November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
Midsumergirl no jasné Je to tak lepšie
no to je dost roznorode a zalezi od problemov.
ak uz dlhodobo uzivas, tak mozes pokracovat, ja som sa rozhodla vysadit ked sme sa zacali snazit, prislo mi to divne, ze este bude babo v brusku a uz ho dopujem alergenami - na tom je zalozena vakcina
ale zasa ak mas dostat astmaticky zachvat a stahuje sa ti dych. trubica a mas malo kysliku, tak pre babo je lepsie ked vezmes tabletku a potlacis zachavat akoby malo malo vzduchu
Aha Ďakujem Nie som alergička len ma to zaujímalo
Lubka, ja som alergická na uštipnutie hmyzom, tak pre mňa sú menším rizikom lieky
ahojte baby,tak ja som bola tiež dnes ráno na krv a nebola som ďaleko od svojej včerajšej predpovede že tam sebou švihnem 😖 tiež nemám nejaké extra žily,a ešte mi stačí keď sa niekto poreže a ja už odpadávám 😅 vždy mi brali z ľavej ruky,ale teraz sa sestričke viac zapáčila pravá tak mi tam 5 min.hľadala aj po cvičení žilu..nepozerala som sa keď pichla,len som cítila ale zdalo sa mi že už nejako dlho mi ju berie 😝 No a potom keď som ju už uvidela v skúmavke naraz len studený pot po celom chrbáte,mžitky pred očami,už som ju prestávala počuť 😢 bledá jak stena..išlo mi na vracanie...už videla že je zle,tak mi dala rýchlo vodu,pootvárala okná,akože hanbila som sa riadne,že ani toto som nezvládla ☹ ale tak bola milá,a vysvetlila mi,že mi strašne rýchlo klesol tlak,že aj krv mi pomaly tiekla a bola hustá,že som ráno nič nepila..Tak som si tam posedela 15 min.kým som sa nespamätala a išla som sa dohodnúť s p.doktorkou čo ďalej.Tak mám poradňu 19.apríla,kedy prinesiem ranný moč,budú mi robiť ďaľší ultrazvuk a hádam dostanem už aj tehotenský preukaz.
Ešte ma poslali na EKG,z toho som sa teraz vrátila,aspoň to dopadlo dobre. 🙂
A konečne som odvčera dostala do seba aspoň polievku 😖
juuuj lucy - hlavne ze to uz mas za sebou
ja idem zajtra na krv a dnes ked som lezala v posteli a 20 min. chrumala maly keksik, tak som si povedala, ze som zvedava ako pojdem zajtra rano na lacno. ja na prazdny zaludok nemozem vypit cistu vodu - cisty grc. az po jedle. takze bude sranda. drahy zvazuje ze ma tam asi odnesie. ale som sa zatala ze to odsoferujem a keksiky budu po ruke ze hned potom sa napapam.
lucy a vysledky su potom kedy? az v tej najblizsej poradni?
me5,to EKG mám u seba,tak to odovzdám potom na poradni,ale to doktorka rovno povedala,že je dobré.Krv výsledky určite až potom,ak by bolo niečo zlé,tak by mi asi volali..
kajna, blahozelam k tehu knizke, tak sa uz vytesujes.. 🙂 , pocet deti, hm... chceli sme tak 3-4, uvidime 🙂 a titulienka, uff, som nevedela, ze to vyzera na viacercata... uau, ja stale dufam, ze doktor casom u mna uvidi stale len to jedno, lebo tiez mame v rodine viacero dvojcat, ale Samko je maly a rodiny mame daleko, tak by to bolo asi dost narocne. Ale - zvladli to aj ini, zvladli by sme aj my, ze?
Funlucy a prečo EKG?Ja som dnes volala na tie červené krvinky a Ok Moč mi už kontrolovali minule No a v piatok to sono No a deti som chcela 2 ale ako sme sa presťahovali z mesta na dedinu do veľkého domu tak ani 3 by nevadili Juj a to s branim krvi vám nezávidim
Lubi,ja neviem..nerobia to bežne?Ja by som si to vysvetlovala tým,či mám silné srdce,aby som vydržala pri pôrode 😀 či?
Neviem lucy Mne teda EKG nikdy nerobili Ale aspoň vieš,že máš srdiečko zdravé silné A vám ostatným?Nemáte skúsenosť?
lubka, ja som bola pri prvom na EKG, ale to mi hrozila sekcia. Viem že teraz sa to robí bežne
Aha Tak dobre Som vôbec nevedela,že sa to bežne chodí
baby ja Vás obdivujem, že ako Vám je dobre a ako tu fičíte... ja som nepoužiteľná... je mi na grc..celé doobedie prevraciam a najhoršie, že mi prestal aj žaľúdok tráviť a som napuchnutá ako v 5. mesiaci.. jediné sóda mi pomôže trošku.. ☹
ahojte babenky..pridavam sa 😉 ..mam to potvrdene u dr. a mame 1 foto..cela mamka 😀 😀
no,už som v robote..až do rána bieleho,dúfám,že si budem môcť aj schrupnúť,lebo dnes teda niesom vo svojej koži 🙄
moni nevolnosti raz prejdu dovtedy to vydrzis nejako...
antonia vitaj a gratulujem🙂
Antonia vitaj Gratulujem Lucy tak nejak v nočnej vydrž a pospi si ak sa ti bude dať Moni moja neboj nevoľnosti prejdú No len kedy,že?!Nejak vydrž moja Jani a ty ako?Dvojky potvrdené?
Lucy nocna?...tak klobuk dole ja teraz by som najradsej spala uz zo sliepočkami 😀
antonia 😀 možno si ma prečítaš už až ráno,závidím..ale tak mne to do polnoci vždy rýchlo prejde,to kým poodpisujem na mejly,na facebooku početujem trochu,niečo mi zazvoní,vybavím 2 -3 prípady,zase idem kuknúť na koníka,počítám nejaké pikošky,popr.kuknem nejaký film keď už je kľud,no a o takej pol 2 sa natiahnem na gauč s knihou..klipkám s očami,na 20 min zaspím,potom sa strhnem,skontrolujem systém či mi ide,lebo občas lúbí vypadnúť..a takto vždy nejak do rána prežijem 😀 však už dúfám,že len nejaký mesiac - dva ak pôjde všetko dobre a požiadam o zmenu prac.doby 🙂
Ahojte babenky,
ste sa poriadne rozpisali. Ja som sa konecne dnes odhodla k umytiu okien aj ked mi to dalo dost zabrat. Potom som podla ako mrtvolka na gauc. Uz mi zacina byt horsie ako na samom zaciatku. Najradsej by som prespala cely den.
K teme alergie - ja chodim k alergologicke uz treti rok, mam len oslabenu imunitu, beriem liuvac. V aprili som objednana na testy. Budem to musiet zrusit, na teraz dam alergologicke zbohom.
ahojte kocky. Ja som dnes bola na prvej krvicke, a v pondelok som bola na druhom ultrazvuku, a drobcekovi tak kraasne bilo srdiecko 🙂
Lucy no jasné Ty si šikula A oni by ti prehodili šichtu,že len cez deň?To by ti bolo lepšie Tak sa zatiaľ držkaj a nejak vydržkaj
funlucy - prajem ti aby ti praca rychlo ubehla
díky baby a vy sa dobre vyspite 🙂
Ahojte babule,
tak pomaly nestiham precitat vsetky tie prispevky....ja dnes idem na prvu prehliadku na potvrdenie tehotenstva a mam fakt zmiesane pocity. Ked cely den beham po webe a nachadzam kdejake prispevky,no a potom sa bojim sa aby bolo vsetko ok, a bolo vidiet srdiecko a tak. Zatial idem ku gynekologicke, ktora nie je porodnicka, tak dufam ze ten gynecologicky sonogram bude ok. Neviem ako to je na SR, ale tu maju Spanielky odzaciatku v jednej osobe gyne a porodnika, ktory ich odrodi....takze ti maju vraj nejake ine sona, ci co....
giuri nestresuj uvidis vsetko bude dobre🙂drzim palce🙂
hlasim sa po rannom odbere krvi - kopec ludi tam bolo, ale vsetko prebehlo ok. takze mozem cakat do 28.4. na prehliadku a tehu knizku - asi ma do vtedy porazi.

Fakt Zuzi a počas tehu sa môžu lieky na alergiu?