sa Ti cvici ako ma 😉 to je fajn podla mna 😉 😉 tiez hovorim ze este 3 tyzdne ze vtedy by bol idealny cas 😀 ja som mala zas cele tehu tvrdnutie bruska a teraz nic 😖 😖

weverka11
19. okt 2010

@mikailla no dufam, ze to pomoze a maternicu budem mat taku rozcvicenu, ze krpaté vyplknem za hodinku 😀
no ten moj hrdina ide domov, este som vypustila psa, aby ju vyvencil 🙂 rozmyslam, ci mam hrat odutu, smutnu, alebo kaslem na to a budem normálna......

mikailla
19. okt 2010

@weverka11 ja si hovorim tiez ze cvicim maternicu (orgazmom) ze nech je vytahana a zmaknem to za par hodiek 😀 uvidiiime... trenovala som poctivo 😀 😀
Hehe no hraj smutnu.... ja ked nieco,tak hram smutnu a nestastnu zenu,vtedy by mi do prdky vliezol 😀

weverka11
19. okt 2010

@mikailla 😀 😀 😀 😀 😀 som sa nasmiala 😀 😀 😀 😀 jak mam hrat teraz smutnú 😀 😀 😀 😀 😀 😀

moncika15
19. okt 2010

@weverka11
@mikailla pekne pekne baby 😀 😀 😀

mikailla
19. okt 2010

@weverka11 @moncika15 😀 😀 😀 😀 😀 😀 netrenujete ?? 😀 ja uz teraz nie,lebo potom strasne neprijemne maternica zareaguje ale pocas celeho tehu som trenovala niekolko krat za den 😀 weverka11 musis si spomenut ako ta vytocil a zahras smutnu 😉 😉

moncika15
19. okt 2010

@mikailla ee moj muz sa boji 😅 len 3x za cele tehu aj to len z donutenia 😨

mikailla
19. okt 2010

@moncika15 😎 😎 😎 nepotrebujes muzovho "kamosa" k tomu 😀 aspon ja nie,sex sme nemali vobec 😀 tiez asi 3x aj to len spicku omocil 😀 😅 😅 😅

weverka11
19. okt 2010

@mikailla @moncika15 ja myslim, ze mikaila na to nepotrebuje manzela 😀 😀 😀 😀 😀 tak aj ja som trenovala, ale teraz som rada, ked vobec jeden den vydrzi bez stahov dievčina, radsej nedrazdim este aj ja 😉